KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy Figa Sp zoo
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w bistro. Wymagamy: -minimum do艣wiadczenia w pracy -odpowiedzialno艣ci i sumienno艣ci -dyspozycyjno艣膰-dbania o porz膮dek w miejscu pracy -ch臋ci nauki i rozwoju Oferujemy:-godziwe wynagrodzenie-prace w m艂odym i energicznym zespole-mo偶liwo艣膰 nabycia do艣wiadczenia i rozwoju przy boku szefa Robert 艢wi膮tek uczestnika programu Top ChefKontakt z pracodawc膮:570950401
Data publikacji: 2016-06-08
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Figa Sp zoo
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:wagonawa 5-7, 53-609 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca w bistro. Wymagamy: -minimum do艣wiadczenia w pracy -odpowiedzialno艣ci i sumienno艣ci -dyspozycyjno艣膰-dbania o porz膮dek w miejscu pracy -ch臋ci nauki i rozwoju Oferujemy:-godziwe wynagrodzenie-prace w m艂odym i energicznym zespole-mo偶liwo艣膰 nabycia do艣wiadczenia i rozwoju przy boku szefa Robert 艢wi膮tek uczestnika programu Top ChefKontakt z pracodawc膮:570950401
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie, ksi膮偶eczka zdrowia sanepidowska.
Nazwa pracodawcy: Figa Sp zoo
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
wagonawa 5-7, 53-609 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: wagonawa
Numer budynku pracodawcy: 5-7
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.06.2016
Data dodania oferty pracy: 08.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 08.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i porcjowanie posi艂k贸w. Planowanie jad艂ospisu i zakup贸w. Mycie naczy艅, sprz膮tanie jadalni, kuchni, magazyn贸w oraz wykonywanie innych czynno艣ci porz膮dkowych. Wydawanie posi艂k贸w i napoj贸w. Obliczanie warto艣ci kalorycznych posi艂k贸w zgodnie z potrzebami 偶ywieniowymi dzieci i m艂odzie偶y.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Zag贸rzany (ma艂opolskie)
Sprawuje bezpo艣redni nadz贸r, kontrol臋 i odpowiedzialno艣膰 nad finansami O艣rodka: prowadzeniem gospodarki finansowej i rachunkowo艣ci, terminowym i prawid艂owym sporz膮dzaniem sprawozda艅 finansowo ksi臋gowych na zasadach okre艣lonych ustaw膮, pracami w zakresie planowania koszt贸w i planowania finansowego, analiz膮 koszt贸w dzia艂alno艣ci podstawowej i pomocniczej, przestrzeganiem przepis贸w z zakresu rachunkowo艣ci i ksi臋gowo艣ci pod wzgl臋dem terminowo艣ci i prawid艂owo艣ci rozlicze艅 z tytu艂u podatk贸w, ZUS i innych nale偶no艣ci bud偶etowych i pozabud偶etowych oraz sprawozdawczo艣ci, nadz贸r nad prawid艂owo艣ci膮 dekretu i kwalifikacji dowod贸w ksi臋gowych, nadz贸r nad pracami podleg艂ych pracownik贸w w zakresie naliczania, rozliczania wynagrodze艅, dokonywania rozlicze艅 i przekazywania nale偶nych sk艂adek, potr膮ce艅, rozliczania z odpowiednimi organami; tj. ZUS i Urz臋dami Skarbowymi oraz innymi jednostkami na zasadach okre艣lonych w odr臋bnych przepisach, nadz贸r nad pracami podleg艂ych pracownik贸w dotycz膮cymi dokonywania potr膮ce艅, sk艂adek na ubezpieczenie spo艂eczne i zdrowotne oraz podpisywanie za艣wiadcze艅 dotycz膮cych tych zagadnie艅 wystawianych przez podleg艂ych pracownik贸w, nadz贸r i kontrola nad prowadzonymi rozliczeniami z tytu艂u sk艂adek na obligatoryjne i dobrowolne fundusze, nadz贸r nad rejestracj膮 nale偶no艣ci i zobowi膮za艅 wynikaj膮cych z akceptowanych dokument贸w 藕r贸d艂owych, nadz贸r nad prowadzeniem rozlicze艅 z p艂atnikami za sprzedane us艂ugi oraz dostawcami za zakupione towary, windykacja nale偶no艣ci, kontrola, wycena, rozliczanie i ewidencja wszystkich dowod贸w przychodu i rozchodu materia艂贸w, towar贸w i rzeczowego maj膮tku trwa艂ego oraz wyposa偶enia, a tak偶e rozliczania inwentaryzacji i sk艂adnik贸w maj膮tkowych, kontrola ewidencji i rozliczania koszt贸w