KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharza kuchni ukraińskiej. Wdrażanie regionalnych przepisów kulinarnych ukraińskich, tworzenie receptur, szkolenie innych kucharzy
Data publikacji: 2016-01-08
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na stanowisku kucharza kuchni ukraińskiej. Wdrażanie regionalnych przepisów kulinarnych ukraińskich, tworzenie receptur, szkolenie innych kucharzy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.01.2016
Oferta pracy ważna do: 22.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, praca w zespole ukraińskojęzycznym
Firma "Florek" Florian Ruszewski Łeba - 2017-11-15 - Łeba (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE OBRÓBKA, GOTOWANIE DAŃ KUCHNI AZJATYCKIEJWYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE LUB ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚCI PRZYGOTOWYWANIA DAN AZJATYCKICH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE KUCHARZA KUCHNI AZJATYCKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I WIETNAMSKIEGO
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielne przyrządzanie potraw w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-12-02 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowanie dań według karty, produkcja wyrobów mięsnych, itp.Miejsce pracy: Gliwice - w okolicach zakładu Opla. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Gliwice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Kraków (małopolskie)
Praca jako kucharz e restauracji tajskiej w centrum miasta. pRzygotowywanie samodzielne warzye oraz mięs, a następnie gotowanie tajskich dań. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłkow zgodnie z kartą menu, dbanie o porządek na kuchni
GASTRO-MAX Dzitkowski & Swoboda S.C. - 2017-02-02 - Kobiór (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Obsługa grilla
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-04-06 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy kuchni, obsługa urządzeń gastronomicznych
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-09-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
utrzymanie czystości sal restauracyjnych
kontakt przez OHP - 2018-03-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Zarządzanie zespołem pracowników, przygotowywanie potraw, planowanie wszelkich czynności związanych z organizacją kuchni, odpowiedzialność za planowanie zakupów, stanów magazynowych,
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków; przyjmowanie zamówień; dbanie o porządek w miejscu pracy; godziny pracy 7.30-15.30, 13.00-21.00
"GRAMATURA - JEDZENIE NA WAGĘ" DAWID ZAPIÓRKOWSKI - 2018-08-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w Restauracji Saline w Hotelu Focus w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ - 2018-03-06 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2017-04-10 - Starogard Gdański (pomorskie)
wg.zawodu
Szary s.c. Elżbieta Szary, Mirosław Szary - 2016-08-30 - Michałowice (małopolskie)
Przyjmowanie, wydawanie, dostarczanie oraz układanie towaru; prace porządkowe; udział w inwentaryzacji;
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
"MAR-TER" S.C. - TERESA PAGÓR, MIKOŁAJ PAGÓR - 2017-04-12 - Łeba (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wędzenie wędlin
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Jastrowie (wielkopolskie)
- opieka nda dziećmi;- przewijanie;- karmienie;- zabawa i spacery
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2015-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-01-20 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków typu fastfood
kontakt przez OHP - 2018-07-16 - Police (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków na wynos
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Brzegi (małopolskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2018-07-03 - Otwock (mazowieckie)
Planowanie menu; kalkulacja surowców; korzystanie z maszyn i urządzeń; przygotowywanie potraw; wydawanie posiłków; prawidłowe gospodarowanie produktami, przechowywanie surowców i wyrobów gotowych; w zakresie cateringu planowanie produkcji i zakupów; organizacji produkcji i wydania; kalkulacja kosztów; współtworzenie ofert; negocjacje warunków. Wszystkie czynności jako pomoc oraz nauka.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)