KUCHARZ Zaczernie oferta pracy SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-12-08
Lokalizacja: Zaczernie (podkarpackie)
Pracodawca: SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:36-062 Zaczernie 955A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: - do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaczernie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebownisko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.12.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA DLA CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
36-062 Zaczernie 955A, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Trzebownisko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zaczernie
Numer budynku pracodawcy: 955A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.12.2016
Oferta pracy ważna do: 07.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem.
DGP Catering Sp. z o o - 2016-08-12 - Opole (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Jasło (podkarpackie)
PRZYKMOWANIE I WYDAWANIE TOWARÓW POD WZGLEDEM ILOSCIOWYM I JAKOSCIOWYM, DOSTARCZANIE TOWAROW DO ODBIORCOW TRANSPORTEM SAMOCH.
BISBUD SP. Z O.O. - 2017-03-03 - Tyczyn (podkarpackie)
Praca w pociągu EIP PENDOLINO. System pracy 7/7 lub 14/14 dni pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
Kebab "Jerusalem" Mohammed Amer - 2017-09-27 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań, dbałość o walory smakowe i estetyczne
FUNDACJA ORŁY SPORTU - 2018-04-27 - Puck (pomorskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
PALMAR SP.J. MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-08-14 - Pleszew (wielkopolskie)
mechanik pojazdów samochodowych
Przewozy Osobowe KAR MAR Karol Marszałek - 2017-11-28 - Głogów (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków dla gr 400 osób, zarządzanie podległym personelem, układanie jadłospisu, współpraca z intendentem w zakresie zamawiania potraw
Zespół Szkół Sportowych Nr 1 im. Janusza Kusocińskiego - 2018-08-09 - Chorzów (śląskie)
-
FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA Łukasz Gębka - 2017-06-26 - Boria (świętokrzyskie)
fachowe i zgodne z recepturą oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw;-właściwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posiłków;-właściwe przygotowanie oraz wykonanie obróbki wstępnej i termicznej przyrządzanych potraw;-właściwa obsługa sprzętu i urządzeń technicznych znajdujących się w kuchni;-utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy.
Jednostka Wojskowa Nr 1156 / 31 Baza Lotnictwa Taktycznego w Poznaniu-Krzesinach - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków, sprzątanie, dowóz potraw do klienta
Muszyński Andrzej ELEKTRYK Hurt. - 2016-02-09 - Wodzisław Śląski (śląskie)
wgdł. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Białystok (podlaskie)
jw.
Michał Błaszczyk Ankara Michał Błaszczyk - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodny ze stanowiskiem
P.P.H.U. KRYSTAL A. Kociołek - 2016-10-18 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni; Dwie zmiany, praca od 9.00-24.00; Kontakt z pracodawcą osobisty w godz.10.00-18.00 oraz tel.
BISTRO PAPAJ Tomasz Szerszenowicz - 2016-05-17 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
- Kucharz kuchni ukraińskiej. Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca na 1/2 etatu na dwie zmiany w godzinach: 7:00-18:00. Wymagane doświadczenie zawodowe gastronomiczne. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska. Wymagana znajomość kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Katowice (śląskie)
Wykonywanie potraw kuchni orientalnej w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Przygotowywanie potraw regionalnych Kaukazu. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, mile widziana książeczka sanitarno- epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Lublin (lubelskie)
kucharz
Ewa Majorczyk EUFORIA - 2016-03-08 - Racot (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiejI zmiana 11:00-19:00II zmiana 15:00-23:00praca w Restauracji Nowa Tradycja
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-02-10 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków (zup, dań jarskich, barowych, smażenie mięs), wydawanie posiłków konsumentom, przygotowywanie farszu i klejenie pierogów, sporządzanie różnych surówek, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tarnów (małopolskie)
PODAWANIE, ODBIÓR ELEMENTÓW DO MASZYN I STÓŁ ROBOCZY, OBSŁUGA MASZYN, PAKOWANIE GOTOWYCH ELEMENTÓW
"DOLMEB" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-01 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
do uzgodnienia z pracodawcą Praca od poniedziałku do piątku w godz 7-17
Marzena Beata Gibuła-Knapik - 2016-06-15 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria Napoli - 2017-06-08 - Niepołomice (małopolskie)
Przygotowywaie posiłków (stółowka szkolna).
PAPOLI Tomasz Oliwiecki - 2017-09-21 - Opatówek (wielkopolskie)
wystawianie faktur, wycena, wprowadzanie zleceń
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
EFEZ POLSKA Sp. z o.o. - 2017-03-10 - Legnica (dolnośląskie)
tel. 77 466 18 77, 77 466 13 64
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE JACEK MORAWIEC - 2016-01-07 - Krapkowice (opolskie)
przygotowywanie dań, menu, znajomość przepisów kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)