KUCHARZ Białka oferta pracy "DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-10-27
Lokalizacja: Białka (małopolskie)
Pracodawca: "DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:34-220 Białka 613, powiat: suski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca od 06.00-14.00, od 11.00-19.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Białka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: suski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Maków Podhalański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe min. 0,5 roku jako kucharz.
Nazwa pracodawcy: "DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Adres pracodawcy:
34-220 Białka 613, powiat: suski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: suski
Gmina pracodawcy: Maków Podhalański
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białka
Numer budynku pracodawcy: 613
Profil działalności pracodawcy: Zakład Usług Cateringowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Suchej Beskidzkiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.10.2016
Oferta pracy ważna do: 30.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków : śniadanie, obiad, kolacja i imprezy okolicznościowe
PEREŁKA POKOJE GOŚCINNE JADŁODAJNIA - 2016-11-15 - Władysławowo (pomorskie)
.
NIEPUBLICZNY OŚRODEK EDUKACYJNY DLA DZIECI DO LAT 7 - 2016-06-21 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji oraz do cateringu.
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2017-04-20 - Zamość (lubelskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej - bangalskiej. Praca w przedziale czasowym 6-14, 14-22.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Łódź (łódzkie)
- przygotowanie potraw,- obróbka wstępna surowców,- obróbka termiczna produktów,- krojenie, mieszanie oraz czynności związane ze sprzątaniem po zakończonej pracy jak i w trakcie,
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Planowanie posiłków, przygotowywanie i gotowanie potraw, kontrolowanie jakości półproduktów, ważenie, mieszanie składników.
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Pawłowice (opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej (wietnamskiej)
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Lubartów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Związek Rzemiosła Polskiego Sanatorium Uzdrowiskowe "PIAST" - 2017-12-07 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z menu, w szczególności dań kuchni serbskiej. Wyrabianie i pieczenie pizzy. Utrzymanie porządku w miejscu pracy.
B1, sp. z o.o. - 2016-05-31 - Pierkunowo (warmińsko-mazurskie)
doświadczenie w przygotowywaniu potraw tureckich
CENGIZ BABA SCHILLER SAMANTA - 2016-01-29 - Wolsztyn (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 14-22 (wolne od pracy poniedziałki); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 13-17, wstępnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie i sporządzanie dań obiadowych oraz pizzy
Marcin MODZELEWSKI "MAESTRO" USŁUGI GASTRONOMICZNE - 2018-09-04 - Żagań (lubuskie)
naprawa samochodów ciężarowych
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowo Budowlane Piotr Pawlica - 2018-03-05 - Ryki (lubelskie)
praca w barze szybkiej obsługistawka godzinowa 8-10 zł brutto/h
LPM GASTRO S.C. LESZEK MATŁOKA, PRZEMYSŁAW MATŁOKA - 2016-05-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-08-02 - Czarna (łódzkie)
wg stanowiska
ATA Sp. Akcyjna - 2016-07-08 - Kraków (małopolskie)
Tworzenie albumów cyfrowych w języku angielskim, analiza rynku muzycznego. Praca jednozmianowa w godz. 9.00-17.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
REHEGOO SP. Z O. O. - 2017-10-18 - Bielsko-Biała (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE NA PODOBNYM STANOWISKU
Sztuka Kulinarna Paweł Seliga - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków w barze.
ECO LIGHT Sp. z o.o. - 2016-03-18 - Kalisz (wielkopolskie)
Kucharz*praca w Galerii Nawigator "ERBIL DONER KEBAB"
APS-Paweł Słomiany - 2017-10-13 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków , obsługa imprez, utrzymuwanie czystości
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-03-02 - Słupia pod Bralinem (wielkopolskie)
Przygotowywanie surowców i półproduktów, sporządzanie dań kuchni tajskiej.Umiejętność stosowania przypraw i składników kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, cateringu. Wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Tel.: 509 307 652 Dariusz Frybel. Adres e-mail: hubertus_hotel (at) o2.pl
"HUBERTUS" SP. Z O.O. - 2016-12-09 - Słońsk (lubuskie)
do uzgodnienia
PIEROŻARNIA RZESZOWSKA GROSZEK JADWIGA - 2016-04-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt. Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - róznych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych). Dyspozycyjność w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesiącu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 7-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-15
Piast Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie dań w restauracji "Ranczo"
FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA "TSS" S.C. - 2017-03-07 - Lubin (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharza specjalizującego się w kuchni arabskiej. Przygotowanie posiłków typu kebab. Przygotowywanie cateringu związanego z kuchnią arabską. Dbanie o czystość stanowiska pracy. Obsługa urządzeń do wyrobów kebaba. Znajomość przepisów kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań i napojów w restauracji a-la-carte
Landhotel & Steakhouse Mareens Mareen Mrula - 2017-08-18 - Niemcy (Niemcy)