KUCHARZ Łódź oferta pracy ROYAL INGREDIENTS Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 7 - 9 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie, utrzymywanie czystości w kuchni, porcjowanie, przygotowywanie dań, dekoracja dań, zabezpieczenie potraw przed zepsuciem, gospodarowanie produktami spozywczymi, praca w restauracji Layali Shisha Club przy ul. Piotrkowskiej 79
Data publikacji: 2016-06-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: ROYAL INGREDIENTS Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piotrkowska 79, 90-423 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
gotowanie, utrzymywanie czystości w kuchni, porcjowanie, przygotowywanie dań, dekoracja dań, zabezpieczenie potraw przed zepsuciem, gospodarowanie produktami spozywczymi, praca w restauracji Layali Shisha Club przy ul. Piotrkowskiej 79
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 7 - 9 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 7 - 9 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Doświadczenie zawodowe (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejetnosć pracy w zespole
Nazwa pracodawcy: ROYAL INGREDIENTS Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Niemcewicza 24/52, 93-024 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Niemcewicza
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.06.2016
Oferta pracy ważna do: 12.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza. Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-07-07 - Racibórz (śląskie)
wyrób pizzy innych dań podawanych w lokalu
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wieluń (łódzkie)
przygotowywanie potrawnadzór nad jakością potrawarozdzielanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Istebna (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
w/g programu
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Adampol (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-12-13 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw według receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-12-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wg. harmonogramuPO WER
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Tuczno (lubuskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-02-09 - Gliwice (śląskie)
przewóz osób i towarów
Radio Taxi LECH Roman Śniegowski - 2016-05-06 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowanie gotowych produktów typu gofry i naleśniki, bezpośrednia sprzedaż
Katarzyna Kukolka-Bogocz Firma Gastronomiczno- Kateringowa TDS - 2018-01-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
zapoznanie się z menu lokalu, nauka obsługi maszyn i urządzeń kuchennych, zapoznanie się ze sposobem przygotowywania potraworaz dań serwowanych w lokalu, dekorowanie potraw i dań, sporządzanie list zakupów produktów spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Gostynin (mazowieckie)
przygotowanie surowców do sporządzania potraw, obsluga maszyn i urzadzeń, obróbka termiczna potraw, mycie maszyn, narzędzi, naczyń, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Białystok (podlaskie)
- naprawa i montaż opon osobowych, ciężarowych i rolniczych- przygotowanie paczek/palet pod wysyłkę
Firma Handlowa Włodzimierz Węsierski - 2017-08-01 - Skarszewy (pomorskie)
Przygotowanie posiłków do szkół i przedszkoli - catering.
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2016-04-01 - Suchoraba (małopolskie)
gotowanie i wydawanie posiłków, ustalanie menu, utrzymanie porządku w miejscu pracy
F.H.U "KADET" Przedzszkole "SKAKANKA" Lucyna Strzępek - 2017-09-26 - Wieliczka (małopolskie)
- przygotowywanie , serwowanie potraw tj. kebab , beklara- dbałość o wysoki standard obsługi klientów, utrzymywanie porządku w lokalu
Kebab Kleopatra 'THE PYRAMID' Hesham Hassan Abdalla Ghonim - 2017-06-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Wypiek pieczywa
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Rabinówka (lubelskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Katowice (śląskie)
gotowanie potraw, obsługa klienta, kasjer
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki - 2017-06-26 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków. Termiczna obróbka warzyw i mięs. Przestrzeganie higieny pracy.
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi - 2018-01-04 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie potraw, obróbka warzyw, owoców, mięs, przygotowywanie napojów zimnych i gorących, obsługa kelnerska, nauka obsługi kasy fiskalnej, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
Przygotowanie świeżej ryby i przygotowanie dań rybnych oraz potraw regionalnych. Wykonywanie wszelkich czynności związanych z gastronomią.
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Niemcy (Niemcy)
- Przygotowywanie posiłków- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakupów
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-16 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2017-06-05 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przytowanie posiłków na stacji paliw
F.P.H. MICHAŁ GRZYBOWSKI - 2015-11-16 - Połupin (lubuskie)