KUCHARZ Łódź oferta pracy Sodexo Polska Sp. z o. o.
Najatrakcyjniejsze wyposażenie łazienki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w restauracji pracowniczej, przygotowywanie posiłków, gotowanie, przestrzeganie HACCP. Mile widziane osoby niepełnosprawne
Data publikacji: 2015-12-03
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: Sodexo Polska Sp. z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Św. Teresy Od Dzieciątka Jezus, 00-000 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji pracowniczej, przygotowywanie posiłków, gotowanie, przestrzeganie HACCP. Mile widziane osoby niepełnosprawne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Sodexo Polska Sp. z o. o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Jutrzenki 137, 02-231 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: świadectwa pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: zgłoszenia e-mail lub telefoniczne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Jutrzenki
Numer budynku pracodawcy: 137
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.12.2015
Oferta pracy ważna do: 02.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 03.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w restauracji; obsługa klienta, szczegółowy zakres do indywidualnego uzgodnienia (praca na Stacji Paliw BABILON)
GAMIX Spółka z o.o. - 2016-11-16 - Kończyce Wielkie (śląskie)
przgotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem,utrzymanie w należytej czystości i porzadku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,dbanie o najwyzszą jakość i smak przygotowywanychposiłków, porciowanie i wydawanie posilków
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie wszelkiego rodzaju potraw, zamawianie towaru
F.U.H. Paweł Łuczyk - 2016-02-26 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu (Galeria Dominikańska, pl. Dominikański 3, Arkady Wrocławskie, ul. Powstańców Śląskich 2-4, Galeria Wroclavia, ul. Sucha 1).
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków.
PPHU Anna Wojas-Kopecka - 2018-07-11 - Większyce (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2017-12-14 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
Paweł Miszczak KUŹNIA SMAKÓW - 2018-07-11 - Małe Pułkowo (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowanie posiłków zgodnie z cotygodniowym menu. Przygotowanie potraw na imprezy okolicznościowe/catering.
Diecezjalne Centrum Edukacyjne - 2018-06-05 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni chińskiej
Szkoła Języka Chińskiego "ZHONG HUA" MEIYU XING - 2016-04-25 - Poznań (wielkopolskie)
do uzgodnienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-04-04 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
F. H. U. DUKA Szymon Karbownik - 2016-10-13 - Końskie (świętokrzyskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Bemowo Piskie (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Suchacz (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-06-07 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni na ośrodku wczasowym
FIRMA HANDLOWA "ERWIN" KRZYSZTOF NOWAK - 2018-07-18 - Świeszyno (pomorskie)
Praca w biurze konstrukcyjnym przy projektowaniu, konstruowniu maszyn, urzadzeń i konstrukcji stalowych.
WAKRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-02 - Krępna (opolskie)
Wykształcenie: zawodowe; 3 lata doświadczenia zawodowego; dobra znajomość kuchni ukraińskiej; gotowanie i przygotowywanie dań zimnych i gorących; pomoc w obsłudze imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Łany Wielkie
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Łany Wielkie (śląskie)
Transport paliw płynnych.
OTP S.A. - 2016-07-14 - Nowa Sól (lubuskie)
Przygotowywanie dań typu: pizza, rollo itp. Mile widziane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Edyta Migdał - 2016-03-21 - Racibórz (śląskie)
WŁAŚCIWE KIEROWANIE PERSONELEM KUCHENNYM, DBANIE I PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP ORAZ WŁAŚCIWE WYKORZYSTANIE SPRZĘTU KUCHENNEGO, SPORZĄDZANIE POSŁKÓW Z WYMOGAMI RACJONALNEGO ŻYWIENIA, POBIERANIE PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH Z MAGAZYNU ŻYWNOŚCIOWEGO W ILOŚCIACH PRZEWIDZIANYCH RECEPTURĄ, STOSOWANIE NORM I ZASAD ZAWARTYCH W SZKOLNYCH KSIĘGACH HACCP WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, LUB ZASADNICZE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 10 - 2017-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Opiekanie mięsa- kebab, ścinanie na bieżąco, podawanie klientom na talerzu lub w chlebie (bułce) wraz z dodatkami. Dbanie o czystość na stanowisku oraz czystość urządzeń.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Piła (wielkopolskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Łapy (podlaskie)
test rynku pracydostawa i montaż urządzeń instalacyjno-budowlanych na terenie Polski
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Witków (dolnośląskie)
w/g potrzeb
ANATOMIA SMAKU - 2016-02-09 - Zagnańsk (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY RESTAURACJA PERŁA Myślicka Beata - 2018-01-11 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Sprzedaż materiałów budowlanych, doradztwo klienta, fakturowanie
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Rzezawa (małopolskie)
w/g potrzeb
ZPC "Złoty Kłos" Sp. J. HOTEL BINKOWSKI - 2017-01-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kielce (świętokrzyskie)