KUCHARZ-KELNER-PROGRAM DLA OSÓB OD 30 DO 50 R.Ż. Witaszyce oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-KELNER-PROGRAM DLA OSÓB OD 30 DO 50 R.Ż.
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie z charakterystyką pracy
Data publikacji: 2016-09-13
Lokalizacja: Witaszyce (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Witaszyce, powiat: jarociński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie z charakterystyką pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ-KELNER-PROGRAM DLA OSÓB OD 30 DO 50 R.Ż.
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Witaszyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarociński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pleszewie
Adres pracodawcy:
Wyspiańskiego 6, 63-300 Pleszew, powiat: pleszewski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pleszewski
Gmina pracodawcy: Pleszew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pleszew
Ulica pracodawcy: Wyspiańskiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pleszewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.09.2016
Oferta pracy ważna do: 14.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny z wymganym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Człuchów (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
"TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR S.J. - 2018-03-16 - Piekary Śląskie (śląskie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków, odpowiednia organizację produktów żywieniowych w celu ich optymalnego wykorzystania, a jednocześnie przygotowania potrwa z zachowaniem wszelkich standardów.
House of Recruitment Sp. zo.o. - 2017-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej żywności, porcjowanie żywności, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków.
2 Wojskowy Oddzial Gospodarczy we Wrocławiu - 2017-01-03 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni europejskiej, wyjazdowe szkolenia do krajów Unii Europejskiej.
RBS Porter - 2016-06-28 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie zimnej płyty, praca co drugi dzień po 12 godzin
Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj" - 2016-09-07 - Wadowice (małopolskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Człopa (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań w hotelu, restauracji,
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2016-03-31 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków FAST-FOOD
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
organizowanie warsztatu pracy, wykonywanie i wydawanie podstawowych potraw, korzystanie z podstawowych urządzeń mechanicznych,utrzymywanie czystości w miejscu pracy, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw, krojenie surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw,mycie warzyw i sprzętu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Olszówka (wielkopolskie)
Wg. stanowiska pracy
AUTO GAZ HOLANDIA - 2017-06-09 - Węgrzce (małopolskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Praca w restauracji, przygotowywanie dań z mięsa i ryb, pizzy, sałat, deserów.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łódź (łódzkie)
KucharzJedna zmiana: od 14:00 do 22:00
" Pizzeria Egzit " Łukasz Godek - 2016-06-30 - Przecław (podkarpackie)
Przygotowanie potraw, rozdzielanie pracy pomocnikom
SORENO Alina Maciejewska - 2017-11-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw dla gości restauracji.
EUGENIUSZ JAKUBCZAK PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE EMKA - 2018-02-12 - Turka (lubelskie)
do uzgodnienia
"BAR-SERWIS" Krystyna Osuchowska - 2016-05-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Produkcja pieczywa
ZAKŁAD PIEKARNICZO-CUKIERNICZYs.c. T. K. ELSNER - 2016-11-10 - Kargowa (lubuskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Portofino Beata Jankiewicz (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, deserów
SANDMAN S.C. KRYSTYNA PIOSEK, ŁUKASZ PIOSEK - 2016-04-22 - Chorzów (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie dań gorących i zimnych, sałatek oraz produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Gorlice (małopolskie)
sporządzanie i przygotowywanie potraw i dań na bufet z zakresu kuchni rosyjskiej i ukraińskiej
Dom Inwest T. i E. Japtok Spółka Jawna - 2015-12-17 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
jw.
BELLE AME SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-22 - Warszawa (mazowieckie)
według stanowiska
"Country Holiday" Sp. z o.o. - 2016-02-04 - Kosewo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków dla gr 400 osób, zarządzanie podległym personelem, układanie jadłospisu, współpraca z intendentem w zakresie zamawiania potraw
Zespół Szkół Sportowych Nr 1 im. Janusza Kusocińskiego - 2018-08-09 - Chorzów (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe, praca w Piotrkowie Tryb.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-08-08 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)