KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Łuków oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
Data publikacji: 2016-07-26
Lokalizacja: Łuków (lubelskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków: pizza, sushi, dania kuchni włoskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.08.2016
Data zakończenia pracy: 14.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zawodowe, specjalnośc gastronomiczne, żywienie,umiejętność przygotowywania posiłków, pizza, sushi, kuchnia gorąca, staz pracy 1 rok w gastronomii w przybadku gdy osoba posiada wykształcenie inne niż gastronomiczne lub żywienia.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 14, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Niewymagane
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Łuków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łuków
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.07.2016
Data dodania oferty pracy: 26.07.2016
Oferta pracy ważna do: 22.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
PW JARD Jarosław Dziemian - 2017-08-23 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Grajewo (podlaskie)
demontaż starych okien i drzwi, montaż konstrukcji z aluminium i PCV, obróbka ościeży.Praca także na terenie kraju.
"KASTEL" Świętokrzyska Fabryka Okien i Drzwi Sp. z o.o. - 2016-03-25 - Kąty Nowe (świętokrzyskie)
Dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowywanie potraw, przygotowywanie pizzy oraz dań tradycyjnych, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Łaziska (śląskie)
Przygotowanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Usługowe Dorota Wołyniec - 2016-04-01 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłkjw wg jadłospisunadzorowanie prawidłowego procesu technologicznego w żywieniu zbiorowym
PRZEDSIĘBIORSTWO UZDROWISKOWE "USTROŃ" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-01-09 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Lubin (dolnośląskie)
-Naprawa pojazdów osobowych i dostawczych -Wynagrodzenie od 2500 zł (brutto) + PREMIA -Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV na adres e-mail: jmarszalek (at) autocomplextczew.plTel. 58 531-09-09.
AUTO COMPLEX DZIUBIŃSKI STANISŁAW - 2017-05-18 - Zajączkowo (pomorskie)
do uzgodnienia
SNACK BAR KOBAKA STANISŁAWA - 2018-06-12 - Boguchwała (podkarpackie)
przygotowywanie i sprzedaż kebabó,napoi gorących.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Zambrów (podlaskie)
pracownik produkcyjny,wyroby kulinarne mączne
AMGO S.C. Prod.Wyrobów Garmażeryjnych - 2017-08-23 - Tenczynek (małopolskie)
praca kucharza małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Lubawka (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
WMS GRUPA S.C. Marek Śliwiński, Wiesław Śliwiński - 2019-03-26 - Grajewo (podlaskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. rok na w/w stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lublin (lubelskie)
PRACA PRZY PRODUKCJI KARTONÓW, OPAKOWAŃ, PRACA PRZY OBSŁUDZE MASZYN DO SZTAŃCOWANIA, SKLEJANIA, PRACA STOJĄCA BOB ST 957
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Nowy Kawęczyn (łódzkie)
UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA
OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA - 2016-03-17 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków restauracji Banderoza na Zarabiu w Myślenicach.Wynagrodzenie 2100 brutto + premie w okresach zwiekszonego ruchu
BANDEROZA s.c. - 2018-01-03 - Myślenice (małopolskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2017-01-19 - Mielec (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie zawodowe w pracach budowlanych; prawo jazdy kat. B - mile widziane; pracownik do przyuczenia zawodu instalator wod-kan., pracownik budowlany; jedna zmiana; praca na terenie powiatu gliwickiego;
"KADEN" SZOSTAK TAMARA, GOLEC JAROSŁAW, SZOSTAK WIKTOR - 2017-03-10 - Gliwice (śląskie)
wg stanowiska
"MAMBO" S.C. Barbara Obłamska,Alicja Janczi - 2016-04-04 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Liczenie asortymentu
kontakt przez OHP - 2016-09-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
Agencja Artystyczna "Just&Mar" Marcin Drej - 2017-08-30 - Kielce (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem
HOTEL SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie Sp. z o.o. - 2018-11-08 - Wysoka Wieś (warmińsko-mazurskie)
Znajomość kuchni indyjskiej lub(i) arabskiej, znajomość przypraw i receptur typowych dla tej kuchni, przygotowanie posiłków, pozyskiwanie produktów i receptur z krajów
MR. KEBAB S.c. Anna Stafisz, Mohamed Ismail Elsayed - 2017-08-28 - Zamość (lubelskie)
PLANOWANIE POSIŁKÓW Z INTENDENTEM, PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POSIŁKÓW, PRZESTRZEGANIE RECEPTUR, TECHNOLOGII, ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP I P.POŻWYMAGANIA: ŚREDNIE ZAWODOWE LUB ZASADNICZE ZAWODOWE UMOŻLIWIAJĄCE WYKONYWANIE ZAWODU, UMIEJĘTNOŚCI GASTRONOMICZNE, PRACA W ZESPOLEUPRAWNIENIA: KUCHARZ - MISTRZ W ZAWODZIECO NAJMNIEJ 2 LETNI STAŻ PRACY W KUCHNIWYNAGRODZENIE 2300,00 zł. + DODATEK STAŻOWYCV NA ADRES E-MAILPRACA W PRZEDSZKOLU PUBLICZNYM NR 66
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 66 - 2018-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Zarządzanie podległym zespołem pracowników zgodni z obowiązującymi standardami firmy podczas nieobecności kierownika,- Zarządzanie asortymentem marketu, - Reprezentowanie firmy wobec Klientów i DostawcówMiejsce pracy: Tczew ul. Czerwonego Kapturka - market w budowiePraca 2-zmianowa: 6-14 lub 14-22, Osoby zainteresowana ofertą są proszone o kontakt telefoniczny z Pracodawcą tel. 665-941-451
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-03-08 - Tczew (pomorskie)
opieka nad osobami w wieku podeszłym,
Żar-Med Sp. z o.o. - 2016-08-04 - Żarów (dolnośląskie)
1. Pełna księgowość budżetowa.2. Plany i sprawozdzawczość finansowa.3. Obsługa bankowości elektronicznej.4. Znajomość przepisów prawa: Karty Nauczyciela, Kodeks Pracy, Ustawy o pracownikach samorządowych, o finansach publicznych, o rachunkowości.
I Liceum Ogólnokształcące im. Tarasa Szewczenki w Białym Borze - 2019-03-11 - Biały Bór (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie w zawodzie; książeczka sanepidu - mile widziana; zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków, mycie naczyń kuchennych, utrzymanie w porządku i czystości pomieszczeń kuchennych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "OPOKA" W GLIWICACH - 2019-01-31 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań z karty.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2017-02-17 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)