KUCHARZ Kraków oferta pracy GASTROPOL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-06-22
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: GASTROPOL Przedsiębiorstwo Wielobranżowe
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bronowicka 73, 30-091 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpoczęcia pracy: 04.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: doświadczenie na tym stanowisku, dyspozycyjność, zaangażowanie.Oferujemy: pracę w firmie z ugruntowaną pozycją 20 lat na rynku, pracę w zgranym zespole, stabilność zatrudnienia, atrakcyjne wynagrodzenie.Osoby silne fizycznie- podnoszenie garnków 50 l.
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 22.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.06.2016
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-06-01 - Chojnice (pomorskie)
samodzielne przygotowanie potraw, dbanie o czystośc w miejscu pracy
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Jachranka (mazowieckie)
sporządzanie potraw z menu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, obsługa programu komputerowych
DOUANE s.c. - 2017-11-15 - Słubice (lubuskie)
do uzgodnienia
Fabryka Papieru MARKALM S.C. Krzysztof Kubicz i Grzegorz Kubicz - 2017-05-23 - Mrowla (podkarpackie)
Przygotowywanie surowców i półproduktów, sporządzanie dań kuchni azjatyckiej - w szczególności tajskiej, umiejętność stosowania przypraw i składników kuchni azjatyckiej.
DONG NAM Sp. z o.o. - 2018-03-19 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-19 - Słupsk (pomorskie)
Kucharz, praca w systemie równoważnych - 12/24 w godzinach 07.00-19.00, 19.00-07.00
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-10-11 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, wypiek ciast ukraińskich, umowa zlecenie plus ZUS, 80 godzin w miesiącu, także w weekendy, dyspozycyjność w godz. 5:30 - 22:00.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotoywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Zanjomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły estetyczne i higienę pracy. Umeijętność pracy w zespole. Komunikacja z prezesem pochodzącym z Chin. Umiejętność czytania chińskich przypraw.
ZŁOTY BAMBUS Sp.zo.o. - 2016-06-02 - Kozery (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.
Dobry Hotel Mięczkowski Sp. k. - 2016-11-18 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie i przygotowanie potraw kuchni koreańskiejpraca na umowę na czas określony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obrobka wstępna surowców (ręczna mechaniczna termiczna), wykonywanie róznymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, przetworów mięsnych, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych i inne, posługiwanie się narzędziami, masyznami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deseró na przyęcia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego, przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych obowiązuującyhc zakłądach żywienia zbiorowego. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków.Praca w godz. 7-20 na umowe o pracę, również w weekendy w Ustroniu Morskim.Praca w godz. 7-20 na umowe o pracę w równoważnym systemie czasu pracy, również w weekendy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BRAVO Z. Sobański, M. Raczkowska-Sobańska s. c. (Skansen i Dom Weselny Ustronie Morskie) - 2016-06-24 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYRÓB MAKARONUWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ WYROBU MAKARONU I PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIAPRACA W CH "GALAXY", CH "GRYF"- KUCHNIA "PEKIN" ORAZ W INNYCH PLACÓWKACH GASTRONOMICZNYCH
SPÓŁKA CYWILNA KOWALSKI DARIUSZ, BRUKALSKI STANISŁAW - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa klientów
Bar- Szklarnia Helena Faszczewska - 2016-01-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskeim.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, utrzymywanie czystości w kuchni
Violetta Ramut Bar Uniwersalny "Ewelina" - 2016-12-01 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw i dań, zapewnienie prawidłowego funkcjonowania kuchni
RACZKIEWICZ s.c. Jan Raczkiewicz, Katarzyna Szymkowiak - 2018-08-20 - Witaszyce (wielkopolskie)
prace gastronomiczne- wykształcenie - bez znaczenia- doświadzenie - mile widziane- aktulana książeczka sanitarno-epidemiologiczna- chęci do pracy, samodzielność
JOANNA JENDRUSCH - 2016-01-25 - Gogolin (opolskie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), według wytycznych dietetyka, umiejętność dekorowania potraw, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Częstochowa (śląskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2016-06-23 - Namysłów (opolskie)
do uzgodnienia
RZESZOWSKA RAFAŁ WITEK - 2016-05-19 - Rzeszów (podkarpackie)
wprowadzanie dokumentów do systemu księgowego;skanowanie, układanie oraz odbiór dokumentów od klientów; obsługa biura; wprowadzanie dokumentów do programu płatnik; sporządzanie dokumentów kadrowych i księgowych; wystawianie faktur VAT
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Raszyn (mazowieckie)
praca na kuchni
kontakt przez OHP - 2018-08-20 - Kielce (świętokrzyskie)
- gotowanie potraw (praca w restauracji)
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Krosno (podkarpackie)
- praca w kuchni hotelowej,- przygotowywanie potraw wg zamówień gości restauracji i na bankiety/konferencje
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Praca w restauracji pod Raciborzem. Kuchnia polska.
IN PERSON - POLSKA Sp. z o. o. - 2015-11-19 - Racibórz (śląskie)
jw.
MAKROKLIMAT Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Warszawa (mazowieckie)