KUCHARZ Braniewo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: umiej臋tno艣c przygotowanai posi艂k贸w, znajomo艣c zasad systemu HCCAP
Data publikacji: 2016-05-06
Lokalizacja: Braniewo (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Braniewo, powiat: braniewski, woj: warmi艅sko-mazurskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
umiej臋tno艣c przygotowanai posi艂k贸w, znajomo艣c zasad systemu HCCAP
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Braniewo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: braniewski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 4
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2016
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Braniewie
Adres pracodawcy:
Ko艣ciuszki 118, 14-500 Braniewo, powiat: braniewski, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: braniewski
Gmina pracodawcy: Braniewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Braniewo
Ulica pracodawcy: Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 118
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Braniewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 12.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.05.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Nauczyciel przedmiot贸w zawodowych w bran偶y stolarskiej w technikum i szkole bran偶owej. 15/18 etatu
ZESP脫艁 SZK脫艁 BUDOWLANYCH NR 1 W KRAKOWIE - 2019-08-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie potraw, napoj贸w, deser贸w, zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, i ich ocena, w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi
UKRAI艃SKA KUCHNIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-16 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przyrz膮dzanie potraw da艅 obiadowych, potraw kuchni w艂oskieju, makaron贸w, pizzy, dbanie o czysto艣膰 stanowiska
PHUG "MARIO" - 2018-04-25 - Jaworzno (艣l膮skie)
opieka dydaktyczna, prace higieniczno-obs艂ugowe
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
prace gastronomiczne
PLAC脫WKA OPIEKU艃CZO-WYCHOWAWCZA DOM DLA DZIECI - 2019-07-01 - Gryfice (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
AP-POL Andrzej Pastuszka Sp.J. - 2015-11-27 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
zg z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, da艅, deser贸wdbanie o czysto艣膰 i higien臋 w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Cieszyn (艣l膮skie)
PRODUKCJA POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI, NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKT脫W KRYTYCZNYCH OBOWI膭ZUJ膭CYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSI臉G膭 HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I P. PO呕; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, ZAANGA呕OWANIE I CH臉膯 DO PRACY, KREATYWNO艢膯 I SUMIENNO艢膯, ZNAJOMO艢膯 PODSTAW SYSTEMU ZARZ膭DZANIA JAKO艢CI膭 HACCP W 呕YWIENIU ZBIOROWYM, UMIEJ臉TNO艢膯 W PRZYGOTOWYWANIU CATERINGU (IMPREZ OKOLICZNO艢CIOWYCH), 3 LATA DO艢WIADCZENIA W JEDNOSTKACH 呕YWIENIA ZBIOROWEGO, OSOBA BEZ NA艁OG脫W; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOSBISTY;
SPECJALISTYCZNY SZPITAL IM. PROF. A. SOKO艁OWSKIEGO - 2016-08-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej, pizzy
Centrum Line Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
Przedsi臋biorstwo AWIX OIL Ko艅czalski Andrzej - 2018-11-05 - Ko艅czyce (kujawsko-pomorskie)
- obr贸bka, dekorowanie i porcjowanie r贸偶nymi technikami i metodami warzyw i owoc贸w- przygotowywanie da艅 gor膮cych i zimnych- utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw dla go艣ci. Praca samodzielna
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2019-02-07 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w,znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-10-18 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
przyjmowanie towaru, rozdzielanie pracy na ca艂y dzie艅, porcjowanie gramaturowe produkt贸w, obr贸bka i przygotowywanie serwowanych da艅, dbanie o porz膮dek na kuchni, wydawanie posi艂k贸w, sprawowanie funcji szefa kuchni
PPUH ALFAS SP. Z O.O. - 2016-05-13 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
gotowanie, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie da艅 kuchni rosyjskiej i ukrai艅skiej wed艂ug oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw - kuchnia polska
MARIOLA KACZMARCZYK-RAMIK - 2016-01-19 - Czelad藕 (艣l膮skie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury tworzenie w艂asnych przepis贸w porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych przestrzeganie przepis贸w bhp i przeciwpo偶arowych, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci przygotowywanie menu na specjalne uroczysto艣ci/ imprezy 艣cis艂a wsp贸艂praca z innymi pracownikami
Alimat Group sp. z o.o. - 2019-11-14 - Garb贸w (lubelskie)
prace ziemne, uk艂adanie kostki brukowej
HORTUS-BRUK Adrian B艂achnio - 2018-03-02 - Moszczanka (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, do艣wiadczenie zawodowe wymagane. Praca w godz. 9-18, Restauracja Carmelowa, ul. Miko艂owska 4.
Home Capital Anna Biegiesz - 2017-09-04 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw cateringowych z o艣miornicy i homara. Praca n adwie zmiany, 1/4 etatu, umowa o prac臋.
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Bystrzyca G贸rna (dolno艣l膮skie)
Praca z dzieckiem z orzeczeniem o potrzebie kszta艂cenia specjalnego.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Publicznych w Szewnie - 2019-07-18 - Szewna (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, DA艃 WG. MENU KUCHNI EGZOTYCZNYCH, AZJATYCZNYCH Z ZASTOSOWANIEM PRZYPRAW KUCHNI HINDUSKIEJ, CHI艃SKIEJWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Paw艂owice (艣l膮skie)