KUCHARZ Piekary Śląskie oferta pracy "TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR S.J.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-03-16
Lokalizacja: Piekary Śląskie (śląskie)
Pracodawca: "TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR S.J.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-946 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: trzy zmiany:06:00-14:0014:00-20:0022:00-06:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piekary Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Piekary Śląskie
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piekary Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. podstawowe; mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
"TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR S.J.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piekarach Śląskich
Adres pracodawcy:
Franciszka Kotuchy 25, 41-946 Piekary Śląskie, powiat: m. Piekary Śląskie, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt telefoniczny lub osobisty po uprzednim kontakcie telefonicznym
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Piekary Śląskie
Gmina pracodawcy: Piekary Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piekary Śląskie
Ulica pracodawcy: Franciszka Kotuchy
Numer budynku pracodawcy: 25
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piekarach Śląskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2018
Oferta pracy ważna do: 16.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-25 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
PASJA SMAKU FIRMA Cateringowa Iwona Gaweł - 2017-02-10 - Brzeg (opolskie)
Montaż lekkich konstrukcji budowlanych z zastosowaniem płyt gipsowo - kartonowych. Wykonywanie ścian działowych, sufitów podwieszanych, obudowy pionów instalacynych.
"POS-REMAL" Świtała Sławomir - 2016-10-11 - Michorzewo (wielkopolskie)
-
Hotel Wolin Elbast sp.z o.o. - 2016-02-12 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
1.Obróbka wstępna warzyw, owoców oraz surowców do produkcji2.Rozdrabnianie i przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi właścicielki firmy i kucharki3.Wałkowanie ciasta i lepienie pierogów, wydawanie posiłków4. Oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowanie kebabów, surówek, warzyw, sosów i lodów; dowóz do klienta, utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy; miła obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Zambrów (podlaskie)
szycie pokrowców do materaców sportowych z eko-skóry
M-pole Martyna Miłek - 2016-03-08 - Rzeszów (podkarpackie)
wyksz. zawodowe, osoba do przyuczenia, obsługa komputera, osoba zarejestrowana w PUP przed 06.09.2016, profil II
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Przybysławice (wielkopolskie)
realizowanie i kosztorysowanie działań w zakresie pozyskiwania klientów chińskojęzycznych, budowanie bazy klientów, raportowanie, praca od poniedziałku do piątku w godz. 9-17
WX-MALL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-04 - Walendów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków typowych dla kuchni azjatyckiej, organizacja pracy kuchni.
PAN AZJA SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-11 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Praca przy produkcji kontenerów mieszkalnych i sanitarnych oraz obiektów składających się z modułów kontenerowych.
Cesko – slezska vyrobni a. s. - 2015-10-07 - Czechy (Czechy)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie śniadań, przygotowanie obiadów, przygotowanie kolacji
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
dbnie o jakość serwowanych potraw, przygotowywanie potraw wg HCCP, dbanie o wszystkie urządzenia na kuchni, dbanie o porządek w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Radosław (dolnośląskie)
jw.
SATORIA GROUP SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie z umową.
FIRMA HANDLOWA - ANETA KĘPKA, STACJA PALIW PKN ORLEN - 2016-02-04 - Ropczyce (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w hotelowej reatauracji
SZCZUROWSKI CEZARY "EKO CARBON" - 2017-03-08 - Janów Lubelski (lubelskie)
Wykształcenie: zawodowe; 3 lata doświadczenia zawodowego; dobra znajomość kuchni ukraińskiej; gotowanie i przygotowywanie dań zimnych i gorących; pomoc w obsłudze imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Łany Wielkie
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Łany Wielkie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
F.H.U.G. "U Brata" S.C. Joanna Prochwicz, Raafał Prochwicz - 2016-09-08 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Kąkolewnica (lubelskie)
Kucharz
GASTROPOL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe - 2016-06-22 - Kraków (małopolskie)
gotowanie, przyrządzanie dań, praca w kuchni
Firma Handlowo-Usługowa Krystyna Drężek - 2017-06-20 - Karwica (warmińsko-mazurskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
w/g stanowiska
Cremova Dariusz Zawierucha - 2017-01-17 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań. Organizacja czasu pracy na kuchni, zamówienia itp.
JRW Invest Podhale Sp. z o.o. Rest. Cristalpatio - 2017-10-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw z menu. Robienie pizzy. Utrzymanie porzątku na stanowisku pracy.
Bazylia i domowi styliści Paulina Czerwińska - 2018-03-27 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
przygotowywanie bieżącej produkcji gastronomicznej, żywienie zbiorowe, kuchnia staropolska;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH (możliwość uaktualnienia), MIN. 6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE;MOŻLIWOŚĆ PRACY NA UMOWĘ ZLECENIEpraca 8-16
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-06-13 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; staż pracy: brak wymagań; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obróbka cieplna; garmażerka; wysokość wynagrodzenia jest zależna od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Nieborowice
SZOŁTYSEK IWONA - 2016-01-29 - Nieborowice (śląskie)