KUCHARZ Kowalki oferta pracy LECH ZWOLIŃSKI Firma Handlowo-Usługowa " B.L. OLIWIA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2018-06-25
Lokalizacja: Kowalki (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: LECH ZWOLIŃSKI Firma Handlowo-Usługowa " B.L. OLIWIA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:87-500 Kowalki 88 A, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kowalki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rypiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rypin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy:
LECH ZWOLIŃSKI Firma Handlowo-Usługowa " B.L. OLIWIA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie
Adres pracodawcy:
87-500 Kowalki 88 A, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: rypiński
Gmina pracodawcy: Rypin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kowalki
Numer budynku pracodawcy: 88 A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.06.2018
Oferta pracy ważna do: 23.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 25.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zg. ze stanowiskiem
Firma Usługowo Handlowa Restauracja Finezja Kinga Blacharska - 2018-02-07 - Chełmża (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2016-04-11 - Rytel (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Brzeg (opolskie)
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsługa klientów z Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wrocław (dolnośląskie)
prace ogólnobudowlane na terenie Torunia
ENERGON Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
-
Restauracja Pizzeria POD BRZOZAMI Adam Schutz - 2016-04-26 - Lipusz (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca na sezon. Pomoc kucharzom w trakcie Gladmat Food Festival oraz zastępstwa w czasie urlopów.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
kuchnia domowa
Firma Sobczak Tomasz Sobczak - 2016-06-15 - Bytom (śląskie)
Praca na budowie na terenie województwa warmońsko-mazurskiego:-praca przy budowie sieci wodno kanalizacyjnej-prace ziemne.
Roboty Ziemne Majka Mirosław - 2016-03-16 - Olsztyn (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej np. zupy, drugie dania, surówkii; godziny pracy 8.00-20.00 (dwa dni praca , dwa dni wolne) sob. 8.00-19.00, niedz. 9.00-18.00
CITY BISTRO DANUTA STAROŃ - 2017-03-24 - Łagów (dolnośląskie)
kucharz
''TIFANY" HELENA GIELNIAK - 2018-03-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą i standardami
PPUH COLD s.j. Bogdan i Włodzimierz Chwastek - 2017-03-17 - Bochnia (małopolskie)
sprzedaż paliw, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Smardzko (zachodniopomorskie)
przygotowywanie produktów garmażeryjnych
ORTYLIA Sp. z o.o. - 2016-05-16 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
przewóz materiałów sypkich
ADITRANS Bednarski Adrian - 2017-04-06 - Osiek (świętokrzyskie)
przygotowanie 40000 sztuk pierogów ukraińskich - współpraca z pracownikami Ukraińskimi
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Kościerzyna (pomorskie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowców i półproduktów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-05-18 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2018-06-18 - Skroniów (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłkówwg.menu przedsiębiorstwa-kuchnia tradycyjna,oraz dania szybkie typu fast-food.
Mirosław Andrzej - 2016-03-31 - Lublin (lubelskie)
sporządzanie potraw
HOTEL "WODNIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-07 - Łeba (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Białystok (podlaskie)
Gotowanie, dbanie o czystość, zarządzanie personelem w kuchni jako szef kuchni, znajomość kuchni polskiejUmowa o pracę na czas nieokreślony poprzedzona okresem próbnym (3 miesiecznym) GALERIA KARUZELA SMAK BAR
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Września (wielkopolskie)
Praca na stanowisku kucharza-kuchnia polska.Praca zmianowa w godzinach od 8:00 do 20:00 i od 20:00-8:00(dodatek do wynagrodzenia za pracę nocną+20%).
KRUSZYNA Leopold Habiniak - 2015-11-30 - Kruszyn (dolnośląskie)
obróbka wstępna surowców, ocena surowców gastronomicznych, rozbiór mięsa, wykonywanie różnymi technikami i metodami ,wykończenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni regionalnej i innych narodów oraz potraw dla różnych diet
"MC DIAM" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-20 - Gola Dzierżoniowska (dolnośląskie)
praca w kuchni (samodzielne stanowisko - kucharz zmianowy)
ANNA ALFAR DWA ŚWIATY - 2016-09-28 - Tąpkowice (śląskie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, smażenie, pieczenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2017-03-22 - Karpacz (dolnośląskie)