KUCHARZ Oświęcim oferta pracy FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: praca na kuchni, pełny zakres produkcji kuchennej
Data publikacji: 2017-06-08
Lokalizacja: Oświęcim (małopolskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Żwirki i Wigury 31, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca na kuchni, pełny zakres produkcji kuchennej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oświęcim
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oświęcimski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oświęcim
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodowe.Pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas nieokreślony, praca w systemie dwuzmianowym, godziny pracy od 8:00 do 22:00
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "TARGOWA" S.C., JACEK MLOST, URSZULA MLOST, MAŁGORZATA NAGLIK, JANUSZ NAGLIK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Żwirki i Wigury 31, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: oświęcimski
Gmina pracodawcy: Oświęcim
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oświęcim
Ulica pracodawcy: Żwirki i Wigury
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2017
Oferta pracy ważna do: 30.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw; burgery, sosy, mięso, planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany, (11-20, 20-5), na okres próbny 3 m. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Kontakt z pracodawcą : 606-206-707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2015-12-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Lublin (lubelskie)
przyrządzanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Lubin (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; dwie zmiany (6-22); kontakt z pracodawca osobisty w godzinach (15-18) oraz e-mailowy.
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2016-03-16 - Ustka (pomorskie)
samodzielny kucharz; kuchnia Polska
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Chorzów (śląskie)
Układanie towaru na półkach, obsługa klienta.
SAM 34 Marek Theus Spółka Jawna - 2018-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 10-20
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2016-02-12 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie produktów garmażeryjnych.
Zakład P.H.U. "SMAKOSZ" Wyroby Garmażeryjne Sylwia Bosak - 2016-10-07 - Jerzmanowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni chińskiej i wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Ciechanów (mazowieckie)
Wykształcenie: min. zawodowe, min. 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku lub w branży budowlanej, prawo jazdy kat. B, komunikatywność, praca w zespole, umiejętność obsługi elektronarzędzi, jedna zmiana, miejsce pracy: teren Śląska
FRANK FRESH Sp. z o. o. - 2018-04-24 - Gliwice (śląskie)
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Plastowo (wielkopolskie)
praca w kuchni
ZEGAST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-02 - Kiełczyna (świętokrzyskie)
wykonywanie zabiegów kosmetycznych
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Miechów (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej, obróbka mięs, przygotowanie sałatek, sosów,garmażu.Przygotowywanie imprez okolicznościowych-catering.
SERWIS SMAKU S.C. - 2017-09-27 - Gdynia (pomorskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni - Kuchnia Polska
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Skawina (małopolskie)
- Sprzedaż artykułów spożywczych i alkoholowych.- Wynagrodzenie: 1850 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesiecy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe. - Praca: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - wg grafiku. Wymagane doświadczenie zawodowe w handlu minimum 1 rok. Kontakt osobisty (ul. Gen. Józefa Hallera 6, 40-321 Katowice) w godz.: 7:00-14:00.
ROSO Export Import PUPH - Sklep "POD RĘKĄ" - 2016-08-23 - Katowice (śląskie)
sporządzanie potraw, obróbka wstępna surowców, wydawanie potraw klientom, dekorowanie, przygotowanie potraw, deserów, obsługa przyjęć okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Lachówka Duża (lubelskie)
- przygotowywanie wyrobów,- obsługa klienta na dziale PIEKARNIA,- dbanie o porządek na stanowisku pracy,- wypiek pieczywa.
ORYKS Sp z o.o. - 2017-06-08 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie i sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
przygotowywanie poraw i napojów, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych, obróbka wstępna surowca, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji wyrobów kulinarnych, posługiwanie się narzędziami i maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw mięsnych, pómięsnych
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2016-11-22 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i potraw zgodnie z wytycznymiszefa kuchni, porcjowanie posiłków, obróbka wstępna warzyw, owoców i innych surowców do produkcji posiłków i potraw
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2015-12-23 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone receptury, dbałość o wysoką jakość przygotowanych potraw, terminowe i szybkie wydawanie posiłków. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Praca na trzy zmiany:6-14-22-6, proponowany okres zatrudnienia: umowa na okres próbny, umowa na czas określony, docelowo na nieokreślony.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2017-10-13 - Chodów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów, obsługa klienta, obsługa biesiad i imprez plenerowych - praca na FoodTruckach. Możliwość przyuczenia do pracy. Mile widziani studenci. Praca w zakresie godz. pn. - ndz. 09.00 - 21.00 oraz obsługa imprez plenerowych. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-c. Możliwość podjęcia pracy w ramach umowy zlecenia. Praca na terenie Piły i okolic.
MANUFAKTURKA SMAKU BEATA PAŚNIEWSKA - 2018-05-11 - Piła (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków, dań, tradycyjna kuchnia polska. Możliwość dojazdu.
AUTO-KOMIS MIROSŁAW USAREK - 2016-09-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obsługa gości z grila, przygotowywanie potraw,kucharz z możliwością przyuczenia; godz pracy 12.00-20.00, 2500 zł+premiakontakt Oberża STARA WINNICA Kołaczkowo602 259 142 starawinnica (at) gmail.com
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe "JALUX" Lucjan Jabkowski - 2016-03-31 - Kołaczkowo (kujawsko-pomorskie)