KUCHARZ Gołdap oferta pracy Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków. Termiczna obróbka warzyw i mięs. Przestrzeganie higieny pracy.
Data publikacji: 2018-01-04
Lokalizacja: Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Boczna 1, 19-500 Gołdap, powiat: gołdapski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i wydawanie posiłków. Termiczna obróbka warzyw i mięs. Przestrzeganie higieny pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Minimalne wynagrodzenie - stawka godzinowa 13,70 brutto/godzinę.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gołdap
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gołdapski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gołdap
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.01.2018
Data zakończenia pracy: 31.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gołdapi
Adres pracodawcy:
Boczna 1, 19-500 Gołdap, powiat: gołdapski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: gołdapski
Gmina pracodawcy: Gołdap
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gołdap
Adres strony pracodawcy: www.ckiw-goldapohp.pl
Ulica pracodawcy: Boczna
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gołdapi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.01.2018
Data dodania oferty pracy: 02.01.2018
Oferta pracy ważna do: 31.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 02.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 02.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca przy produkcji pierogów od farszy do gotowego wyrobu.
"Świat Pierogów" Mirosława Słaba - 2019-01-15 - Wola Mielecka (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie, przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Żyrardów (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, 2 lata doświadczenia, znajomość języka angielskiego, tureckiego w mowie. Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni pakistańskiej. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
DOKPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2018-12-19 - Rybnik (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGOSala G, A
Eclipse Enterprise Sp. z o.o. - 2017-07-14 - Domasław (dolnośląskie)
KucharzDwie zmiany:od 7-15od 15-23.
Dom Weselny Frezja - 2016-08-23 - Mielec (podkarpackie)
Obsługa klienta na dziale mięsny,metkowanie i wykładanie towaru.Mile widziane doświadczenie zawodowe.
MODRAS PIOTR - FIRMA HANDLOWA "MODRASINVEST" - 2018-10-15 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
Zakład Produkcyjno-Handlowy BRODPLAST Stanisław Czupryński - 2017-12-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL KLINICZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-11-15 - Kraków (małopolskie)
obsługa klienta, obsługa solarium
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Żuromin (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie dań na ciepło i na zimno, odpowiedzialność materialna za zapasy towarów, prowadzenie ewidencji
SOREA spol. s r.o. - Hotel*** SOREA SNP - 2018-10-02 - Słowacja (Słowacja)
przygotowywanie potraw
Firma Sorba Andrzej Soroko - 2017-05-29 - Skwierzyna (lubuskie)
Przyrządzanie potraw arabskich w tym kebaba.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Łęczna (lubelskie)
Przygotowywanie kebabów, dań na talerze, nakładanie mięsa na patyk
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Łowicz (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY
LIVINGROOM Jacek Górecki - 2016-07-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca na dwie zmiany od godz. 7 do 23. Wymagana dyspozycyjność, odporność na stres i dobre zdrowie. Praca w Nowym Sączu w Miasteczku Galicyjskim przy ulicy Lwowskiej 226. Praca również w weekendy.
Ośrodek Narciarsko Rekreacyjny "Rytro" sp. z o.o. - 2017-03-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Grajewo (podlaskie)
Praca w restauracji pracowniczej, przygotowywanie posiłków, gotowanie, przestrzeganie HACCP. Mile widziane osoby niepełnosprawne
Sodexo Polska Sp. z o. o. - 2015-12-03 - Łódź (łódzkie)
Do uzgodnienia
MG CATERING MAŁGORZATA DYMEK - ARMATA - 2017-02-01 - Rzeszów (podkarpackie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-01-04 - Starowa Góra (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej. Dbanie o porządek. Nadzór nad personelem w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
HOTELE DE SILVA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-20 - Pyrzowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z oryginalnych przepisów arabskich.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-06-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), przygotowywanie półproduktów i produktów o przypraw; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne, wydawanie wyrobów kulinarnych, zmywanie naczyń, utrzymanie czystości ne bieżąco na stanowisku pracy. Praca na umowę zlecenie, ok. 150 godzin pracy miesięcznie; dyspozycyjność do pracy caly tydzień w godz. 16:00-2:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15.30 w Kołobrzegu.
17 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY nr 2117 + WOJSKOWA KOMENDA UZUPEŁNIEŃ w Kołobrzegu - 2018-01-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
krojenie, przyprawianie mięs, robienie sosów, przygotowanie zup, smażenie i wydawanie dań, realizowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej (kebab, pizza turecka), obsługa klientów, odbiór zamówionych towarów z Niemiec, praca na 2 zmiany (11.00-19.00,16.00 - 24.00)
"DIYARE" DONER KEBAB-BAR ABDULLAH KAHRAMAN - 2016-02-22 - Bogatynia (dolnośląskie)