KUCHARZ Jarosław oferta pracy Zakład Usługowo- Handlowo- Gastronomiczny "ADM" ARTUR TELEGA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań dla klientów restauracji, dbanie o jakość posiłków, wydawanie zamówionych dań.WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne , mile widziane doświadczenie.
Data publikacji: 2016-04-08
Lokalizacja: Jarosław (podkarpackie)
Pracodawca: Zakład Usługowo- Handlowo- Gastronomiczny "ADM" ARTUR TELEGA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pruchnicka 65, 37-500 Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań dla klientów restauracji, dbanie o jakość posiłków, wydawanie zamówionych dań.WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe gastronomiczne , mile widziane doświadczenie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jarosław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarosławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jarosław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Zakład Usługowo- Handlowo- Gastronomiczny "ADM" ARTUR TELEGA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Adres pracodawcy:
Pruchnicka 65, 37-500 Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv,
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jarosławski
Gmina pracodawcy: Jarosław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jarosław
Ulica pracodawcy: Pruchnicka
Numer budynku pracodawcy: 65
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.04.2016
Data dodania oferty pracy: 08.04.2016
Oferta pracy ważna do: 22.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków oraz imprez okolicznościowych.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Janusz Gęsina - 2016-08-05 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2018-10-04 - Bytom (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 6.00- 14.00; wynagrodzenie 2500 zł brutto + premia
EDEN CATERING KAMILA ŻYWIECKA; BARKO SPÓŁKA CYWILNA KAMILA ŻYWIECKA, MAREK ŻYWIECKI - 2018-09-07 - Słupsk (pomorskie)
Prace związane z kompleksowym przygotowaniem posiłków.
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2017-08-25 - Chodzież (wielkopolskie)
robienie pizzy,przygotowanie składników do produkcji pizzy
Pizzeria "LUNA" Jarosław Ligęza - 2018-11-05 - Miedźno (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
PRACOWNIK PRODUKCJI MIĘSNEJ-PRACA NA PRODUKCJI-PAKOWANIE
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWA "KANWIL" SP. Z O.O. - 2017-01-04 - Dębica (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, PRACA W BARZA KEBAB
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2018-08-01 - Dębica (podkarpackie)
..
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie gotowych posiłków, porządek w miejscu pracy
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2017-03-30 - Białka (małopolskie)
Samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw
KUŹNIA s.c. Jacek Bożena Kruchelscy - 2017-09-04 - Suwałki (podlaskie)
Praca w restauracji Jako kucharz - rodzaj kuchni : kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Legionowo (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
Wg stanowiska.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe SKALA Sp.J. K.Nowacki, A.Węsi - 2017-06-27 - Brusy (pomorskie)
kuchnia domowa
Firma Sobczak Tomasz Sobczak - 2016-06-15 - Bytom (śląskie)
świadczenie prac elektrycznych i instalatorskich
Amhil Europa Sp. z o.o. - 2018-08-07 - Krokowa (pomorskie)
Zgodnie z zakresem czynności. Praca w weekendy.
Firma Handlowa "Jezierski" Włodzimierz Jezierski - 2017-03-03 - Korytnica (świętokrzyskie)
x
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2017-11-02 - Rzeszów (podkarpackie)
zg. ze stanowiskiem
Tumska Przystań Sp.z o.o. - 2018-06-27 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z charakteryską pracy
COM40 Sp. z o. o. Sp.K. - 2017-07-14 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa stanowiska.
Pizzeria Lucia - 2016-10-04 - Nysa (opolskie)
Zakres obowiązków:- przygotowywanie surowców do produkcji posiłków- przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem- pobieranie towaru z magazynu żywności do produkcji i właściwe przechowywanie go w magazynie dobowym- dbanie o najwyższą jakość przygotowanych posiłków- porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem i wg zapotrzebowania żywnościowego- mycie i dezynfekcja sprzętu i urządzeń kuchennychpraca w dni robocze, także w soboty, niedziele i święta
Kujawsko-Pomorskie Centrum Pulmonologii w Bydgoszczy - 2019-01-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
SPRZEDAŻ PIECZYWA I WYROBÓW CUKIERNICZYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MIŁE USPOSOBIENIE, UCZCIWOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH LUB CHĘĆ WYROBIENIA, MILE WIDZIANE OSOBY UCZĄCE SIĘ ZAOCZNIE;MIEJSCE PRACY: STOISKO ASPROD SZCZECIN lub POLICEGODZINY PRACY: 05.00 - 13.00, 13.00 - 21.00;WYNAGRODZENIE: 2600 ZŁ + PREMIANA SPOTKANIE Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 793792704
MADROX KWATERKIEWICZ MARZENA - 2018-04-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni świata, w szczególności bengalskiej i tajskiej; wybór i zamawianie produktów praz przypraw;
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni domowejprace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Świebodzice (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-03-22 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanic CV na adres: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2017-11-07 - Tczew (pomorskie)