KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ TURECKIEJ I HINDUSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ TURECKIEJ I HINDUSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z oryginalnych przepisów arabskich.
Data publikacji: 2016-08-26
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z oryginalnych przepisów arabskich.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI ARABSKIEJ TURECKIEJ I HINDUSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość przepisów kuchni arabskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.08.2016
Data dodania oferty pracy: 26.08.2016
Oferta pracy ważna do: 09.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków i inne prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Bochnia (małopolskie)
przygotowywanie potraw
Dariusz Bagiński - 2016-05-25 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
-
Ośrodek Wczasowy Sp z o.o. "SOLAR" - 2017-05-08 - Pustkowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej, odczytywanie oryginalnych receptur, produktów. Wymagana znajomość kuchni chińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
KAWIARNIA ANTYK - 2017-06-27 - Puławy (lubelskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Biała Niżna (małopolskie)
Obsługa klientów na recepcji.
Bożena Markowska P.P.H.U. "MARKUS" - 2019-04-11 - Przesieka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie bankietów i spotkań biznesowych
"PRONAR" Sp. z o.o. w Narwi - 2019-04-05 - Narew (podlaskie)
SPORZĄDZANIE MENU WDŁ. OBOWIĄZUJĄCYH GRAMATUR, Z WPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE (KUCHARZ), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEMIEJSCE PRACY W ŚWINOUJŚCIUGODZINY PRACY:06:00-14:00;14:00-22:00
HOTEL ATOL SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Restauracja buferowa. Przygotowywanie posiłków tematycznych.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków serwowanych w restauracji oraz dań na wynosprzygotowywanie bankietów i cateringówwydawanie dań z karty menu
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Ustroń (śląskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2018-03-20 - Gryfice (zachodniopomorskie)
spawanie elementów przy remoncie mostu
Przedsiębiorstwo Robót Drogowo-Mostowych S.A. - 2017-03-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych: pierogi, gołąbki, krokiety, naleśniki
Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi Jan Nicałek - 2019-08-07 - Ulanów (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-02-28 - Gniew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni polskiej, I umowa na okres próbny, praca w godz. 10.00-22.00, co drugi dzień
1. EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2016-07-04 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, sprzątanie stanowiska pracy, kierowanie zespołem ludzi
DAWMAX Oleg Rab - 2017-02-09 - Tłuszcz (mazowieckie)
Prace kucharza
JANUSZ ROHRAFF "PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE" - 2016-04-28 - Białogóra (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZĘCIEM WYDAWANIA POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2020-01-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków wedlug receptur napisanych w języku bengalskim
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowanie potraw i posiłków z menu,przygotowanie menu, potraw kuchni niemieckiej i śródziemnomorskiej, przygotowanie bufetu dla gości
kontakt przez OHP - 2019-12-19 - Niemcy (Niemcy)
Zgodnie ze stanowiskiem
Restauracje Sphinx-Wook D.Świątek M.Świątek Sp.J. - 2016-02-12 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie oraz kalkulacja posiłków, dbanie o czystość w kuchni, przygotowywanie jadłospisu, zabezpieczenia żywności.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Zblewo (pomorskie)
j.w
Centrum Usług Opiekuńczo-Wych. "OŚRODEK NOWOLIPIE" - 2017-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę; przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość; wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji;
"KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-16 - Pyskowice (śląskie)
mechanika samochodowa i lakierowanie
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Srebrzyszcze (lubelskie)