KUCHARZ Tarnobrzeg oferta pracy "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
Data publikacji: 2016-05-05
Lokalizacja: Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pracodawca: "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 3, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnobrzeg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: min. pół roku stażu na w/w stanowisku
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Kościuszki 3, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnobrzeg
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2016
Oferta pracy ważna do: 04.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-07-26 - Kluki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków- kuchnia amerykańska, pizza.
"BiT" B. Baczyński M. Tymkiewicz sp.c. - 2017-06-06 - Baranów (wielkopolskie)
1. Pobieranie produktów z magazynu żywnościowego2. Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu3. Przestrzeganie procedur HACCAP
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-04-24 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-12-05 - Rzeszów (podkarpackie)
- sporządzenie posiłków- wprowadzanie i sporządzanie nowych potraw- planowanie zakupu produktów
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Skubarczewo (wielkopolskie)
Robienie makaronów, klejenie pierogów, cepelinów, pelmieni, regionalnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
IWONA TOMAS FIRMA IVA - 2016-08-22 - Morzyczyn (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: średnie lub wyższe; odpowiedzialność; zakres obowiązków: pakowanie produktów (biopreparaty do ochrony środowiska) i wysyłka kurierem, konfekcjonowanie na 1 kg opakowania- waga paczek - kartonów- od 1 kg do 25kg.; umowa tylko na okres 1 m-ca; jedna zmiana od godz.07:30; miejsce pracy: Gliwice
EKOB-TBA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-10 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie, gotowanie dań kuchni indyjskiej i arabskiej oraz sałatek i surówek ww. kuchni
SERBA SHEIKH ERSHADUR RAHMAN - 2016-02-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-08 - Złotoryja (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-10-03 - Siedliska (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma "SAS" s.c B. Skóraś, M. Skóraś - 2016-10-07 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym Jadłodajnia Ratuszowa
FHU OPAL Kamil Wiśniewski - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
"JAROCIN SPORT" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Jarocinie - 2018-04-09 - Jarocin (wielkopolskie)
w/g harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Ścinawka Dolna (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2016-09-01 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2018-06-14 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
jw
Szkoła Główna Służby Pożarniczej - 2017-04-26 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " ANERI" - 2016-07-06 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
AGENCJA ZATRUDNIENIA WOSTOK ANNA GREJMAN PIEROGARNIA KARTUSKA ANNA GREJMAN - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
Brak danych
LECH Garmażeria Staropolska Sp. z o.o. Sp.k. - 2017-03-13 - Kleosin (podlaskie)
Wypiekanie pizzy
kontakt przez OHP - 2017-03-09 - Wałcz Pierwszy (zachodniopomorskie)
INICJOWANIE, KOORDYNOWANIE I MONITOROWANIE DZIAŁAŃ ZWIĄZANYCH Z POZYSKANIEM ŚRODKÓW ZEWNETRZNYCH, WSPÓŁPRACA Z JEDNOSTAKMI ORGANIZACYJNYMI, NADZÓR NAD PROJEKTAMI, UDZIAŁ W KONSULTACJACH, SPOTKANIACH INFORMACYJNYCH, SZKOLENIACHWYMAGANIAWYKSZTAŁCENI WYŻSZE, OBSŁUGA KOMPUTERA, DOSWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, C.V NA MAIL biuro (at) psouuszczecin.org.pl
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM KOŁO W SZCZECINIE - 2017-02-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, zimnych zakąsek, właściwe przechowywanie surowców do produkcji oraz gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Oporówek (kujawsko-pomorskie)
wg. zawodu
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej Praca w systemie 2 dni pracy/2 dni wolnego Na okresie próbnym tj. 1-2 miesiące umowa zlecenie potem umowa długoterminowa
Zajazd Żuławy Wróblewski Zdzisław - 2015-12-01 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie zdrowych i higienicznych posiłków. Przyjmowanie dostawy produktów, prowadzenie magazynu, utrzymywanie w strefie używalności powierzonego sprzętu kuchennego i urządzeń technicznych. Zatrudnienie w ramach umowy o pracę na okres próbny - 3 miesiące.
ABM MACIEJ ABRAMCZUK - 2016-09-09 - Piła (wielkopolskie)