KUCHARZ Dębska Kuźnia oferta pracy Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Data publikacji: 2016-10-06
Lokalizacja: Dębska Kuźnia (opolskie)
Pracodawca: Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębska Kuźnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chrząstowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobry stan zdrowia, min .1 rok doświadczenia w branży gastronomicznej, schludność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Ozimska 21, 46-053 Dębska Kuźnia, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, książeczka sanepidowska,kontakt z pracodawcą: osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godzinach: 08:00-20:00, przez e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godzinach: 08:00-20:00,przez e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Chrząstowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębska Kuźnia
Ulica pracodawcy: Ozimska
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.10.2016
Oferta pracy ważna do: 05.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem; Przyrządzanie polskich potraw, pierogi.Wykształcenie min. średnie. Książeczka SANEPID do celów sanitarno-epidemiologicznych. Umiejętność gotowania polskich potraw i lepienia pierogów. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
POLHOLDING ANNA POL - 2016-01-20 - Lublin (lubelskie)
Obłusga maszynII zmiany Wynagrodzenie od 2500zł brutto + premia uznaniowa
BLACK AND WHITE STYLE Bogumiła Zielmachowicz - 2018-04-20 - Nowina (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych,śniadań hotelowych oraz obiadów abonamentowych
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw i napojów
KARCZMA BESKIDZKA RAFAŁ DOBOSZ - 2016-07-15 - Kamionka Wielka (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Rzekuń (mazowieckie)
Zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługęDbanie o pozytywny wizerunek restauracji Wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządkuna stanowisku pracyWspółpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracjiPrzygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższa jakośćUtrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2017-07-03 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie produkcji gastronomicznej (między innymi obieranie, krojenie, panierowanie), przyrządzanie potraw zgodnie z recepturami, utrzymanie czystości na stanowisku i w lokalu (podłogi, naczynia, sprzęty), praca co drugi dzień i co drugi weekend
"FS" Jadwiga Szeliga - 2018-08-10 - Sosnowiec (śląskie)
Umiejętność dowodzenia zespołem, przygotowywanie codziennego menu.
NA ZDRÓWKO Monika Podgórzak, Olga Zalewska s.c. - 2018-04-20 - Siedlce (mazowieckie)
wydawanie posiłków
Caterin-Karp Mirosława Karp - 2017-12-07 - Rogów-Wieś (łódzkie)
realizacja bieżących zadań w kuchni i przygotowanie planu pracy kuchni,tworzenie nowych potraw i sposobu ich prezentacji,kontrola i weryfikowanie wydawanych potraw,zapewnienie gościom najwyższej jakości usług,utrzymanie czystości stanowiska pracy swojego oraz całego zespołu stanowisku pracy
MANUFAKTURA 69 S.C. Małgorzata Żółtowska,Wojciech Żółtowski - 2017-02-17 - Dorotowo (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz kuchni arabskiej
KEBAB ORAN Abadi Mohamed - 2016-03-30 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych i zimnych, praca w grupie.
Billy's American Restaurants - 2016-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych, łazienek, toalet, mycie okien
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Leszno (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Radom (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
-wykonywanie podkładów słomianych
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Radoszyn (lubuskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-06-10 - Turawa (opolskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Sierakowice (pomorskie)
Pomoc w pracy szefa kuchni.
PUH "DOMHAL" Jarosław Dąbrowski, Pensjonat "RAJ" Jarosław Dąbrowski - 2016-04-18 - Rajgród (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Brzeska Wola (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków oraz sporządzanie menu.Praca w godz. 10.00-18.00
KWADRANS -BISTRO CAFE ANDRZEJ GOLIS - 2015-12-11 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa baru, przygotowywanie napojów zimnych
F.H.U. Tomasz Dziubiński - 2016-09-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
staż - wykładanie towaru, porządek na stanowisku pracy, kontrolowanie dat ważności produktów, kontrolowanie cen produktów, wysoka kultura osobista oraz pozytywne usposobienie, praca również na stanowisku mięsnym, praca na kasie fiskalnej, obsługa komputera,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Gorzyce Wielkie (wielkopolskie)
- typowe obowiązki pomocnika stolarza
Vabene Sp.zo.o. - 2018-03-22 - Sękowo (wielkopolskie)
Przygotowanie menu i food cost (obliczenie kosztu surowców zużytych do przygotowania potraw. Wyraża się go w procentach w stosunku do cen sprzedaży). Przygotowanie posiłków według ustaleń grup. Przygotowanie małej karty. Sporządzanie list zakupów i zamówień. Drobne zakupy, utrzymanie porządku w kuchni.
Jaworowy Dwór - 2016-05-02 - Trębki Nowe (mazowieckie)
Praca samodzielna lub w zespole.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe ALEX Ewa Glapa-Chromińska - 2016-04-13 - Chromna (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy w restauracji,
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2017-08-29 - Gorzeń Górny (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)