KUCHARZ Głobino oferta pracy MIRKO Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażanych,- prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych,- kontrola temperatury surowców, dodatków.Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00. Okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony
Data publikacji: 2017-03-27
Lokalizacja: Głobino (pomorskie)
Pracodawca: MIRKO Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:76-200 Głobino 73, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażanych,- prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych,- kontrola temperatury surowców, dodatków.Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00. Okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głobino
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane jest wykształcenie gastronomiczne oraz aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: MIRKO Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
76-200 Głobino 73, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - kontakt telefoniczny i osobisty w godzinach od 9:00 do 13:00, Godziny : 9.00- 13.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głobino
Numer budynku pracodawcy: 73
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pełen zakres przygotowania posiłków.
Maria Caban BUFET GASTRONOMICZNY "ZEN" - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)
Praca na samodzielnym stanowisku. Nadzór nad zaopatrzeniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-10-23 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Zgodny
Przedsibiorstwo Handlowo - Usługowe RESTAURANT & GRILL "GROTA" Krzysztof Szymański - 2016-09-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
UTRZYMANIE PRAWIDŁOWYCH KONTAKTÓW Z KLIENTAMI
PROSPER Grzegorz Parkot - 2016-10-10 - Dąbrowice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków,
UZDROWISKA KŁODZKIE SPÓŁKA AKCYJNA-GRUPA PGU - 2017-11-10 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, półproduktów,prace związane z przygotowaniem posiłków o półproduktów.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Gdańsk (pomorskie)
Prace remontowo- budowlane
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
jw
HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zgórsko (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków na bieżąco, pieczenie ciast oraz organizacja imprez okolicznościowych do 80 osób (kuchni polskiej tradycyjne). Kontakt osobisty w godz. 9.00-18.00.
Katarzyna Markiewicz Ośrodek Rekreacyjno-Sportowy IZYDORY - 2016-09-07 - Stoczek Łukowski (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Firma Restauracja nad Odrą zatrudni kucharza z doświadczeniem zawodowym lub osobę po szkole
Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzieżowo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odrą" - 2016-08-30 - Racibórz (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Prace związane z przygotowywaniem posiłków, zarządzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialność za kontrolę jakości, przygotowywanie potraw a la carte, staranne i oszczędne wykorzystywanie produktów w codziennej pracy, przestrzeganie zasad higienicznych panujących w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie: średnie zawodowe (kucharz kuchni indyjskiej/pakistańskiej), umiejętność sporządzania potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej w/g oryginalnych receptur, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, j.angielski w stopniu dobrym, mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej. Miejsce pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2016-12-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska, domowa). Praca od środy do niedzieli w godz. 10-18.00.
LAMAR Agnieszka Larisch - 2016-06-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
Obróbka surowców, przygotowywanie potraw z wykorzystaniem urządzeń i maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Sporządzanie receptur, dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie posiłków i produkcji
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
- podstawienie samochodu pod załadunek towaru- załadunek towaru- przewóz towaru do odbiorców- rozładunek towaru
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Lipowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu w lokalu gastronomicznym.
Stary Rynek 4 Michalski i Pietrzak s.c. - 2015-12-14 - Płock (mazowieckie)
praca przy stole garmażeryjnym
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2018-02-06 - Piekary Śląskie (śląskie)
Pomoc przy sporzadzanu produkcji kulinarnej, utrzymanie czystości, przestrzeganie przepisów BHP.Miejsce pracy: Wrocław Karczma LwowskaKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 71 343-98-87Oferta znajduje się w sali: G
Karczma Lwowska Waldemar Kołodziej i Cezary Flis Sp.J. - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, sałatek kuchni pakistańskiej, orientalnej,obsługa klienta, obsługa sali
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków.Wykszt. zawodowe.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Bieńkowice (śląskie)
sporządzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urządzeń
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2015-12-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-02-15 - Pszczółki (pomorskie)
Praca w restauracji "Kebab King", samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2017-02-23 - Siedlce (mazowieckie)