KUCHARZ/PIZZAOLO/PIZZERMAN Konin oferta pracy MTM MAGDALENA TAMULSKA, MONIKA TAMULSKA-STRÓŻYK SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZAOLO/PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, SAŁATEK, MAKARONÓW
Data publikacji: 2018-04-24
Lokalizacja: Konin (wielkopolskie)
Pracodawca: MTM MAGDALENA TAMULSKA, MONIKA TAMULSKA-STRÓŻYK SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WOJSKA POLSKIEGO 3, 62-500 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, SAŁATEK, MAKARONÓW
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: PRACA W RAMACH RÓWNOWAŻNEGO CZASU PRACY
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZAOLO/PIZZERMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Konin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Konin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Konin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.04.2018
Data zakończenia pracy: 22.07.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
KANDYDAT MUSI POSIADAĆ WYKSZTAŁCENIE GASTONOMICZNE LUB ZAWÓD KUCHARZ
Nazwa pracodawcy:
MTM MAGDALENA TAMULSKA, MONIKA TAMULSKA-STRÓŻYK SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Adres pracodawcy:
62-500 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: PRACA W RESTAURACJI TUTTI SANTI, Godziny : 9:00-18:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Konin
Gmina pracodawcy: Konin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Konin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.04.2018
Data dodania oferty pracy: 23.04.2018
Oferta pracy ważna do: 22.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-05-04 - Limanowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłkow.
Port Sztynort Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Sztynort (warmińsko-mazurskie)
Przestrzeganie zasad BHP. Przygotowywanie posiłków z karty menu oraz pod imprezy okolicznościowe
ALOHA Sp. z o.o. - 2018-02-07 - Cibórz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy, pomoc w organizacji imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie posiłków
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY "ORION A" GRAŻYNA SZPILA SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-24 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw z rynku lokalnego orac kresów wschodnich,typu pierogi,prelmieni, gałuszki , itp.
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
Ośrodek Wczasowy "PERKOZ" H. i J. Skowroński - 2017-01-24 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie zup, przygotowywanie dań głównych, przygotowywanie makaronu, zmywanie naczyń, utrzymanie stanowiska pracy w czystości. Około 160 godzin pracy miesięcznie. Dyspozycyjność w godzinach od 7:30 do 24:00, praca również w wekendy i dni wolne, stawka godzinowa: od 15 zł brutto.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Prca na samodzielnym stanowisku kucharza, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i obróbka produktów do konsumpcji, smażenie ryb. Praca w systemie tydzień na tydzień. Praca w godzinach 10-20
ANDRZEJ SUROWIEC "KARP" - 2016-05-25 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne, doświadczenie mile widziane
Przedszkole Nr 2 w Krotoszynie - 2017-02-14 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2016-02-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Żywiec (śląskie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2016-04-04 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotawanie posiłków (GCP Koniecpol)
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Kłomnice (śląskie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 7-19; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 7-14
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Uzdrowiskowego SANATORIUM TĘCZA Spółdzielnia Pracy - 2016-07-01 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, opracowywanie menu, wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
praca w kuchni
Piotr Zaziąbło -KARCZMA DUNAJEC,WILLA KINGA, Krościenko nad Dunajcem - 2018-08-28 - Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
obsługa gości - Hostel Fabryka
RSI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie potraw, produkcja żywności. Pierwsza umowa na okres próbny - 3 m-ce. Praca w zakresie 11.00 - 22.00.
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-01 - Piła (wielkopolskie)
Praca samodzielna lub w zespole.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe ALEX Ewa Glapa-Chromińska - 2016-04-13 - Chromna (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Przemysław Kowalczyk - 2017-10-06 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie imprez okolicznościowych, wesel, komunii, posiłków dla wczasowiczów.
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-17 - Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków
LISPOL KANIA KOŁPA SZATKO SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-29 - Lisia Góra (małopolskie)
gotowanie potraw kuchni wietnamskiej i orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Teresin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
Gastrotop - Dariusz Borowik - 2017-09-20 - Opole (opolskie)
jw.
GHM HRACHYA GRIGORYAN - 2017-02-08 - Warszawa (mazowieckie)