KUCHARZ Pobierowo oferta pracy OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA
Data publikacji: 2016-03-17
Lokalizacja: Pobierowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GRANICZNA 1, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pobierowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Data zakończenia pracy: 30.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Nazwa pracodawcy: OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
Koszarowa 4, 72-300 Gryfice, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE DO PRACY
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Gryfice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gryfice
Ulica pracodawcy: Koszarowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Nazwisko osoby zgłaszającej: ARTUR ŁĄCKI
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.03.2016
Data dodania oferty pracy: 14.03.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
Food, INC Przemysław Petryszyn - 2016-01-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw, przyjmowanie dostaw towaru, sprawdzanie przydatności towarów, dbanie o stanowisko pracy, dbanie o czystość i porządek. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie, znajomość branży gastronomicznej, umiejętność przygotowywania potraw i deserów.
Apetyt Przemysław Kuśmirek - 2017-03-28 - Rumia (pomorskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Obsługa kuchni i obsługa urządzeń gastronomicznych.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "GASTROTEX" MARIOLA PAJDOWSKA - 2017-01-04 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
liczenie towarów, obsługa skanera
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowanie stanowiska pracy. Obieranie, mycie i rozdrabianie jarzyn do zup. Poznanie receptur farszy do pierogów. Robienie ciasta pierogowego i naleśnikowego. Wykonywanie pierogów. Mycie narzędzi i garnków po skończeniu produkcji. Nauka porcjowania zup i innych potraw. Planowanie zapotrzebowania towarów na następny dzień roboczy. Mycie termosów z cateringu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Nowy Sącz (małopolskie)
Sprzątanie na terenie hali produkcyjnej.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, głównie potraw kuchni chińskiej; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. 1 zmiana, praca na terenie całej Polski.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
TEST ELŻBIETA KALISZEWSKA - 2016-02-17 - Kwidzyn (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie potraw
Restauracja Kresowianka Adam Ogonowski - 2017-07-13 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
obsługa opiekaczy kebaba, przygotowywanie potraw kuchni marokańskiej; godziny pracy: 10.00- 22.00
TOP Robert Stodulski - 2017-07-24 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Trzciel (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z recepturami, czas i jako
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Prażmowo (warmińsko-mazurskie)
organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni
URBANOWICZANKA Janusz Senczek - 2016-06-08 - Tychy (śląskie)
Praca w zawodzie, praca 2/2.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Suchacz (warmińsko-mazurskie)
praca w gastronomii na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Gryżyna (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń w kuchni
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-02-09 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej w tym balijskiej.
Galeria Bali S.C - 2016-03-01 - Józefów (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
praca jako monter w zakładzie produkcyjnym urządzeń elektrotechnicznych w Białymstoku
kontakt przez OHP - 2016-06-17 - Białystok (podlaskie)
Gotowanie, obsługa kasy fislaknej
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Janusz Piechocki - 2016-06-07 - Radwanice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta
"STAN-TUR" Ryszard Stanek - 2016-09-05 - Zawoja (małopolskie)
Kierowanie zespołem pracowników, doświadczenie na stanowisku kucharz.
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Kiszkowo (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Żuromin (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-12-04 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie całodziennych posiłków
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2017-03-16 - Jurata (pomorskie)