KUCHARZ SPECJALNOŚĆ KUCHNIA AZJATYCKA Kozery oferta pracy ZŁOTY BAMBUS Sp.zo.o.
Stanowisko: KUCHARZ SPECJALNOŚĆ KUCHNIA AZJATYCKA
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotoywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Zanjomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły estetyczne i higienę pracy. Umeijętność pracy w zespole. Komunikacja z prezesem pochodzącym z Chin. Umiejętność czytania chińskich przypraw.
Data publikacji: 2016-06-02
Lokalizacja: Kozery (mazowieckie)
Pracodawca: ZŁOTY BAMBUS Sp.zo.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Urocza 54, 05-825 Kozery, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotoywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Zanjomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły estetyczne i higienę pracy. Umeijętność pracy w zespole. Komunikacja z prezesem pochodzącym z Chin. Umiejętność czytania chińskich przypraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SPECJALNOŚĆ KUCHNIA AZJATYCKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kozery
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grodziski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grodzisk Mazowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.06.2016
Data zakończenia pracy: 15.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: chiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Nazwa pracodawcy: ZŁOTY BAMBUS Sp.zo.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Urocza 54, 05-825 Kozery, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: grodziski
Gmina pracodawcy: Grodzisk Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kozery
Ulica pracodawcy: Urocza
Numer budynku pracodawcy: 54
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 02.06.2016
Oferta pracy ważna do: 15.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni śląskiej
Waluś Mieczysław P.H.U. AMAG - 2017-06-16 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej. Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej. Obróbka waszyw i mięs.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespołem ukraińskim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)
Praca w charakterze kucharza w Hotelu Polonia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-28 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 50 osób
Przedsiębiorstwo STIGMA Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Krynica Morska (pomorskie)
Pozyskiwanie klientów, utrzymywanie dobrych relacji ze stałymi klientami, sprzedaż powierzchni reklamowych
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie własnych posiłków typu domowego. Zgłoszenia osobiste do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
przyjmowanie i wydawanie towarów
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci
BON APPETIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-14 - Dominów (lubelskie)
kuchnia polska
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-02-19 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (wietnamska, chińska, tajska, indyjska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze będą widoczni dla klienta.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Częstochowa (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-11-02 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, w grupie wiekowej 3-6 lat.
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Murzasichle (małopolskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2016-12-08 - Zaczernie (podkarpackie)
zapewnienie właściwego przygotownia potraw zgodnie z obowiązującymi standardami dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur dbanie o najwyższa jakość świadczonych usług utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-01-18 - Pieszyce (dolnośląskie)
praca na kuchni
Firma Handlowo Usługowo Produkcyjna WOJTEK - 2016-01-05 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Wg. harmonogramuPO WER
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Tuczno (lubuskie)
refundacja -30- PRZYGOTOWYWANIE SUROWCÓW DO WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Torzym (lubuskie)
kucharzI zmiana 8:00-16:00II zmiana 14:00-22:00
Olvike Firma Handlowa Kopera Krzysztof - 2016-08-31 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, opracowywanie receptur dań.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Zebrzydowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce pracowniczej
"JACEK" SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-19 - Trzebinia (śląskie)
przygotowywanie potraw
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2017-06-02 - Czempiń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Grupa PSB Handel S.A. - 2018-01-03 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowanie bufetów i dań z karty.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
TAWERNA DOMINIKAŃSKA Ireneusz Szydłowski - 2017-04-26 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" PŁOWIEC RENATA - 2017-04-04 - Rachowice (śląskie)