KUCHARZ Mi臋dzyzdroje oferta pracy JACKIEWICZ PIOTR
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 925 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w gastronomii
Data publikacji: 2016-03-08
Lokalizacja: Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Pracodawca: JACKIEWICZ PIOTR
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:My艣liwska 1, 72-500 Mi臋dzyzdroje, powiat: kamie艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca w gastronomii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 925 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mi臋dzyzdroje
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kamie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mi臋dzyzdroje
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 925 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2016
Nazwa pracodawcy: JACKIEWICZ PIOTR
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
My艣liwska 1, 72-500 Mi臋dzyzdroje, powiat: kamie艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ksi膮偶eczka zdrowia
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kamie艅ski
Gmina pracodawcy: Mi臋dzyzdroje
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mi臋dzyzdroje
Ulica pracodawcy: My艣liwska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 08.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Gotowanie i przygotowywanie potraw, r贸wnie偶 obs艂uga go艣ci.Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza.
Restauracja "MASKOTKA" Micha艂owska Halina - 2017-06-21 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Koniak贸w (艣l膮skie)
Obs艂uga urz膮dze艅 biurowych, obs艂uga i organizacja szkole艅; praca przy komputerze (w programach Word, Excel)
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - 呕ary (lubuskie)
Zarz膮dzanie kuchni膮 i organizacja pracy w艂asnej i zespo艂u, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 produkt贸w oraz zapewnienie prawid艂owych warunk贸w ich przechowywania, przygotowywanie da艅 z menu restauracji (serwuj膮cej dania z kraj贸w Europy Wschodniej) zgodnie z przyj臋tymi w Restauracji standardami i przepisami okre艣lonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zg艂aszanie zapotrzebowania sk艂adnik贸w do da艅.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesi臋cznie. Praca w Bielanach Wroc艂awkich.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, sporz膮dzenie listy zakup贸w art. spo偶ywczych.
"Pentur" sp贸艂ka cywilna - 2016-04-05 - Mi臋dzyg贸rze (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie sushi
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-04-21 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
Przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjnych receptur kuchni polskiej, ukrai艅skiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur potraw regionalnych, nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw, przygotowywanie deser贸w, sa艂atek, krojenie i obieranie warzyw, owoc贸w, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy. Umowa zlecenie, 90 godzin w miesi膮cu, wynagrodzenie 1100 z艂 brutto.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Udzielanie pe艂nej i rzetelnej informacji na temat us艂ug medycznych 艣wiadczonych przez przychodni臋 oraz zasd jej funkcjonowania; rejestracja pacjent贸w do poszczeg贸lnych lekarzy, przyjmowanie zg艂osze艅 zar贸wno telefonicznie, osobi艣cie, jak i coraz cz臋艣ciej r贸wnie偶 mailowo; prowadzenie prawid艂owych kalendarzy rejestracji, w razie konieczno艣ci informowanie pacjent贸w o zmianach w terminarzach lekarzy; prowadzenie ewidencji wykonanych us艂ug medycznych; przywitanie pacjent贸w przychodz膮cych na wizyt臋, wydanie odpowiednich kart, numer贸w itp. oraz pokierowanie do poczekalni; weryfikacja uprawnie艅 ubezpieczeniowych pacjent贸w; skrupulatne prowadzenie dokumentacji medycznej pacjent贸w przychodni; utrzymywanie porz膮dku w dokumentach medycznych przychodni, segregacja i archiwizacja tycgh dokument贸w; przyjmowanie dostarczanej przez pacjenta dokumentacji medycznej, jej odpowiednie opisywanie i do艂膮czanie do kart pacjent贸w; przyjmowanie dostarczanych przez pacjenta preparat贸w do bada艅, opisywanie tych preparat贸w i przekazywanie w艂a艣ciwym jednostkom w przychodni; wydawanie wynik贸w bada艅 pacjentom; przygotowywanie okresowych zestawie艅, sprawozda艅 i innych raport贸w niezb臋dnych dla funkcjonowania przychodni; wsp贸艂praca z innymi pracownikami przychodni, w szczeg贸lno艣ci z lekarzami i piel臋gniarkami, w celu 艣wiadczenia najwy偶szej jako艣ci us艂ug.