inwestycji oraz kontrola prawid艂owego ich finansowania, nadz贸r nad rozrachunkami z pracownikami w zakresie materia艂贸w, towar贸w i maj膮tku trwa艂ego, wst臋pne przygotowanie do opracowania planu finansowego, monitorowanie jego realizacji oraz dokonywanie korekt w tym zakresie i prowadzenie monitoringu finansowego z dzia艂alno艣ci oraz podejmowanie dzia艂a艅 w zakresie ksi臋gowo艣ci zarz膮dczej, opracowywanie projekt贸w wewn臋trznych przepis贸w prawnych w zakresie podleg艂ych zagadnie艅, tj. m.in. instrukcje obiegu i kontroli dokument贸w finansowo ksi臋gowych, instrukcje przeprowadzania i rozliczania inwentaryzacji, zak艂adowego planu kont, druk贸w 艣cis艂ego zarachowania, wykazu stosowanych ksi膮g rachunkowych, dokumentacji systemu przetwarzania danych przy u偶yciu komputera i jej zmiany i innych zwi膮zanych z ca艂okszta艂tem zagadnie艅 finansowo-ksi臋gowych wymaganych odpowiednimi przepisami, przedk艂adanie Dyrektorowi O艣rodka raz w miesi膮cu pisemnej informacji o sytuacji finansowej OLU, kontrola i dokonywanie okresowych ocen pracy podleg艂ego personelu oraz opracowywanie i aktualizowanie zakres贸w obowi膮zk贸w podleg艂emu personelowi, planowanie i rozliczanie czasu pracy podleg艂ych pracownik贸w, wnioskowanie w sprawach pracowniczych podleg艂ego personelu, zapewnianie realizacji wdra偶ania przepis贸w prawnych obowi膮zuj膮cych w OLU, przez podleg艂y personel w zakresie dzia艂alno艣ci finansowo ksi臋gowej, nadz贸r nad prowadzeniem ewidencji 艣rodk贸w trwa艂ych oraz sporz膮dzania corocznie planu amortyzacji wraz z comiesi臋cznym ksi臋gowaniem w koszty O艣rodka, nad sporz膮dzaniem listy plac, terminowym prowadzeniem rozlicze艅 z Urz臋dem Skarbowym z tytu艂u podatk贸w oraz sporz膮dzaniem deklaracji PIT 4, PIT 11/8B, PIT40, naliczaniem i odprowadzaniem na konto naliczonego Funduszu Socjalnego, terminowym sporz膮dzaniem sprawozda艅 finansowych.Wymagania pracodawcy: wykszta艂cenie wy偶sze kierunkowe ekonomiczne, bieg艂a obs艂uga komputera w zakresie program贸w finansowo ksi臋gowo kadrowych INSERT Gratyfikant GT, Rewizor GT, programu ZUS-owski P艂atnik pakietu biurowego MS Office i innych.Uprawnienia ma pe艂n膮 zdolno艣膰 do czynno艣ci prawnych oraz korzysta z pe艂ni praw publicznych, nie by艂a prawomocnie skazana za przest臋pstwo przeciwko mieniu, przeciwko obrotowi gospodarczemu, przeciwko dzia艂alno艣ci instytucji pa艅stwowych oraz samorz膮du terytorialnego, przeciwko wiarygodno艣ci dokument贸w lub za przest臋pstwo skarbowe; Do艣wiadczenie zawodowe minimum 5 lat w s艂u偶bach finansowo ksi臋gowych, minimum 3 lata jako kierownik w s艂u偶bach finansowo ksi臋gowych w samodzielnych publicznych zak艂adach opieki zdrowotnej
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Lublin (lubelskie)
prace w kuchni
Marcin Mosiek RAGAZZI - 2016-05-09 - Krzywi艅 (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw, ustalenie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Gr贸jec (mazowieckie)
Szycie element贸w do w贸zk贸w dzieci臋cych
EL呕BIETA ULCZYCKA US艁UGI KSI臉GOWE - 2016-03-23 - Radomsko (艂贸dzkie)
Prowadzenie kuchni w restauracji
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2015-12-02 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Brak danych
STANDARD KOM SP. Z O.O. - 2018-03-13 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, tureckiej, hinduskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w kuchni greckiej i 艣r贸dziemnomorskiej
GREEK ZORBAS Mrozicka Edyta Beata - 2016-12-06 - August贸w (podlaskie)
gotowanie,wydawanie posi艂k贸w
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2018-04-10 - Zawoja (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie potraw wg zasad dietetyki, prawid艂owe zgodne z normami wydawanie posi艂k贸w. Wst臋pna obr贸bka 偶ywno艣ci (pomoc w kuchni).
