KUCHARZ SZEF KUCHNI Szczecin oferta pracy HOTEL ATOL SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: SPORZĄDZANIE MENU WDŁ. OBOWIĄZUJĄCYH GRAMATUR, Z WPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE (KUCHARZ), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEMIEJSCE PRACY W ŚWINOUJŚCIUGODZINY PRACY:06:00-14:00;14:00-22:00
Data publikacji: 2016-08-26
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: HOTEL ATOL SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
SPORZĄDZANIE MENU WDŁ. OBOWIĄZUJĄCYH GRAMATUR, Z WPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE (KUCHARZ), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEMIEJSCE PRACY W ŚWINOUJŚCIUGODZINY PRACY:06:00-14:00;14:00-22:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: HOTEL ATOL SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCHCV NA ADRES E-MAIL:RECEPCJA (at) HOTELATOL.PL
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.08.2016
Oferta pracy ważna do: 25.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni pakistańskiej i bangladeskiej ( sharma, Kebak i inne). Odczytywanie oryginalnych receptur i produktów.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Łask (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, zwłaszsza bengalskiej, włoskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Piaseczno (mazowieckie)
Praca w brygadzie przy realizacji projektów, prace związane z robotami drogowymi, przyjmowanie materiałów. Praca na terenie Dolnego Śląska (pracodawca zapewnia zakwaterowanie, dojazdy)
"Budimex" S.A. - 2017-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
tworzenie i przygotowywanie różnego rodzaju materiałów reklamowych (banery, tablice, foldery, ulotki, flagi, grafiki na samochody). Przygotowanie plików do druku
PRINT VISION - 2016-09-15 - Ględowo (pomorskie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych,zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych,ocena surowców i półproduktów i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstepna surowców,przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw mięsnych, zestawów obiadowych
ORTYLIA Sp. z o.o. - 2016-09-23 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
jw
Przedszkole nr 425 - 2016-08-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i pizzy, dania Fast Food, sporządzanie menu, zarządzanie podległym personelem, wysoki nacisk na czystość i higienę osobistą, dbałośc o wysoką jakość
GOSPODA PIZZERIA BOGACZOWICZANKA MARCIN BRADEL - 2016-02-24 - Stare Bogaczowice (dolnośląskie)
Przygotowyywanie posiłków dla szkół. Praca w godz.: 6-14. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 667 208 654.
Firma "Kasia" Sławomir Grabowski - 2017-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)
osoba do pracy w kuchni będzie odpowiedzialna za posiłki, itp. (gotowanie, serwowanie)
IMPEL CATERING "COMPANY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Świdnik (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
x
PPHU "PAULA" - Agnieszka Zdanowicz - 2017-07-24 - Dąbrówki (podlaskie)
Montowanie instalacji sanitarnych, klimatyzacji, wentylacji, wody technologicznej, urządzeń sanitarnych. Czytanie ze zrozumieniem dokumentów budowlanych oraz opisów technicznych oraz wykonywanie węzłów cieplnych, kotłowni wraz z wykonaniem automatyki.
GRUPA CZTERY Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
sporzadzanie psoiłków, wydawanie posiłów itp.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej tj, adana, kebab, manty, kofte, burgul, dolma, sarma, oraz sosów tureckich
"HOZAT" SEDAT TAŞ - 2016-09-01 - Miechów (małopolskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie dań a la carte.
Petzold GbR Hotel Fürstenberg - 2018-01-10 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE BAR "MAŁY" MARCIN KLUCZEWSKI - 2016-02-17 - Bytów (pomorskie)
1. Przygotowywanie potraw tradycyjnych kuchni ukraińskiej2. organizacja prsacy w kuchni3. Zarządzanie pracą pomocy kuchennejMiejsce pracy: Wrocław ul. NożowniczaKontakt z pracodawcą telefoniczny.Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U GAJDY" - 2016-06-23 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
PrzygotowywaniE potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Rzeszów (podkarpackie)
-
OW "PERŁA" OLSZEWSCY S.C. - 2016-01-25 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
obsługa klientów sklepu spożywczego, odbiór ilościowy, jakościowy kontrola terminów ważności, obsługa kasy fiskalnej,praca w godz. 6-14, 14-22
FHC-2 Sp. z o.o. - 2016-02-03 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Wykonywanie farszy,robienie pierogów, pakowanie posiłków w/g gramatury,gotowanie posiłków mięsnych
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Nowy Sącz (małopolskie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA PUB PABLO PICASSO JOANNA ŁOZA - 2015-11-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS, przestrzeganie jakości i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomocy kuchennych.Praca w godzinach 7-15, 11-19.Wynagrodzenie 2000,00 zł brutto + dodatek stażowy
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2017-04-25 - Bolesławiec (dolnośląskie)
praca w gastronomii
JACKIEWICZ PIOTR - 2016-03-08 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
WYKŁADANIE TOWARÓW NA PÓŁKACH , ZAMAWIANIE TOWARÓW , OBSŁUGA KLIENTA
PSB MRÓWKA PARCZEW SP. Z O.O - 2018-07-20 - Włodawa (lubelskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, sałatek, przekąsek itp., oraz wypiek pizzy.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-07-18 - Stalowa Wola (podkarpackie)