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - B臋dzin (艣l膮skie)
przyjmowanie towaru, rozdzielanie pracy na ca艂y dzie艅, porcjowanie gramaturowe produkt贸w, obr贸bka i przygotowywanie serwowanych da艅, dbanie o porz膮dek na kuchni, wydawanie posi艂k贸w, sprawowanie funcji szefa kuchni
PPUH ALFAS SP. Z O.O. - 2016-05-13 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE CA艁ODZIENNEGO WY呕YWIENIA DLA PODOPIECZNYCH PRZEDSZKOLAWYMAGANIA:PASJA DO GOTOWANIA, UMIEJ臉TNO艢CI GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU
Pracownia Alternatywnej Komunikacji Wizualnej Bartosz Mate艅ko - 2017-04-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w godzinach od 7.00 do 15.00, przygotowywanie posi艂k贸w, gospodarka magazynowa produktami spo偶ywczymi
Sp贸艂dzielcza Agrofirma Witkowo - 2017-10-30 - Witkowo Pierwsze (zachodniopomorskie)
obr贸bka garma偶eryjna i dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Inow艂贸dz (艂贸dzkie)
pomoc przy przetwarzaniu owoc贸w i warzyw, operator obieraczki warzyw
Zak艂ad Przetw贸rstwa Rolno - Spo偶ywczego "Wi贸rek" M.Ny膰kowiak - 2016-07-06 - Wi贸rek (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw ze znajomo艣ci膮 kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie i sporzadzanie i wydawanie posi艂k贸w
Zesp贸艂 Plac贸wek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych w Cieszynie - 2016-04-20 - Cieszyn (艣l膮skie)
w/g stanowiska
CYKA S.C. - 2015-12-03 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe; do艣wiadczenie: min. 2 lata na ww. stanowisku; podstawowa znajomo艣膰 j臋z. angielskiego, niemieckiego; prawo jazdy kat. B; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji; jedna zmiana; miejsce pracy: Toszek;
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Toszek (艣l膮skie)
prace zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w
PPHU MARKUS - 2016-08-11 - Przesieka (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Nysa (opolskie)
Przygotowanie bufetu sa艂atkowego.
"P & T INVESTMENT" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" SP脫艁KA KOMANDYTOWA" - 2017-03-20 - Gdynia (pomorskie)
pomoc w przyrz膮dzaniu potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
piel臋gnacja ro艣lin, przygotowanie do sprzeda偶y, zbi贸r pomidor贸w i innych warzyw
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Leszczynek (艂贸dzkie)
praca w kuchni
CARMEN WALDEMAR S艁OTA - 2016-04-06 - 艁eba (pomorskie)
przygotowywanie potraw dla restauracji
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca na stanowisku kucharza kuchni ukrai艅skiej. Wdra偶anie regionalnych przepis贸w kulinarnych ukrai艅skich, tworzenie receptur, szkolenie innych kucharzy
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
do uzgodnienia
PRZEDSI臉BIORSTWO KOMUNIKACJI SAMOCHODOWEJ W RZESZOWIE SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-01-16 - Chmielnik (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,Zarz膮dzanie personelem,Kontakt telefoniczny 608-629-144
GTMC SP. Z O.O. - 2016-06-02 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE , AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ ,BRAK PRZECIWWSKAZ艃 ZDROWOTNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIEgodziny pracy od 9-1
"PORT - WEST" DARIUSZ GOLEMA SP脫艁KA JAWNA - 2018-04-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
.
BAR U JUSTYNY MACHOWSKA JUSTYNA - 2018-01-09 - Makowiska (kujawsko-pomorskie)