KUCHARZ Piła oferta pracy GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny 3 m-ce. Praca w systemie dwuzmianowym 06.30-14.30, 14.00-22.00. Możliwe godziny nocne podczas imprez okolicznościowych. Praca z możliwością zakwaterowania.
Data publikacji: 2018-02-13
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Płotki, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny 3 m-ce. Praca w systemie dwuzmianowym 06.30-14.30, 14.00-22.00. Możliwe godziny nocne podczas imprez okolicznościowych. Praca z możliwością zakwaterowania.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane wykształcenie gastronomiczne oraz doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Płotki, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: Kontakt telefoniczny celem umówienia spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Piła
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piła
Ulica pracodawcy: Płotki
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2018
Oferta pracy ważna do: 15.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Tuplice (lubuskie)
Obsługa maszyn CNC.Oferta pracy skierowana do osób do 30 rż.
ASTOR Marek Plewa - 2016-03-29 - Kowalewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wygiełzów (małopolskie)
Posługiwanie się narzędzami i urządzeniami gastronomicznymi, obróbka wstępna surowców, obieranie warzyw oraz obróbka owoców, przygotowywanie i wydawanie potraw;
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-01-08 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
- przyrzadzanie posiłków wg jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat - współpraca z intendentem w zakresie sporządzania jadłospisów - prawidłowe porcjowanie i wydawanie posiłków o określonych godzinach - przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i ich odpowiednie zabezpieczenie - przestrzeganie wzorowego porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych i magazynie - mycie i dezynfekowanie urządzeń kuchennych - wykonywanie czynności związanych z systemem HAACCP
Zespół Wczesnej Edukacji Nr 1 - 2018-09-17 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda Śląska (śląskie)
UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA PROSTYCH DAŃ (KUCHNIA POLSKA),BARDZO DOBRA ORGANIZACJA CZASUPRACY,ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ I UCZCIWOŚĆ.
FIRMA WIN WINIARSKA GRAŻYNA BAR CZERWONE JABŁUSZKO - 2016-08-08 - Rzeszów (podkarpackie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potrwaw mięsnych, makaronu i pizzy. praca od 8.00 - 24.00 3 zmiany
TROJANEK INVESTMENTS - 2017-03-20 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Chorzów (śląskie)
praca na samodzielnym stanowisku, zarządzanie grupą ludzi.praca w godzinach:7:00 - 15:00, 15:00 - 23:00
P.H.U "DYNAMICO" Elżbieta Tereszczyk - 2016-03-17 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy w Krakowie - 2018-06-20 - Kraków (małopolskie)
Nadzór nad pracownikami. Umiejętnośc przygotowywania potraw.
Hotelik "Atelier" Regina Sarzyńska - 2016-02-03 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
jw.
Caritas Diecezji Warszawsko - Praskiej - 2016-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
planowanie i prowadzenie zajęć
SZKOŁA PODSTAWOWA IM POLSKICH OLIMPIJCZYKÓW W MIŁOCINIE - 2018-02-01 - Miłocin (lubelskie)
Przygotowywanie wycen produktów i usług, wprowadzanie ich do systemu zarządzania. Ofertowanie w specjalnie przygotowanym systemie crm.Przygotowywanie dokumentacji w Konkursach organizowanych przez Placówki Naukowe.Szacowania kosztów przygotowywania i wysyłki towarów do klienta końcowego, dobra znajomość rynku materiałów budowlanych i dostawców, a także ustawy o Prawie Zamówień Publicznych.
GenoPlast Biochemicals Tomasz Schroder - 2018-01-08 - Rokocin (pomorskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni
Ośrodek Wypoczynkowy "WIELKI BŁĘKIT" Urbańscy s.c. - Łukęcin - 2017-03-14 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw w stylu gruińskim
"METODICA" CENTRUM TERAPII WSPIERAJĄCYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zarówno na bufety jak i z karty.
Aquila Hotele Sp.zo.o. - 2018-04-04 - Józefów (mazowieckie)
Praca w kuchni
Giovani Jakub Sobierajski - 2017-02-10 - Krobia (wielkopolskie)
Spawanie metodą MIG/MAG, Czytanie rysunków technicznych, Kontrola wykonanych elementów, dbałość o realizację planu produkcji, utrzymanie narzędzi produkcyjnych w należytym stanie.
Hal-Spaw Sp. z o.o. - 2018-06-11 - Blękwit (wielkopolskie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażanych,- prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych,- kontrola temperatury surowców, dodatków.Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00. Okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Głobino (pomorskie)
Praca w bistro. Wymagamy: -minimum doświadczenia w pracy -odpowiedzialności i sumienności -dyspozycyjność-dbania o porządek w miejscu pracy -chęci nauki i rozwoju Oferujemy:-godziwe wynagrodzenie-prace w młodym i energicznym zespole-możliwość nabycia doświadczenia i rozwoju przy boku szefa Robert Świątek uczestnika programu Top ChefKontakt z pracodawcą:570950401
Figa Sp zoo - 2016-06-08 - Wrocław (dolnośląskie)
znajomość kuchni ukraińskiej i polskiej, przygotowanie i wydawanie posiłków. Praca 40 godz./tyg., od poniedziałku do niedzieli w godzinach do ustalenia
USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN - 2017-02-06 - Stara Wieś (mazowieckie)
wykonywanie prac budowlanych, wykopów, równanie terenu, budowa placów i dróg dojazdowych
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Będzin (śląskie)
praca w gastronomi
Sklep Spożywczo-Przemysłowy BAR "POD BOCIANEM" Czarnowski Edwin - 2017-04-03 - Charzykowy (pomorskie)