KUCHARZ GASTRONOMII BALIJSKIEJ (142OP) J贸zef贸w oferta pracy Galeria Bali S.C
Stanowisko: KUCHARZ GASTRONOMII BALIJSKIEJ (142OP)
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni azjatyckiej w tym balijskiej.
Data publikacji: 2016-03-01
Lokalizacja: J贸zef贸w (mazowieckie)
Pracodawca: Galeria Bali S.C
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 44, 05-420 J贸zef贸w, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni azjatyckiej w tym balijskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ GASTRONOMII BALIJSKIEJ (142OP)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: J贸zef贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: J贸zef贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.03.2016
Data zako艅czenia pracy: 06.03.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Galeria Bali S.C
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 44, 05-420 J贸zef贸w, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: J贸zef贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: J贸zef贸w
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 44
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia - Restauracja
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 08.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
1. Wyrabianie ciasta do pizzy.2.Przygotowywanie sk艂adnik贸w.
FUH "SARA" Karina 艁uczak - 2018-04-27 - Pi膮tek (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-05-24 - 艁om偶a (podlaskie)
Prezentowanie oferty sprzeda偶owej oraz towar贸w; kontakt z klientem w j臋zyku hindii; negocjowanie warunk贸w um贸w; pozyskiwanie nowych kontrahent贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych da艅 kuchni chi艅skiej na patelniach typu WOK. Min. 3 lata do艣wiadczenia jako kucharz, znajomo艣膰 szczeg贸艂贸w kuchni chi艅skiej oraz obs艂uga pieca do przygotowania kaczki po chi艅sku.
Katarzyna 艢wist-Wang Chun Xiang - 2017-09-21 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zamawianie surowc贸w, rozliczanie surowc贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Licze (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Zamawianie produkt贸w od firmy tureckiej (w j臋zyku tureckim).
Akkaya Dominika - 2016-08-19 - Otwock (mazowieckie)
praca na kuchni, pe艂ny zakres produkcji kuchennej
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MA艁GORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK - 2017-06-08 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Prace przy wykonywaniu da艅 oraz grilowaniu mi臋s w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie stanowiska do formowania przez dob贸r skrzynek formierskich, zespo艂u modelowego, masy formierskiej oraz narz臋dzi potrzebnych do wykonania formy; zag臋szczanie masy formierskiej wok贸艂 zespo艂u modelowego, wype艂nianie mas膮 formiersk膮 i jej zag臋szczanie w pozosta艂ej obj臋to艣ci skrzynek formierskich; wykonywanie otwor贸w odpowietrzaj膮cych w obu po艂贸wkach formy; sk艂adanie formy odlewniczej 艂膮cznie z rdzeniami odtwarzaj膮cymi wewn臋trzne przestrzenie odlewu;
PRZEDSI臉BIORSTWO BUDOWLANO-MONTA呕OWE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-05 - Czechy (Czechy)
samodzielne przygotowanie posi艂k贸w
ZHP Chor膮giew 艁贸dzka O艣rodek Wypoczynkowy Horyzont - 2018-03-15 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie sa艂atek, past, sma偶enie mi臋s i ryb.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Ku藕nica (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- wykonywanie podstawowych czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowanie posi艂k贸w - przesrzeganieprzepis贸w BHP i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie 偶ywienia zbiorowego- stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej- dba艂o艣膰 o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, SA艁ATEK, MAKARON脫W
MTM MAGDALENA TAMULSKA, MONIKA TAMULSKA-STR脫呕YK SP脫艁KA CYWILNA - 2018-04-24 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 w forimie bufetu oraz a'la carteKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: WRODT_HRD (at) hilton.com, 735996131Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. PodwaleSala G
Wings Properties Sp. z o.o. - 2017-05-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, inicjatywa w zakresie kreowania potraw, racjonalne gospodarowanie towarem, przestrzeganie procedur HACCP. Praca w godzinach mi臋dzy 11.00 a 22.00.
DW脫R SIERAK脫W Sp. z o.o. - 2016-10-27 - Sierak贸w (ma艂opolskie)
Sprawdzanie stanu przydatno艣ci towar贸w. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w. Przygotowywanie potraw. Obr贸bka warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w. Obs艂uga od strony gastronomicznej imprez zorganizowanych. Wsp贸艂tworzenie menu na okre艣lon膮 imprez臋.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci.
Restauracja "MEGA" Grzegorz Filipowski - 2018-03-14 - Suchoraba (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej zgodnie z kart膮 menu.
kontakt przez PUP - 2018-06-04 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Praca w sklepie spo偶ywczym, przyj臋cie towaru, obs艂uga klienta, kasy. Prtaca na dwie zmiany 5:00-13:00-21:00, umowa na okres pr贸bny.
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast-food
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2017-06-04 - Franciszkowo (warmi艅sko-mazurskie)
Restauracja indyjska:- przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej- odczytywanie oryginalnych receptur, przepis贸w- znajomo艣膰 produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sprz膮tanie obiektu dworcowego w Wolsztynie, kontakt telefoniczny 65 53 754 80 lub e-mail: leszno (at) zuz.com.pl
ZAK艁ADY US艁UGOWE ZACH脫D SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-04 - Wolsztyn (wielkopolskie)
obs艂uga tokarek skrawaj膮cych konwekcjonalnych-toczenie, wiercenie, rozwiercanie, gwintowanie
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Franciszk贸w (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wschodniej,
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO US艁UGOWE ROBOTOP ANNA GREJMAN - 2016-11-04 - Gda艅sk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2016-06-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Profesjonalna i kompleksowa obs艂uga klient贸w;Przygotowanie kalkulacji cen i ofert handlowych; Rozpoznawanie i analiz臋 potrzeb klient贸w;Przyjmowanie i nadzorowanie reklamacji;Utrzymywanie pozytywnego wizerunku marki.
Human&Hunter sp. z o.o. - 2016-10-21 - Tychy (艣l膮skie)
1. Udzia艂 w opracowaniu i realizacji program贸w polityki zdrowotnej, w tym wynikaj膮cych z rozeznanych potrzeb zdrowotnych i stanu zdrowia mieszka艅c贸w wojew贸dztwa. 2. Przeprowadzanie konkurs贸w ofert, udzia艂 w komisjach konkursowych, nadz贸r nad realizacj膮 program贸w i ich rozliczanie. 3. Prowadzenie Regionalnego Systemu Monitorowania i Ewaluacji Program贸w Zdrowotnych (RSMiEPZ), w tym analizowanie i udzia艂 w realizacji program贸w polityki zdrowotnej opracowanych przez Ministerstwo Zdrowia i jednostki samorz膮du terytorialnego. 4. Realizacja zada艅 wynikaj膮cych z Wieloletniego Programu Wsp贸艂pracy z organizacjami po偶ytku publicznego.5. Udzia艂 w organizowaniu konferencji, szkole艅.
Urz膮d Marsza艂kowski Wojew贸dztwa Pomorskiego - 2016-09-20 - Gda艅sk (pomorskie)
do艣wiadczenie zawodowe
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2016-02-10 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
do uzgodnienia
RZESZOWSKIE ZAK艁ADY DROBIARSKIE SP. Z O.O. - 2016-07-12 - Rzesz贸w (podkarpackie)