KUCHARZ Racot oferta pracy Ewa Majorczyk EUFORIA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Data publikacji: 2016-03-08
Lokalizacja: Racot (wielkopolskie)
Pracodawca: Ewa Majorczyk EUFORIA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Czere艣niowa 2, 64-000 Racot, powiat: ko艣cia艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Racot
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ko艣cia艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艣cian
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie, mile widziane prawo jazdy B, punktualno艣膰
Nazwa pracodawcy: Ewa Majorczyk EUFORIA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艣cianie
Adres pracodawcy:
Czere艣niowa 2, 64-000 Racot, powiat: ko艣cia艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ko艣cia艅ski
Gmina pracodawcy: Ko艣cian
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Racot
Ulica pracodawcy: Czere艣niowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: biuro rachunkowe
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艣cianie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.03.2016
Data dodania oferty pracy: 08.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie posi艂k贸w, zarz膮dzanie kuchni膮 i lud藕mi
O艣rodek Wczasowy ,,Na Klifie" w Jaros艂awcu - 2017-04-18 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, sprzeda偶 posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
BAR AS W艂odzimierz Jacek Kania - 2016-08-19 - Siedlce (mazowieckie)
WYDAWANIE 艢NIADA艃 W FORMIE BUFETU SZWEDZKIEGO, DA艃 OBIADOWYCH Z KARTY MENU
kontakt przez OHP - 2018-05-17 - Bia艂og贸ra (pomorskie)
Wykszta艂cenie gastronomiczne. Praca w hotelu Laskowo. Kontakt z pracodawca osobisty oraz telefoniczny.
HOTEL SPA LASKOWO KATARZYNA POKORSKA - 2017-04-13 - Jankowice (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
Planowanie i realizacja doszkalania pracownik贸w, zale偶nie od potrzeb restauracji, zgodnie z aktualn膮 polityk膮 firmyszkolenie pracownik贸w przy wprowadzaniu nowych produkt贸w, urz膮dze艅, procedur i standard贸w zapewnienie Go艣ciom restauracji satysfakcji z przygotowanych produkt贸wdbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy i u偶ywanych narz臋dzidbanie o w艂a艣ciwe zaopatrzenie podleg艂ego stanowiskaprzestrzeganie zasady FIFOpomoc przy sporz膮dzaniu dziennej inwentaryzacji, spisywaniu stratw艂a艣ciwe wykorzystanie dost臋pnych urz膮dze艅, po uprzednim przeszkoleniu udzielanie feedbacku wsp贸艂pracownikomGodzina zako艅czenia pracy : 6:00Wymiar czasu pracy: 0.940 h pracy w tygodniusala G
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wypiek pizzy.
Tomasz Popielec Bartnicza 6 m 3, Euro Culinary Express Tomasz Popielec - 2016-01-26 - P艂ock (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
Praca na samodzielnym stanowisku, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z procesami technologicznymi.
KAPAKO S.C. Sylwester Ko偶yb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek - 2017-05-16 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy.
"Pizza Mikrus" Marcin Matyja - 2018-01-02 - Mo艅ki (podlaskie)
jw.
CS Sp.zo.o. - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsi臋biorstwo CDG s.c. - 2016-01-26 - Rybno (dolno艣l膮skie)
KUCHARZ
Firma Handlowo-Us艂ugowa Beata Kwiatek, Grzegorz Kapustka s.c. Stacja Paliw - 2017-08-31 - Bre艅 (ma艂opolskie)
obowi膮zki kucharza; praca w godz. 7-14, 14-22; wynagrodzenie 2200 z艂 brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 12-16, telefoniczny ca艂膮 dob臋
Hotel Atena S. C. - 2016-04-28 - S艂upsk (pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fast food. Wi臋cej informacji pod numerem 881 781 231.
Przemys艂aw Kuchta ALL GOOD - 2017-01-24 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posilk贸w
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2016-07-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, napoj贸w (pizza, sa艂atki, kawa)
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - 艁osice (mazowieckie)
Gotowanie da艅 orientalnych. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca jednozmianowa. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw od produktu surowego go gotowego, wydawanie potraw, dbanie o stanowisko rpacy
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Podgaje (wielkopolskie)
przygotowanie terenu, obsadzanie kraw臋偶nik贸w, uk艂adanie kostki
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie, wydawanie posi艂k贸w, opracowywanie kart menu
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
- Uczestnictwo w produkcji potraw oraz uczestnictwo przy wydawaniu zam贸wionych potraw przez konsumenta, - nauka obs艂ugi sprz臋tu AGD i PPO呕,- Sta偶 w godz. 12.00-20.00POWER
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
1. WYKONYWANIE PRAC ZGODNIE ZE STNOWISKIEM. G艁脫WNIE ZWI膭ZANE Z OBR脫BK膭 呕YWNO艢CI ORAZ PRACAMI PORZ膭DKOWYMI NA TERENIE RESTAURACJI.
AMREST SP. Z O.O. - 2016-03-25 - Gdynia (pomorskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wysoka (kujawsko-pomorskie)
wyksz. zawodowe, przyrz膮dzanie pizzy, ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna;osoba zarejestrowana w PUP , poni偶ej 30 r/偶
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Odolan贸w (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami firmy, dbanie o jako艣膰 i estetyk膮 serwowanych da艅, przestrzeganie zasad, procedur i standard贸w firmowych, w razie potrzeb zast臋powania pracownik贸w na innych stanowiskach
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2016-01-07 - Koszalin (zachodniopomorskie)
jw
Jednostka Wojskowa Nr 2063 - 2016-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie poosi艂k贸w dla go艣ci hotelowych, obr贸bka mi臋s i warzyw, obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
"SPORTING" Bogus艂aw Mami艅ski - 2017-02-10 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)