KUCHARZ Pyrzowice oferta pracy HOTELE DE SILVA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 100 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie, przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-09-20
Lokalizacja: Pyrzowice (śląskie)
Pracodawca: HOTELE DE SILVA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Równoległa 2, 42-625 Pyrzowice, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie, przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pyrzowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ożarowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
HOTELE DE SILVA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Adres pracodawcy:
Równoległa 2, 42-625 Pyrzowice, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV:
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 8:00 - 18:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: tarnogórski
Gmina pracodawcy: Ożarowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pyrzowice
Ulica pracodawcy: Równoległa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowskich Górach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.09.2016
Oferta pracy ważna do: 19.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Montaż elementów pralek i lodówek. Prace porządkowe na stanowisku pracy. Pierwsza umowa - o pracę na okres 1 m-ca z możliwością kontynuacji. Godziny: 06.00 - 18.00, 18.00 - 06.00. Firma zapewnia bezpłatny transport z/do Piły.
"WORK SERVICE" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-10-18 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-03-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
Adecco Poland Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Zagórz (podkarpackie)
przygotowanie kebaba ,sprzedaż lodów
Firma Handlowa"FENIKS" Połaniec Jerzy Łukaszek - 2018-06-06 - Połaniec (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Radom (mazowieckie)
Naprawa samochodów osobowych, cieżarowych, autobusów
Auto Turbus Sp. z o. o. - 2016-03-07 - Bytom (śląskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, itd.
Damian Kuc - 2016-05-19 - Biecz (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Cieszyn (śląskie)
umiejętnośc przygotowanai posiłków, znajomośc zasad systemu HCCAP
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków,dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni,rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ASTRA s.c. Halina Jagłowska, Mirosław Dermont - 2017-12-14 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
przestrzeganie przepisów BHP, GMP, GHP, przygotowywanie potraw, przygotowanie menu, dekorowanie potraw, dbałość o estetykę
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2017-09-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Oleszyce (podkarpackie)
.
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2017-10-13 - Chojnice (pomorskie)
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI - 2016-04-12 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
PPHU "Bar Zachęta" Janina Widera - 2017-09-05 - Sulmierzyce (łódzkie)
przygotowanie i gotowanie posiłków
"JAW-MAR" S.C. SEBASTIAN MAREK, SEBASTIAN JAWORSKI - 2016-01-11 - Sękowice (lubuskie)
- Przygotowanie dań - produktów o najwyższej jakości i walorach smakowych celem pozyskania jak największej sprzedaży i stałych klientów. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych recepturą. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Obsługa klienta zgodnie z wysokimi standardami. Utrzymanie porządku w miejscu pracy. Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-23:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wymagane wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe. Doświadczenie nie jest wymagane. Na stanowisko mogą aplikować również osoby niepełnosprawne. Kontakt telefoniczny (32-746-70-00) (8:00-16:00) lub e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SPÓŁKA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-05-04 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań w restaracji.
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz-sprzedawca
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą" - 2018-06-22 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie dań według recpetury, utrzymywanie porządku w miejscy pracy. Praca na umowę zlecenie, ok. 160 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność caly tydzień, w godz. 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy;: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
Andrzej Frymar Partner - 2018-04-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków (Sanatorium)
Przedsiębiorstwo Sanatoryjno-Turystyczne Stomil Spółka z o.o. - 2017-09-22 - Rymanów-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowanie dań typu kebab, obsługa kasy fiskalnej
Firma Handlowo-Usługowa Monika Wawrzyniak - 2018-03-26 - Rawicz (wielkopolskie)
wykształcenie zawodowe; umiejętności znajomości kuchni orientalnej, uprawnienia aktualna książeczka Sanepidu; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie potraw kuchni tureckiej, Doner kebeb, Adana kebab, tureckie kotlety mielone, szaszłyki.
NAZAR FAST FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-24 - Sopot (pomorskie)
- praca w kuchni restauracji,- przygotowywanie posiłków.Doswiadczenie zawodowe mile widziane.
Centrum Swobodna Przestrzeń Sp. z o.o. - 2018-02-27 - Cisie (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, wydawanie zamówień na towar, prace porządkowe na stanowisku pracy
Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7 - 2018-01-19 - Szczawnica (małopolskie)