KUCHARZ* Świnoujście oferta pracy KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Praca na samodzielnym stanowisku, przygotowywanie posiłków zgodnie z procesami technologicznymi.
Data publikacji: 2017-05-16
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Norberta Barlickiego 4C/1, 72-602 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na samodzielnym stanowisku, przygotowywanie posiłków zgodnie z procesami technologicznymi.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 2200 zł brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kurs kucharza
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
KAPAKO S.C. Sylwester Kożyb, Robert Paczkowski, Patryk Kaczmarek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Norberta Barlickiego 4C/1, 72-602 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Norberta Barlickiego
Numer budynku pracodawcy: 4C
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2017
Oferta pracy ważna do: 30.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRACA PRZY PRODUKCJI I WYPIEKU CIAST
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Chełmek (małopolskie)
obsługa dostawców i klientów, nadzór nad zamówieniami , sporządzanie raportów sprzedaży, obsługa reklamacji i zwrotów towarów
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Spółdzielnia Socjalna ,,Spiżarnia Kujawska'' - 2018-04-14 - Stawki (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków i praca w kuchni
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-06-27 - Augustów (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obsługa klientów
Bar- Szklarnia Helena Faszczewska - 2016-01-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Pułtusk (mazowieckie)
umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-12-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze wietnamskim, przyrządzanie potraw wietnamksich
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Budowa i rozwój, zarządzanie działem finansów, nadzorowanie wypłat pracowników, zakładanie i likwidowanie rachunków bankowych . Nadzór i przygotowywanie raportów dla członków zarządu.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań wg ustalonego menu
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Łomianki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Nowy Sącz (małopolskie)
gotowanie, smażenie
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Bukowica (lubuskie)
znajomość kuchni tradycyjnej
MARCIN PUTO P.P.U.H. "WEMAR" - 2016-04-07 - Borów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, czynności porządkowe.
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-12 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Jasło (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ (MIĘSNYCH, RYBNYCH, PRZYSTAWEK, SAŁATEK)KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA WYMAGANA
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-07-26 - Rzeszów (podkarpackie)
wg stanowiska
RIMO Rymas Jankowski - 2016-06-14 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchennych
WOJCIECH MATAN - 2018-06-12 - Stara Wieś (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybórnaczyń do podawania dań, nadzór nad jakością, nadzorowanie świeżości składników, ustalanie wzorów wydawanych potraw. Znajomość zasad dotyczących żywienia , dopilnowanie porządku i zasad higieny w kuchni
Przedsiębiorstwo NASTAPOL Stanisław Nastarowicz - 2017-10-02 - Wiewiórczyn (łódzkie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2017-09-07 - Katowice (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Usługowe Polonez S.C. - 2017-02-07 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie posiłków na oddziały szpitalne
DGP Catering Partner Sp. z o. o. - 2017-08-28 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie dań
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2017-01-26 - Rawicz (wielkopolskie)
-
Firma Usługowo-Handlowa "CHOMA" Stanisław Choma - Restauracja Polonia - 2016-01-07 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (rosyjskiej). Praca jednozmianowa pomiędzy 9.00 a 21.00, od poniedziałku do niedzieli według ustalonego grafiku, na terenie C. H. "SFERA" w Bielsku-Białej.
ANDRZEJ GIERECKI AG - 2017-08-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
Projektowanie konstrukcji.
Abastran Sp. z o. o. - 2018-02-27 - Radlin (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
IRENA SZCZYPA - 2017-02-21 - Puławy (lubelskie)