KUCHARZ Gdańsk oferta pracy Gdański Zespół Żłobków
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Data publikacji: 2018-02-16
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: Gdański Zespół Żłobków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Racławicka 8, 80-406 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Zatrudnienie marzec/kwiecień 2018r Praca jednozmianowa w godz. 6:00 - 14:00 od pon. - pt.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku KUCHARZ, umiejętność organizacji pracy pod presją czasu, zaangażowanie w realizację powierzonych zadań, znajomość zasad HACCP, znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków, polepszania ich wartości oraz estetyki z zachowaniem pełnych norm żywieniowych. Miejsce pracy: Gdańsk Wrzeszcz. Kontakt telefoniczny: 58 341 47 36 wew. 12 lub CV meilem: ehapka (at) zlobki.gda.pl
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 1
Nazwa pracodawcy: Gdański Zespół Żłobków
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
80-406 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Telefon 58/341-47-36 w 12 Dział Kadr
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.02.2018
Oferta pracy ważna do: 16.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców Domu (śniadanie , obiady, kolacje )
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2018-02-02 - Chodzież (wielkopolskie)
KUCHARZ W PLACÓWCE SZKOLNO WYCHOWAWCZEJ
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Gomulin (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
"RENATA" Renata Gluza - 2017-01-26 - Dębno (zachodniopomorskie)
usługi kosmetyczne-makijaże, manicure, zabiegi na twarz
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Rząśnia (łódzkie)
Obsługa imprez okolicznościowych, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Pińczów (świętokrzyskie)
praca w pizzerii przygotowywanie pizzy dań obiadowych sałatek drinków możliwość przyuczenia
TRANS - BUD Barbara Kowalska - 2018-07-26 - Rogów-Wieś (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2018-04-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie posiłków dla 12-15 osób
LEŚNE APARTAMENTY S.C. A.B. Drelichowska - 2017-05-05 - Legbąd (kujawsko-pomorskie)
Doświadczenie mile widziane.
CASAGRANDE Aleksander Frydryszek - 2018-08-29 - Racibórz (śląskie)
Kucharz / obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Zaleskie (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
1. dom Restauracja Sztum Zbigniew Koman 2. BAR ROŻEN "Pod Basztą" Zbigniew Koman - 2017-06-22 - Sztum (pomorskie)
WG HARMONOGRAMU
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Polkowice (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
1. Dawid Mirowski D2-HURT-DETAL 2. Restauracja Klimat - 2016-02-18 - Bytom (śląskie)
wg umowy
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie dań, serwowanie, pieczenie ciast, wykonywanie posiłków zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Łuków (lubelskie)
kucharz
LECH ZWOLIŃSKI Firma Handlowo-Usługowa " B.L. OLIWIA" - 2018-06-25 - Kowalki (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, pizza robiona na kamieniu; praca w godz. 13-22, w piątki i soboty do godz. 2.00; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 13-22
M&D International Trading Sp. z o.o. - 2016-03-16 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej; umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
Sowia Dolina Frank Enözel - 2018-10-16 - Pieszyce (dolnośląskie)
obróbka wstępna surowców, ocena surowców gastronomicznych, rozbiór mięsa, wykonywanie różnymi technikami i metodami ,wykończenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej i innych narodów oraz potraw dla różnych diet
"MC DIAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
Przyrządzanie zdrowych i higienicznych posiłków, dbałość o jakość przygotowanych dań, branie udziału w ustalaniu jadłospisu, dbanie o racjonalne zużycie produktów spożywczych, inicjowanie wprowadzania nowych dań, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych, sprzętu oraz utrzymanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennnego.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe oraz książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Restauracja "Vena" - 2016-01-18 - Racibórz (śląskie)
zgodnie z oferta
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Bytów (pomorskie)
obsługa klienta
Krystyna Żaczyk Piotr Golczyk BISTRO NA ZAKRĘCIE - 2015-12-01 - Jarogniewice (wielkopolskie)
Cięcie,szlifowanie , sklejanie ,skręcanie elementów meblowych z drewna i płyt drewnopodobnych.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Chwaszczyno (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
Restauracja - Pensjonat "CEZAR" Cezary Mudel - 2017-11-09 - Siemiatycze (podlaskie)