KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2017-05-17
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dworcowa, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: p
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Dworcowa, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2017
Oferta pracy ważna do: 17.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.Wymagania: chęć do pracy, aktualna książeczka sanepidowska
BONO A. Mazurek Sp.J. - 2015-12-02 - Gdynia (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
kuchnia włoska, praca w godz.12-22
HoReCa Heart Michał Łukomski - 2015-12-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków wg receptur, wydawanie posiłków, wstępna obróbka warzyw, przygotowanie jadłospisu, utrzymanie czystości stołówki oraz pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Ropica Polska (małopolskie)
Przygotowanie posiłków kuchni libańskiej (fast-food, kebab), obsługa klienta.Umowa o pracę, dwie zmiany.wykształcenie podstawowe, staż pracy 1 rok, obsługa kasy fiskalnej, zdolności manualne, dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, komunikatywnośćznajomość kuchni libańskiejGodziny pracy: od 8.00 - 16.00 lub 12.00 - 20.00.
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Wrocław (dolnośląskie)
wg. stanowiska
PIZZERIA - PUB "SEJNA"s.c., B.T. Staśkiewicz, A. Rasiul, Sejny - 2017-03-30 - Sejny (podlaskie)
praca przy linii energetycznej średniego napięcia.
ENERGOPROSPER IRENA ZIARKOWSKA - 2016-12-01 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnych z normami żywieniowymi dzieci.
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Mrozy (mazowieckie)
prace opiekuńcze na oddziale pielęgnacyjno-opiekuńczym, opieka nad starszymi osobami
NZOZ Zespół Praktyki Pielęgniarskiej Medszkol Sp. z o.o. - 2018-04-12 - Bielawa (dolnośląskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2017-09-22 - Gdańsk (pomorskie)
-
STACH Spółka z o.o. - 2016-02-24 - Dobieszowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dań, napojów, ekspedycja potraw z kuchni do restauracji, dań napojów, przygotowywanie i obsługa bufetów itp.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, pizzy
Centrum Line Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe, możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; jedna zmiana od 22:00-6:00; miejsce pracy: Gliwice
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2016-08-26 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Bobowa (małopolskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2018-02-12 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość powierzonych pomieszczeń, odbóbka wstępna pożywnienia. Praca w godzinach 07.30-15.30, 09.00-17.00
Akademia Młodego Człowieka Przedszkole Niepubliczne Agnieszka Pogonowska - 2017-05-26 - Siedlce (mazowieckie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
w/g oferty pracy
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Bytów (pomorskie)
Zgodny
Restauracja "Rynek 21" Dominika Kucharska - 2017-03-29 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyRównoważny systam pracy Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych, obróbka wstępna surowców, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarowanie nimi, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp, p.poż.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Wołomin (mazowieckie)
Wykonywanie czynności spawalniczych zgodnie z dziennikiem spawania, dokonywanie samokontroli po spawaniu, dbanie o powierzone urządzenia spawalnicze oraz sprzęt pomocniczy
KOFAMA KOŹLE S.A. - 2017-10-20 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2015-12-08 - Muszyna (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw na resutaurację i imprezy okolicznościowe, umiejętność przygotowywania mięs, zup i produktów mącznych, dbałość o jakość i estetykę dań, bardzo dobrej organizacji pracy własnej.
"KROKIECIK" MARCIN SITAREK - 2016-08-16 - Janki (mazowieckie)