KUCHARZ SPECJALNOŚĆ HOMAR, OŚMIORNICA Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ SPECJALNOŚĆ HOMAR, OŚMIORNICA
Wynagrodzenie: do 520 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw cateringowych z ośmiornicy i homara. Praca n adwie zmiany, 1/4 etatu, umowa o pracę.
Data publikacji: 2016-06-07
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw cateringowych z ośmiornicy i homara. Praca n adwie zmiany, 1/4 etatu, umowa o pracę.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 520 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SPECJALNOŚĆ HOMAR, OŚMIORNICA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 520 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, staż pracy 5 lat, kucharz specj. ośmiornica, homar
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2016
Oferta pracy ważna do: 10.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzenie listy zakupów art. spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2016-04-05 - Międzygórze (dolnośląskie)
wykształcenie min. zawodowe, doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku min. 2-3 lata, wymagana znajomość czytania rysunku technicznego i znajomość procesu spawalniczego, bardzo dobra znajomość pracy na tłoczni, doświadczenie w pracy w przemyśle metalowym, zdolności organizacyjne, umiejętność analitycznego myślenia i pracy pod presjąpraca polega na: nadzór nad prowidłowym i terminowym przebiegiem powierzonych zadań, zarządzanie zespołem podległych pracowników, organizacja i planowanie pracy podległego zespołu, rozwiazywanie bieżących problemów, dbanie o jakość i wydajność produkcji, 2 zmiany
ARMET PPHU Arkadiusz Biegański - 2017-02-28 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie, organizacja pracy na kuchni, przygotowanie cateringów i imprez okolicznościowych
Bar LIPOWIEC Ewelina Kopiejka - 2016-01-18 - Wygiełzów (małopolskie)
sprzedawca
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - kebab, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, krojenie kebaba.
Hüseyin Demir - 2018-05-11 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
DBAŁOŚĆ O UTRZYMANIE PORZĄDKU, SPRAWDZENIE STANU WYPOSAŻENIA POKOI, PRZESTRZEGANIE STANDARDÓW PRACYWYMAGANIA:WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA GODZINY PRACY OD 7-15
GRUPA HOTELI WAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzień, w godz. 10.00-22.00, także w dni wolne, pierwsza umowa na okres próbny
MF MARTA FODROWSKA - 2017-06-19 - Łagów (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków wg przyjętych receptur w firmie. Praca w godzinach: 06.00-14.00; 08.00-16.00.
REFLEKS Firma Produkcyjno Handlowa Grzegorz Nawara - 2016-08-31 - Opole (opolskie)
- obsługa klientów, przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
Da Grasso Pizzeria Usługi Finansowe Murawski Leszek - 2017-12-28 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
gotowanie posiłaków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
Andoria Beata Kopras - 2017-08-01 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie różnych potraw, deserów, ciast z zastosowaniem narzędzi i maszyn dostępnych w zakladzieGodziny pracy: od 10.00 do 18.00; od 13.00 do 21.00Praca w Restauracji "Trylinka" ul. Trylińskiego 2 w Olsztynie lub Restauracji "Słoneczna Polana" ul. Sielska 38 w Olsztynie
Restauracja "TRYLINKA" Zielaskiewicz&Maderski s. c. Andrzej Zielaskiewicz, Sebastian Maderski - 2018-03-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- Przyrządzanie posiłków według podanych receptur.- Wynagrodzenie: od 15,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwdług grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Możliwość przejścia szkolenia zawodowego). Książeczka sanepidowska, umiejętności związane z zawodem kucharza. Kontakt e-mail: katarzyna.szlenzok (at) onet.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-08-29 - Katowice (śląskie)
Według programu stażu. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku 7:00-15:00 lub od 10:00-18:00. Bar czynny dla klienta od 10:00-18:00, a praca w barze od godz. 6:00-18:00. Godziny pracy po odbytym stażu od poniedziałku do soboty 6:00-14:00 lub od 10:00-18:00 lub w/g potrzeb zakładu pracy w równoważnym systemie czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków oraz ich wydawanie
"SIWY" s.c. - 2018-02-05 - Zakopane (małopolskie)
zapoznanie się z przepisami bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Piła (wielkopolskie)
przyrządzanie i przygotowanie potraw według tradycyjnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie gotowych dań, sprzedaż. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "NOWE HORYZONTY" - 2016-07-27 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz - sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Łódź (łódzkie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
,,Gamp'' Paweł Sawicki w Suchowolcach - 2016-09-09 - Suchowolce (podlaskie)
Przygotowanie posiłków i dań a la carte w hotelu InterCity w Dreźnie
InterCity Hotel Recruitment - 2017-06-22 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W SKĘCZNIEWIE - 2018-02-12 - Skęczniew (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków wg karty menu,obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Gorlice (małopolskie)
Malowanie detali i konstrukcji metalowych. Godz. pracy 6.30-22.30.
Emmarol Sp. z o.o. - 2018-06-22 - Słupsk (pomorskie)
- przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej- przygotowywanie receptur kuchni ukraińskiej- przekazywanie wiedzy innym pracownikom
Billy's American Restaurants Sp.z o.o. - 2017-08-21 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie; obsługa klienta, przygotowywanie posiłków typu fast food -kebab; dbanie o czystość; umowa zlecenie; jedna zmiana od 13:30; miejsce pracy: Pilchowice
Bistro NA WIDELCU Monika Kotysz - 2018-08-13 - Pilchowice (śląskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-09-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)