KUCHARZ Kruszyn oferta pracy KRUSZYNA Leopold Habiniak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharza-kuchnia polska.Praca zmianowa w godzinach od 8:00 do 20:00 i od 20:00-8:00(dodatek do wynagrodzenia za pracę nocną+20%).
Data publikacji: 2015-11-30
Lokalizacja: Kruszyn (dolnośląskie)
Pracodawca: KRUSZYNA Leopold Habiniak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świerkowa 2, 59-700 Kruszyn, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na stanowisku kucharza-kuchnia polska.Praca zmianowa w godzinach od 8:00 do 20:00 i od 20:00-8:00(dodatek do wynagrodzenia za pracę nocną+20%).
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kruszyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bolesławiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bolesławiec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.11.2015
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanitarno epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane osoby z dwuletnim doświadczeniem zawodowym na stanowisku kucharza lub osoby, które ukończyły szkołę gastronomiczną.książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: KRUSZYNA Leopold Habiniak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Adres pracodawcy:
Świerkowa 2, 59-700 Kruszyn, powiat: bolesławiecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt z pracodawcą osobisty w godzinach od 8:00 do 15:00, telefoniczny w godzinach od 8:00 do 16:00. Telefon 693075423.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8:00-16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: bolesławiecki
Gmina pracodawcy: Bolesławiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kruszyn
Ulica pracodawcy: Świerkowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bolesławcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.11.2015
Oferta pracy ważna do: 18.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 30.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 30.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowanie dań, organizacja przyjęć okolicznościowych, lista zakupów, zamówienia, podział obowiązków na zmianie, zarządzanie personelem w kuchni.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-17 - Chełmek (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Spółdzielnia Socjalna "IDEA" - 2016-04-14 - Rotmanka (pomorskie)
przygotowywanie dań z menu restauracji PRACA W SOBOTĘ I NIEDZIELĘ, GODZ 10.00-22.00 DLA OSÓB PO 30 ROKU ŻYCIA /RPO/
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Cieszyn (śląskie)
nakładanie warstw tynkarskich, nakłafanie rynków suchych, wykonywanie rusztowań roboczych do tynków wewnętrznych, wykonywanie tynków ozdobnych, wyrównywanie, robienie zapraw, obsługa różnych urządzeń, praca od poniedziałku do piątku w godz. 8-12
INPOLBUD PARTNER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-12 - Piastów (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni w internacie dla 30dzieci. Przygotowywanie zamówień produktów.
Podkarpacka Organizacja Promocji Sportu - 2017-09-18 - Hadle Szklarskie (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-06-27 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg. receptur kuchni wietnamskie
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw. Jedno stanowsko pracy jest w Czempiniu w Pensjonacie Restauracji "KOGUCIK", natomiast drugie stanowisko pracy znajduje się w Racocie w restauracji "Pod bażantem"
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2016-08-31 - Czempiń (wielkopolskie)
Prace związane z wykonywanym zawodem
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
-
MONO S.C. - 2018-05-08 - Kościerzyna (pomorskie)
Praca jako kucharz pod kontrolą wykwalifikowanego pracownika. Praca w godz. 12:00-20:00
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Bytom Odrzański (lubuskie)
utrzymanie czystości w pomieszczeniach biurowych, sanitariatach, korytarzach;
ELEKTROTECHNICZNA SPÓŁDZIELNIA INWALIDÓW NOWA HUTA W KRAKOWIE - 2016-12-21 - Kraków (małopolskie)
obsługa kuchni - Restauracja Sphinx
INVERSO Marcin Nadolny - 2016-05-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w przygotowaniu dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. MIejsce pracy: lokale należące do firmy Portofino Beata Jankiewicz (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków, grilowanie. E-mail: kapitanolawa (at) gmail.com
RIVERFRONT Tomasz Strażyński - 2016-08-29 - Ścinawa Polska (dolnośląskie)
praca w zawodzie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "FIKA" - 2016-04-06 - Gliwice (śląskie)
praca Ustka-Przewłoka w godz. 10-18; kontakt osobisty z pracodawcą po wcześniejszym umówieniu telefonicznie godz. 8-15
Beata Dąbrowska-Ośrodek Wypoczynkowy Awilla - 2016-04-19 - Przewłoka (pomorskie)
wg stanowiska
KARCZMA " MŁYN" S.R.O. Sp. z o.o Oddział w Polsce Kamienica 368 - 2017-01-11 - Kamienica (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, wydawanie posiłków, organizacja pracy kuchni, dbanie o czystość w kuchni i zapleczu, dbanie o właściwą obsługę sprzętu znajdującego się w kuchni.
Przedsiębiorstwo Uzdrowisko Ciechocinek S.A. - 2018-04-12 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posiłków (desery, napoje, zupy, dania obiadowe, organizacja przyjęć).
Firma Usługowo- Handlowa "Tempo" Mariusz Kaźmierski - 2018-08-07 - Karpacz (dolnośląskie)
Kucharz sushi master
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Jodłówka Tuchowska (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-10-31 - Oświęcim (małopolskie)
Wykonywanie prac budowlanych polegających na:-wykonywaniu prac murarskich, -wykonywanie prac wykończeniowych,-malowanie, obudowa , montaż drzwi,-realizacja prac monterskich, -realizacja prac stolarskich
Benelux Multiservice Poland Mahsun Göksu - 2018-02-16 - Starogard Gdański (pomorskie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni międzynarodowej. Pracodawca poszukuje również kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykształcenie: Zawodowe jako kucharzDoświadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje się dania a`la cartZnajomość języków: komunikatywna znajomość języka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiejąca pracować w zespole, pod presją czasu, jak również współpracować z gośćmi hotelowymi,- osoba schludna, dokładna, kreatywna, zajmująca się gotowaniem z pasją,- osoba posiadająca wiedzę dot. funkcjonowania kuchni zarówno pod względem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Restaurant Sjöloftet - 2017-12-12 - Norwegia (Norwegia)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)