KUCHARZ F艢W 艢wiebodzice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ F艢W
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: test rynku pracy
Data publikacji: 2016-06-28
Lokalizacja: 艢wiebodzice (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢wiebodzice, powiat: 艣widnicki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: test rynku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ F艢W
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢wiebodzice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣widnicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.08.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie kierunkowe - kucharz, znajomo艣膰 obs艂ugi pieca konwekcyjno-parowego, mieszarki planetarnej, wa艂kownicy, sch艂adzarki szokowej, do艣wiiadczenie 10 lat, znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢widnicy
Adres pracodawcy:
Sk艂odowskiej 5, 58-100 艢widnica, powiat: 艣widnicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: 艣widnicki
Gmina pracodawcy: 艢widnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艢widnica
Ulica pracodawcy: Sk艂odowskiej
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艢widnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 12.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie sos贸w, mi臋s i ciasta do pizzy oraz inne czynno艣ci kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Aleksandr贸w Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw
PHU Ma艂gorzata Osuchowska - 2018-11-30 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hanna Siejek Pensjonat Restauracja - 2016-02-11 - Czempi艅 (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie potraw, przygotowywanie produkt贸w, sprzeda偶 potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Bierut贸w (dolno艣l膮skie)
pilnowanie obiektu, wydawanie i przyjmowanie pojazd贸w. Praca godzina 17-8, jeden tydzie艅 w miesi膮cu
Autoryzowana Stacja Obs艂ugi Samochod贸w Rafa艂 Kajzerek - 2018-02-26 - Mys艂owice (艣l膮skie)
-Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600,-Kontakt e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE - 2017-02-22 - Tczew (pomorskie)
Wg za艂膮cznika
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
W艁A艢CIWE KIEROWANIE PERSONELEM KUCHENNYM, DBANIE I PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP ORAZ W艁A艢CIWE WYKORZYSTANIE SPRZ臉TU KUCHENNEGO, SPORZ膭DZANIE POS艁K脫W Z WYMOGAMI RACJONALNEGO 呕YWIENIA, POBIERANIE PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH Z MAGAZYNU 呕YWNO艢CIOWEGO W ILO艢CIACH PRZEWIDZIANYCH RECEPTUR膭, STOSOWANIE NORM I ZASAD ZAWARTYCH W SZKOLNYCH KSI臉GACH HACCP WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, LUB ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 KIEROWANIA ZESPO艁EM, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 10 - 2017-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Praca w godz. 7-20 na umowe o prac臋, r贸wnie偶 w weekendy w Ustroniu Morskim.Praca w godz. 7-20 na umowe o prac臋 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy, r贸wnie偶 w weekendy w Ustroniu Morskim.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe BRAVO Z. Soba艅ski, M. Raczkowska-Soba艅ska s. c. (Skansen i Dom Weselny Ustronie Morskie) - 2016-06-24 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅, oraz obs艂uga klienta
MM Kmie膰 Marcin Kmie膰 - 2016-05-18 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw z regionu Babilonu
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
realizacja spotka艅 umawianych przez dzia艂 CALL CENTER
PROGRESS ACTIVE Sp. z o. o. - 2016-05-06 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga go艣ci
US艁UGI ELEKTRYCZNO-GASTRONOMICZNO-NOCLEGOWE Krzysztof Jamrozy - 2018-03-19 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie potrawobs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w, gotowanie
A.E.T. sp. z o.o. - 2016-04-21 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w oraz sporz膮dzanie menu.Praca w godz. 10.00-18.00
KWADRANS -BISTRO CAFE ANDRZEJ GOLIS - 2015-12-11 - Kolbuszowa (podkarpackie)
-
FHU KASIA Katarzyna Korda - 2017-04-07 - Liniewo (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - D臋b贸wko (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowanie potraw- nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci - dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad BHP
Publiczne Przedszkole Nr 6 - 2018-05-10 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
Konfe Sp.z o.o. - 2016-05-10 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
zarz膮dzanie kuchni膮, przygotowywanie potraw zgodnie z jad艂ospisem
KARDAMON CATERING Joanna 艁ysko-Kajstura - 2016-03-02 - Pszczyna (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, kierunek gastronomia, sta偶 pracy 6 miesi臋cy, umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni indyjskiej, znajomo艣膰 receptur kuchni indyjskiej. Wymiar czasu pracy - 1/2 etatu. Miejsce wykonywania pracy Rumia.
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2017-06-22 - Rumia (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w hotelowych
Krakowska Fundacja Centrum, Informacji, Spotka艅, Dialogu, Wychowania i Modlitwy w O艣wi臋cimiu - 2018-01-08 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Gliczar贸w Dolny (ma艂opolskie)
Kucharz
"GASTRO-PLAN" TOMASZ URBACKI - 2016-03-24 - Pozna艅 (wielkopolskie)
gotowanie, utrzymywanie czysto艣ci w kuchni, porcjowanie, przygotowywanie da艅, dekoracja da艅, zabezpieczenie potraw przed zepsuciem, gospodarowanie produktami spozywczymi, praca w restauracji Layali Shisha Club przy ul. Piotrkowskiej 79
ROYAL INGREDIENTS Sp. z o.o. - 2016-06-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-10-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
prowadzenie dokumentacji zwiazanych z ochorona srodowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Przasnysz (mazowieckie)