KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Restauracja indyjska:- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej- odczytywanie oryginalnych receptur, przepisów- znajomość produktów
Data publikacji: 2018-04-06
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Restauracja indyjska:- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej- odczytywanie oryginalnych receptur, przepisów- znajomość produktów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania dań kuchni indyjskiej,- znajomość produktów i oryginalnych receptur i przypraw kuchni indyjskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 06.04.2018
Data dodania oferty pracy: 06.04.2018
Oferta pracy ważna do: 20.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie dań kuchni ormiańskiej, ukraińskiej. Fast food.- Wynagrodzenie: 3491,97 zł/brutto (2500 zł netto). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-20:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Książeczka sanepidowska. Doświadczenie w gastronomii. Kontakt telefoniczny (799-990-751) w godzinach: 9:00-18:00.
Krist Gyangilyan - 2018-02-26 - Katowice (śląskie)
przygotowanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Kłodawa (wielkopolskie)
Wydawanie posiłków, przygotowywanie sosów, sałatek, kebabów, hamburgerów, frytek, kurczaków, obsługa kasy fiskalnej , dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Skrzyszów (małopolskie)
Wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień" - 2018-08-29 - Racibórz (śląskie)
x
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Exclusive" Michał Sajewicz - 2018-05-09 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-01-05 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla gości
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie dań obiadowch
"Dobre Smaki" Tomasz Wójcik - 2017-10-09 - Gubin (lubuskie)
Przygotowanie posiłków typu fast foodtj. kebabów, sałatek i pizzy.Wymagania:- wykształcenie średnie zawodowe,- książeczka zrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych,- staz pracy 2 lata w kuchni arabskiej.
AL-NAKIB KEBAB Katarzyna Radziszewska - Saleh - 2016-08-22 - Lipiany (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków. Jedna zmiana, umowa na okres próbny.Kontakt z pracodawcą: 502 993 938
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe ANTYKI MSV sp. z o.o. - 2017-11-02 - Krobielowice (dolnośląskie)
Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem, obsługa maszyn i urzadzeń kuchennych.
2 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-04-11 - Kłodzko (dolnośląskie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2016-10-19 - Włostów (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków w ośrodku wypoczynkowym,praca w godzinach 7:00-19:00.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Espone" s.c. Elwira Herchel, Beata Janicka - 2018-03-20 - Muszyna (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, pakowanie posiłków do pojemników i termosów, praca w godz. 21:00-12:00
DGP Catering Partner Sp. z o o - 2017-01-09 - Opole (opolskie)
Wymagane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Restauracja Pizzeria PRIMA Sylwia Rzeszutek - 2016-10-19 - Racibórz (śląskie)
Samodzielne stanowisko pracy, dania z zakresu kuchni polskiej, praca w godz. 17-21
Duo-Gastro s.c Andrzej Paszkiewicz Ewa Paszkiewicz - 2016-09-09 - Opole (opolskie)
-
ANTRANS USŁUGI TRANSPORTOWE ANNA KRAWCZUK - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
przyrządzanie posiłków i dań
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wacyn (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe; min. rok doświadczenia zawodowego; podstawowa znajomość jęz. rosyjskiego, niemieckiego lub angielskiego; kurs na przewóz rzeczy; uprawnienia ADR; transport krajowy oraz międzynarodowy towarów
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Sośnicowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2016-08-05 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykształcenie min. średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku, samodzielność, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
Kucharz
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2016-10-27 - Białka (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYRÓB MAKARONU; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ WYROBU MAKARONU ORAZ PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI CHIŃSKIEJ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI PO KONTAKT TELEFONICZNY;
RESTAURACJA KOTWICA DARIUSZ KOWALSKI - 2016-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Marynowanie i panierowanie oraz smażenie produktów z kurczaka
"AMREST" Sp. z o.o. - 2016-06-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Mońki (podlaskie)
-przygotowanie posiłków, wydawanie Pizzy, catering, sprzątanie na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Suchoraba (małopolskie)
Wypiekanie pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Pizzeria RICARDO Ryszard Ząbkiewicz - 2017-06-21 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w Krapkowicach.
POLONIA HOTEL GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-20 - Krapkowice (opolskie)
przygotowywanie pizzy, obsługa klienta, sprzedaż towarów
Żuberek Rafał Stanisław Firma "RAFF" - 2018-08-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2017-12-14 - Kraków (małopolskie)