KUCHARZ Koszalin oferta pracy CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
Data publikacji: 2017-10-30
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Marsza艂ka J贸zefa Pi艂sudskiego 6, 75-511 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Koszalin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Koszalin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Koszalin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 06.11.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: 1 rok do艣wiadczenia zawodowego
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Marsza艂ka J贸zefa Pi艂sudskiego 6, 75-511 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowana forma kontaktu z pracodawc膮: osobi艣cie telefonicznie i mailowoDodatkowe informacjre: praca w godzinach 10:00 - 18:00, praca w soboty i niedziele (nie ka偶de)
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: Przed spotkaniem kontakt telefoniczny 603311927
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Marsza艂ka J贸zefa Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.10.2017
Oferta pracy wa偶na do: 29.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 30.10.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc w przygotowaniu da艅.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SP脫艁KA JAWNA - 2016-11-30 - Budzy艅 (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Pabianice (艂贸dzkie)
przygotowywanie pizzy (CV na adres e-mail: biuro (at) hoteltatarscy.pl)
HOTEL B.R. TATARSCY Sp贸艂ka Jawna - 2016-01-22 - Kalwaria Zebrzydowska (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, pizzy
FIRMA KATERINGOWA DOROTA SIEMASZKO - 2016-08-23 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw tradycyjnej kuchni rosyjsko-ukrai艅skiej, wykonywanie r贸znymi technikami i metodami tradycyjnych potraw rosyjsko-ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Po藕rzad艂o (lubuskie)
przygotowywanie i segregacja produkt贸w spo偶ywczych, obr贸bka termiczna mi臋s, ryb, warzyw, przygotowywanie da艅 gor膮cych,
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Praca w kuchni przedszkolenej, posi艂ki dla oko艂o 100 dzieci. Praca w godz.: 6:30-14:30. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 798 67 83.
Przedszkole nr 31 im. Janiny Porazi艅skiej - 2017-11-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek i higien臋 w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
Gotowanie
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - Ma艂kinia G贸rna (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Zabrze (艣l膮skie)
Kucharz / obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Zaleskie (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Bukowno (ma艂opolskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw w tradycyjny turecki spos贸b
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Opole (opolskie)
PRZYRZ膭DZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZ膭DZANIE DESER脫W, CIAST I PRZETWOR脫W, ZARZ膭DZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 OBS艁UGI URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI WSCHODNICH (BA艁TYCKA, UKRAI艃SKA, ROSYJSKA), DYPLOM KUCHARZA, CO NAJMNIEJ ROK DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przer贸b mi臋sa, wydawanie potraw dla klient贸w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
MONTA呕 INSTALACJI I OBS艁UGA URZ膭DZE艃 TELEWIZJI KABLOWEJ
NOWAK JAROS艁AW INSTAL PROJEKT - 2018-02-02 - Lubin (dolno艣l膮skie)
pomoc kuchenna, sma偶enie ryb i wydawanie posi艂k贸w; praca w godz. 8-16, 13-21; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-14
BALTIC BRAND Mateusz Grabka - 2016-06-03 - Ustka (pomorskie)
Przestrzeganie przepis贸w BHP i p.po偶.Dba艂o艣膰 o zachowanie zasad czysto艣ci i higieny. Punktualne rozpoczynanie pracy zgodnie z obowi膮zuj膮cym grafikiem pracy, zachowanie porz膮dku na swoim stanowisku pracy i w magazynach z 偶ywno艣ci膮, dbanie o u偶ywanie wysokiej jako艣ci surowca do produkcji potraw, odpowiedzialno艣膰 s艂u偶bowa i finansowa za straty spowodowane niew艂a艣ciwym wykonywaniem obowi膮zk贸w na powierzonym stanowisku, odpwiedzialno艣膰 za materia艂y. Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci Karczmy M艂y艅skiej i Barki Tumskiej. Odpowiedzialno艣膰 za porz膮dek na stanowisku pracy i magazynach. Praca na umow臋 zlecenie-pracodawca zobowi膮zuje si臋 do odprowadzania sk艂adek na ubezpieczenie spo艂eczne i zdrowotne, po trzech miesi膮cach umowa o prac臋. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00, 11:00-23:00. Kontakt z pracodawc膮: malgorzatazajac (at) hotel-tumski.com.plOferta dost臋pna w sali G
Hotel Tumski & Barka Tumska sp. z o.o. sp.k. - 2016-02-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie pizzy oraz innych potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, DA艃 WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW AZJATYCKICH ORAZ STOSOWANIA METOD I TECHNIK KUCHNI AZJI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Gotowanie, robienie pizzy, przyrz膮dzanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2500 do 3500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 8:00-22:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Umiej臋tno艣膰 gotowania oraz robienia pizzy. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 665-456-411, 609-063-991) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Wawelska 1, 40-098 Katowice).
RADOS艁AW OCZKOWICZ PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE RADO - 2016-10-18 - Katowice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiej臋tno艣膰: wykonywania potraw kuchni tajskiej, kursy z zakresu kuchni tajskiej, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu podstawowym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie oraz wydawanie da艅 z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie wed艂ug receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur. Uk艂adanie menu. Sk艂adanie zam贸wie艅 zagranic臋.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWC膭: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-04-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2017-03-09 - Niechorze (zachodniopomorskie)
utrzymywanie w czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
INTO OF POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-06 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Z艂oczew (艂贸dzkie)