KUCHARZ Szczawnica oferta pracy Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie i wydawanie posiłków, wydawanie zamówień na towar, prace porządkowe na stanowisku pracy
Data publikacji: 2018-01-19
Lokalizacja: Szczawnica (małopolskie)
Pracodawca: Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Główna 120, 34-460 Szczawnica, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie i wydawanie posiłków, wydawanie zamówień na towar, prace porządkowe na stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczawnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczawnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.01.2018
Data zakończenia pracy: 31.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Umiejętność zarządzania i współpraca z zespołem
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziany staż pracy w zawodzie kucharz
Nazwa pracodawcy:
Firma Gastronomiczna Zofia Wiercioch Rest.Pod Kolejką34-460 Szczawnica ul.Główna 7
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Główna 120, 34-460 Szczawnica, powiat: nowotarski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Szczawnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczawnica
Ulica pracodawcy: Główna
Numer budynku pracodawcy: 120
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.01.2018
Oferta pracy ważna do: 28.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalenia wzorca doprawiania i czasu przygotowania dań
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2018-02-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
Praca na produkcji przy obsłudze tokarki, frezarki manualnej, praca od pn-pt.Wynagrodzenie min 2000 zł brutto.
Diwa Personalservice Agencja Pracy Sp.z o.o - 2017-02-06 - Przywory (opolskie)
Obieranie i krojenie warzyw, pomoc przy gotowaniu dania jednogarnkowego. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 327 13 06, 662 213 727.
Caritas Archidiecezji Wrocławskiej - 2019-01-28 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw i napojów- zabezpieczenie przed zepsuciem
MEGA SMAKI PAWEŁ MALEK - 2018-05-14 - Sierakowice (pomorskie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależnej czystości i porządku naczyń,sprzętu i pomieszczeń. Zmianowość: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-06-21 - Opole (opolskie)
przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o smak i jakość przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów BHP
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
HydraulikOferta pracy dla bezrobotnych powyżej 50 roku życia - przeznaczona dla osób zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Nakle nad Notecią.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu różnych rodzajów kebabów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
URFA RESIT ARSLAN - 2016-11-28 - Nowy Sącz (małopolskie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-02-16 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamawianej żywności, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2018-12-03 - Szczawnica (małopolskie)
zarządzanie kartą dań, przygotowywanie dań kuchni tureckiej i arabskiej, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Rzeszów (podkarpackie)
opracowywanie projektów, przebudowy i modernizacji wnętrz, przeprowadzanie inwentaryzacji wnętrz, opracowywanie programu funkcjonalno-przestrzennego wnętrza, podejmowanie koncepcji plastycznej i kolorystycznej, wybór lub projektowanie poszczególnych sprzętów
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
- przyrządzanie posiłków- prowadzenie i utrzymywanie porządku w magazynie żywnościowym- pobieranie produktów z magazynów i właściwe ich ewidencjonowanie- współpraca z intendentem- przestrzeganie norm żywieniowych- wykonywanie innych poleceń wydanych przez dyrektora
Żłobek "Niezapominajka" - 2018-05-10 - Gdynia (pomorskie)
produkcja potraw gastronomicznych zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych, planowanie produkcji, dbanie o asortyment, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych;
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "Relax" Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Lublin (lubelskie)
praca w kuchni
ITAL-POL Sp.z o.o. w Ługach - 2018-04-18 - Ługi (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
Pomocnik stolarza ( praca przy drewnie)
DREWMAX Spółka Cywilna Janusz Zawadzki, Karolina Niziałek - 2017-04-21 - Łęki Górne (podkarpackie)
sprzątanie, sprzedaż, gotowanie potraw kuchni arabskiej, tureckiej, indyjskiej oraz bengalskiej
BEPARI FOOD Mashudur Rahaman - 2016-07-15 - Łowicz (łódzkie)
przygotowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI, ESTETYCZNE PODAWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, DBANIE O SPRZĘT.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Grębenice (łódzkie)
Zapoznanie się z urządzeniami w gasrtonomii. Zapoznanie się z potrawami. Wstępna obróbka surowców. Sporządzanie potrwa kuchni polskiej i innych narodów.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Płock (mazowieckie)
- Rozbiórka i pakowanie mięsa, obsługa i nadzór maszyn i urządzeń do rozbiórki drobiu. - Miejsce wykonywania pracy: Teren woj. śląskiego i wielkopolskiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagany staż na stanowisku rozbieracz-pakowacz min. 1 miesiąc. Wymagana książeczka sanepidowska. Wymagane umiejętności manualne, predyspozycje zdrowotne, umiejętność pracy w szybkim tempie, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Katowice (śląskie)
-wykownywanie instalacji elektrycznych
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
PPRACA JAKO KUCHARZ W RESTAURACJI
RESTAURACJA "POLKOWICKA" DAWID KOSTERA - 2017-10-04 - Polkowice (dolnośląskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-08-01 - Starowa Góra (łódzkie)
Przygotowywanie potraw. Praca w godz. 10-18, 16-24.
RESUME JAWORSCY Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Układanie jadłospisu.
PRZEDSZKOLE Nr 43 "JANTAREK" - 2017-12-06 - Gdynia (pomorskie)
prace budowlane, praca w delegacjach
Firma Remontowo-Budowlana "KRIS" Krzysztof Winnicki - 2017-01-25 - Steklin (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta
"NEKTAR" Sp. z o.o. w Pucku - 2015-12-16 - Puck (pomorskie)