KUCHARZ Wiewiórczyn oferta pracy Przedsiębiorstwo NASTAPOL Stanisław Nastarowicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 4 000 - 5 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybórnaczyń do podawania dań, nadzór nad jakością, nadzorowanie świeżości składników, ustalanie wzorów wydawanych potraw. Znajomość zasad dotyczących żywienia , dopilnowanie porządku i zasad higieny w kuchni
Data publikacji: 2017-10-02
Lokalizacja: Wiewiórczyn (łódzkie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo NASTAPOL Stanisław Nastarowicz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hallera 49, 98-100 Wiewiórczyn, powiat: łaski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybórnaczyń do podawania dań, nadzór nad jakością, nadzorowanie świeżości składników, ustalanie wzorów wydawanych potraw. Znajomość zasad dotyczących żywienia , dopilnowanie porządku i zasad higieny w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 4 000 - 5 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wiewiórczyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łaski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łask
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 4 000 - 5 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.10.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo NASTAPOL Stanisław Nastarowicz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łasku
Adres pracodawcy:
Hallera 49, 98-100 Wiewiórczyn, powiat: łaski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
cv. Praca Cetrum Konferencyjno Wypoczynkowe DZIKIE WINO Wiewiórczyn ul. Hallera 49
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: łaski
Gmina pracodawcy: Łask
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wiewiórczyn
Ulica pracodawcy: Hallera
Numer budynku pracodawcy: 49
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łasku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.10.2017
Oferta pracy ważna do: 31.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2018-03-02 - Chorzów (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Mielec (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie: zawodowe; 3 lata doświadczenia zawodowego; dobra znajomość kuchni ukraińskiej; gotowanie i przygotowywanie dań zimnych i gorących; pomoc w obsłudze imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Łany Wielkie
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Łany Wielkie (śląskie)
Gotowanie, pieczenie, smażenie, dbałość o czystość miejsca pracy,kontrolowanie zapasów magazynowych, praca w godz. 10-21
Kaja Sobczyk - 2017-05-04 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA - 2017-05-17 - Świętochłowice (śląskie)
- profesjonalna obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o estetyczny wygląd i właściwy sposób ekspozycji towarów
JERONIMO MARTINS POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-10-04 - Łochowo (kujawsko-pomorskie)
prace kuchenne
BIURO PODRÓŻY ,,SKONTO" - 2017-10-18 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
pomoc kuchenna, kucharz
kontakt przez OHP - 2018-04-10 - Koszęcin (śląskie)
Przygotowywanie dań dla klientów restauracji, dbanie o jakość posiłków, wydawanie zamówionych dań.WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne , mile widziane doświadczenie.
Zakład Usługowo- Handlowo- Gastronomiczny "ADM" ARTUR TELEGA - 2016-04-08 - Jarosław (podkarpackie)
- przygotowywanie posiłków- praca na kuchni
"Mielnik Nad Bugiem" Beata Suprunowicz - 2018-03-05 - Mielnik (podlaskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości w miejscu pracy, "domowe obiady" Praca w godz. 9.00-13 i 11.30-15.30 od pon.- piątku. 1/2 etatu
Bożena Witkowska Kiosk Spożywczo- Gastronomiczny IMBIS - 2017-09-21 - Środa Śląska (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
Nadzór i kontrola nad prawidłowym funkcjonowaniem parku maszynowego. Konserwacja maszyn oraz usuwanie awarii mechanicznych
Ilpea Sp. z o.o. - 2017-10-23 - Twardogóra (dolnośląskie)
Kucharz Kuchnia według rezeptur kuchni bengalskiej, indyjskiej. Praca na 1/2 etatu 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
.
SWOJSKA IZDEBKA Michał Marszałek - 2017-07-25 - Gostyń (wielkopolskie)
według stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-18 - Słomniki (małopolskie)
Praca jako kucharz w restauracji tajskiej w centrum miasta. Przygotowywanie samodzielne warzyw oraz mięs, następnie gotowanie tajskich dań. Umowa o pracę na cazs określony. Praca jednozmianowa: 12-20. Proponowany okres zatrudnienia; 1 rok. Oferta dotępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz Łobocki - 2018-07-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie kuchni w pensjonacie, przygotowywanie i wydawnie śnidań i obiadów, pieczenie ciast, zamawianie towaru, obsługa bankietów
"PROINVEST" Bernarda Gulitz i Urszula Ulmer S.C - 2018-01-09 - Karpacz (dolnośląskie)
- pomoc przy sporządzaniu posiłków- przygotowywanie warzyw, owoców i innych produktów potrzebnychdo sporządzania posiłków- zmywanie naczyń i sprzątanie kuchni i pomieszczeń kuchennych- pomoc przy układaniu jadłospisu
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Łąka (podkarpackie)
obsługa klientadwie zmiany 8-21
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
PROJEKTOWANIE I SPRZEDAŻ MEBLI KUCHENNYCH , OBSŁUGA KLIENTA.Doświadczenie: MILE WIDZIANE Umiejętności i uprawnienia: OBSŁUGA PROGRAMU KOMPUTEROWEGO. ZNAJOMOŚĆ PROJEKTOWANIA MEBLI KUCHENNYCH , SPRZĘTU AGD.
PRZEDSIĘBIOTSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "TĘCZA" S.C. D. FRYDRYK P.FRYFRYK - 2018-05-07 - Kłodzko (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Zapoznanie się z przepisami BHP i P.poż, HACCAP, zapoznanie wykorzystywanych narzędzi, przygotowywanie stanowiska pracy, nauka przechowywania żywności, utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów, przygotowanie potraw, wydawania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2016-10-06 - Dębska Kuźnia (opolskie)