KUCHARZ Sokole-Kuźnica oferta pracy ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie imprez okolicznościowych, wesel, komunii, posiłków dla wczasowiczów.
Data publikacji: 2017-02-17
Lokalizacja: Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:86-013 Sokole-Kuźnica, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie imprez okolicznościowych, wesel, komunii, posiłków dla wczasowiczów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sokole-Kuźnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bydgoski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koronowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
86-013 Sokole-Kuźnica, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: bydgoski
Gmina pracodawcy: Koronowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sokole-Kuźnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.02.2017
Data dodania oferty pracy: 17.02.2017
Oferta pracy ważna do: 17.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2018-04-20 - Kraków (małopolskie)
Oferta stażu. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w zawodzie kucharza, wykonywanie różnych potraw, porcjowanie potraw, dekorowanie i estetyczne wykonywanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Łosice (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jastrowie (wielkopolskie)
KucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy. Rodzaj wyk. pracy: przygotowywanie posiłków, pieczenie pizzy.Praca w godz.: jedna zmiana, 12-20.Miejsce wyk. pracy: ul. Sokołowska 1, 36-130 Raniżów.
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Raniżów (podkarpackie)
zgodnie z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Witaszyce (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw i ichwydawanie,dbanie o czystość, racjonalna gospodarka produktami
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Zgodny.
Restauracja "HOANG GIA" Dominika Hoang Dinh - 2017-12-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Kraków (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18 w systemie równoważnym w Podczelu, również w weekendy.
Nawrat Ryszard INFRASTER - Hotel Mona Lisa Boutique Wellness & Spa - 2018-01-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kuchnia dla dzieci niepełnosprawnych, chorych. Praca na trzy zmiany, umowa o pracę. Kontakt z pracodawcą telefoniczny 510 063 792 lub e-mail: sow.wierzbice (at) gmail.comInformacja o ofercie w sali G
Zespół Placówek Oświatowych prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Św. Józefa - 2016-06-01 - Wierzbice (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanieczystości i porządku na stanowisku pracy w casie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-06-14 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posilków, dbanie o smak i jakośc potraw, utrzymywanie czystosci sprzetu i pomieszczen kuchennych
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2017-05-22 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
AZYMUT Agencja Zatrudnienia Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-11-16 - Legnica (dolnośląskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-04-01 - Starowa Góra (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
"IVES" Amarjeet Singh - 2016-07-26 - Zielonka (mazowieckie)
Prace przy budowie linii elektroenergetycznych.
ELPRIM Stanisław Sobierajski - 2018-03-09 - Pińczów (świętokrzyskie)
Obsługa bufetów szwedzkich; praca dwuzmianowa w godz. 6-10, 16-20 (20 godz. w tygodniu); wysokość wynagrodzenia brutto 1000zł/mies. ; kontakt osobisty z pracodawcą w godz.9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-16 - Rowy (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe. Zakres obowiązków: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. W zależności od posiadanych kwalifikacji możliwość objęcia stanowiska szefa kuchni. Po okresie próbnym możliwość zatrudnienia na umowę o pracę. Praca między godzyną 13:00 - 22:00. Praca również w Czerwionce. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
RESTAURACJA - HOTEL BIAŁY DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-05-26 - Rybnik (śląskie)
przyrządzanie potraw, obróbka wstępna produktów, prace na kuchni i stołówce.
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Zagórzany (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Znajomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbanie o szczegóły estetyczne i higienę pracy. Umiejętność pracy w zespole. Komunikacja z chińskim prezesem. Umiejętnośc czytania chińskich przypraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Kozery (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-08-03 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw według standardów, bieżące przygotowywanie produktów, dbanie o czystość w miejscu pracy. Praca w okolicach Głogowa Małopolskiego.
GLOBALE RESSOURCE HUMAINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA - 2015-12-03 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie miejsca pracy w czystości
Zo-Za spol. s r.o. - 2017-07-18 - Czechy (Czechy)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
CEZAR PPHU; Cezary Kartasiński - 2018-01-15 - Rzepin-Kolonia (świętokrzyskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa. Praca związana z wyjazdami poza Katowice (festiwale, zloty, itp.) - zakwaterowanie i wyżywienie zgodnie z przepisami prawa pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej, przygotowywanei zbiorowego żywienia: posiłki dla dzieci. Praca w systemie dwuzmianowym, godziny pracy 6.00-14.00, 14.00-22.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjno-Gastronomiczne Halina Bujacz - 2015-12-12 - Rędziny (śląskie)
Jazda ciągnikiem z naczepą. Wykształcenie min. zawodowe, doświadczenie zawodowe 1 rok, prawojazdy kat. C, C+E, kurs na przzewóz rzeczy. Praca na terenie kraju w godz 7-19
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA Dariusz Matuszek - 2017-06-29 - Mysłowice (śląskie)