KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2017-04-26
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słowackiego 52/54, 01-629 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.05.2017
Data zakończenia pracy: 21.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie średnie lub zawodowe, mile widziana ksiażeczka sanepid, 2 lata doświadczenia. Zakres obowiązków: główne obowiązki pracownika: przyrządzanie posiłków zgodnie z ustaloną gramaturą i jadłospisem; udział w opracowywaniu jadłospisów; utrzymywanie prawidłowej organizacji pracy w dziale produkcyjnym stołówki podczas swojej zmiany; przestrzeganie zasad obsługi maszyn i urządzeń stanowiących wyposażenie kuchni; wykonywanie pracy zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi; ponoszenie pełnej odpowiedzialności za produkty wytworzone, środki trwałe znajdujące się na kuchni i na stołówce, sprzęt, narzędzia i naczynia po użyciu w toku produkcji; przestrzeganie zasad GHP i GMP, przestrzeganie obowiązujących procedur Planu Higieny, HACCP oraz sporządzanie stosownych zapisów czynności. Wymagana dokumenty: curriculum vitae; kopia dokumentów potwierdzających wykształcenie; oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji; aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych; kwestionariusz osobowy dla osoby ubiegającej się o zatrudnienie. Termin składania ofert: 12.05.2017r. Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do 15.05.2017r. Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami, którzy zostaną powiadomieni o terminie i sposobie przeprowadzenia dalszego postępowania kwalifikacyjnego. Niepoinformowanie kandydata o wynikach konkursu będzie równoznaczne z odrzuceniem jego oferty. Oferty odrzucone zostaną komisyjnie zniszczone. Praca w trybie dwuzmianowym w godzinach 5:30-13;30, 12-20.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Szkoła Główna Służby Pożarniczej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
01-629 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.04.2017
Oferta pracy ważna do: 15.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według zamówień
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
CENTRUM EDUKACYJNE PROMAR W RZESZOWIE (WWW.PROMAR.EDU.PL) ZATRUDNI OSOBĘ NA STANOWISKOKUCHARZ / KUCHARKADO PRACY W KUCHNI STOŁÓWKI W SIEDZIBIE GŁÓWNEJ PRZY UL. BOHATERÓW 12.DO OBOWIĄZKÓW OSOBY ZATRUDNIONEJ NALEŻEĆ BĘDZIE PRZEDE WSZYSTKIM PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ŻYWIENIA GRUPOWEGO DLA UCZESTNIKÓW GRUP PRZEDSZKOLNYCH I UCZNIÓW SZKOŁY PODSTAWOWEJ.
CENTRUM EDUKACYJNE PROMAR - 2017-10-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw na potrzeby restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Sadki (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2018-02-16 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
Praca przy robotach budowlanych drogowych jako pomocnik budowlany.
TELEELEKTRONIKA - Bogusław Pszczoła - 2018-01-23 - Cieplewo (pomorskie)
Rozładunek i załadunek towaru;Ściąganie towarów z regałów:Przygotowywanie towarów do wysyłki;Praca ze skanerem i komputerem;Prowadzenie dokumentacji;Praca w tryb ie 3-zmianowym.Miejsce pracy: Bielany Wrocławskie ul. MagazynowaKontakt kandydatów z pracodawcą: natalia.libik (at) hrworkforce.plOferta pracy znajduje się w sali: D
HR Work Force Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla gości restauracji
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie kebaba i podawanie Klientowi.
Euro Doner Poland Sp. z o.o. - 2017-03-14 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posilków, wydawanie dań, dbanie o higienę
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-04-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Malbork (pomorskie)
wg programu stażu, Fundusze Unijne PO WER dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Widawa (łódzkie)
wydawanie posiłków
Centrum Części Samochodowych Ford Michał Goździewski - 2016-12-19 - Starogard Gdański (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
Kierownik Salonu odpowiedzialny jest za:
- zarządzanie salonem RTV, AGD, IT/MM
- zarządzanie zespołem pracowników
- realizacje planów sprzedażowych
- utrzymanie wysokiego standardu obsługi klienta
- motywowanie i ocena pracowników
- organizacja i planowanie czasu pracy podległego zespołu
- coaching pracowników
Media Expert - 2016-09-29 - Wschowa (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu. Wymagane minimalne doświadczenie zawodowe.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2017-03-30 - Wejherowo (pomorskie)
1.Samodzielne sporządzanie potraw.2.Przygotowywanie i wydawanie potraw.3.Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych dań.4.Przestrzeganie terminów przygotowania potraw.5.Właściwe przechowywanie surowców.6.Dbanie o prawidłowy stan sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Mikorzyn (wielkopolskie)
przytowanie posiłków na stacji paliw
F.P.H. MICHAŁ GRZYBOWSKI - 2015-11-16 - Połupin (lubuskie)
rozwijanie sieci sprzedaży, tłumaczenie tekstów umów handlowych i redagowanie ofert dla klientów indyjskich, kontakt z kontrahentami i klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- szycie według wzoru ze skrojonych części - szycie lekkie
NIMAR Marianna Popielska - 2018-07-03 - Gdynia (pomorskie)
pomoc przy obsłudze gastronomicznej, obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie drobnych posiłków, pomoc przy barze i obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Poniatowa (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
PPHU PTHM NGUYEN HUU - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)
-ustalanie i weryfikowanie awarii pojazdów; dokonywanie napraw pojazdów; konserwacja i naprawa pojazdów; wymiana olejów, płynów eksploatacyjnych , filtrów
NADODRZAŃSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ KROSNO ODRZ. - 2018-01-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potrwa i napojów w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie, gotowanie, wydawanie potraw.
SJESTA-Przedsiębiorstwo Usługowo -Handlowe Alina Kalisz-Dunia - 2016-12-16 - Mikołów (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki Adam Borzęcki - 2017-06-02 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i termicznej, racjonalne wykorzystywanie produktów w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisu dekadowego i asygnaty kuchennej zgodnie z recepturą przygotowywania potraw z zachowaniem właściwych parametrów czasu obróbki i temperatury określonych w systemie zarządzania bezpieczeństwem żywności, wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującym porządkiem dnia i harmonogramem wydawania posiłków z zachowaniem ich właściwej temperatury serwowania, użytkowanie sprzętu i urządzeń gastronomicznych, stanowiących wyposażenie kuchni zgodnie z ich przeznaczeniem, dbanie o utrzymanie w należytym stanie sprzętu kuchennego i stołowego oraz przedmiotów zaopatrzenia mundurowego
Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego - 2018-06-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)