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Legnickim Polu - 2016-07-12 - Legnickie Pole (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-ukrai艅skiej, rosyjskiej, gruzi艅skiej
Work 365 Sp. z o.o - 2016-02-18 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
wynikaj膮cy ze stanowiska pracy
MA艁A GASTRONOMIA RO呕EN SKLEP "SOPLICA" - 2017-06-19 - Tarn贸w Jezierny (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci (szko艂y, przedszkola)
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2017-12-19 - Suchoraba (ma艂opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie gastronomii orientalnej kuchni indyjskiej, prowadzenie lokalu, przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie zam贸wie艅 towar贸w spo偶ywczych.
Ravinder Kumar - 2016-02-08 - Namys艂贸w (opolskie)
w/g stanowiska
GREEN DIET BUFFET - 2017-03-28 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie da艅 gastronomicznych, obs艂uga klienta, kasy foiskalnej, wydawanie lod贸w z automatu
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
- przygotowanie potraw
- ustalanie karty da艅
- wyb贸r naczy艅 do podawania da艅
- wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅
- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci
- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami
- dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni
- rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni
- ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw
- zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze
- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
FHUP Vera R贸偶a Szwaj - 2016-11-23 - K膮ty Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
praca na terenie- Rzesz贸w, Jaros艂膮w, D臋bica, Przeworsk, 艁a艅cut, MielecBRAN呕A FINANSOWA- KREDYTY
ARENA FINANCE SP脫艁KA CYWILNA DAWID S艁OTWI艃SKI, PAWE艁 KO艁ODZIEJ - 2017-02-20 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - P艂ouszowice-Kolonia (lubelskie)
Praca w kuchni .Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
Kompleks Wypoczynkowo-Konferencyjny Mazur-Syrenka - 2018-02-07 - Kruty艅 (warmi艅sko-mazurskie)
PROWADZENIE KUCHNI, ZARZ膭DZANIE WYDAWANIEM POTRAW, ZARZ膭DZANIE PERSONELEM POMOCNICZYM, WYKA艃CZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROB脫W KULINARNYCH, SPORZ膭DZENIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ, UKRAI艃SKIEJ, 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMO艢膯 R脫呕NEGO RODZAJU DIET;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI, KUCHNIA ROSYJSKA, UKRAI艃SKA, POLSKA, 艢R脫DZIEMNOMORSKA, UMIEJ臉TNO艢膯 SPORZ膭DZANIA R脫呕NEGO RODZAJU CIAST, NAPOJ脫W I DESER脫W, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Aktywne pozyskiwanie i nawi膮zywanie wsp贸艂pracy z nowymi klientami, dystrybucja wyrob贸w tytoniowych w podleg艂ym terenie, zbieranie zam贸wie艅.
PRZEDSI臉BIORTSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE MONA WIES艁AW KUSIAK - 2016-09-14 - Kalisz (wielkopolskie)
Gotowo艣膰 do pracy na zmiany
SANOK RUBBER COMPANY SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-09-29 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni wietnamskiej, znajomo艣膰 receptur, przypraw i innych dodatk贸w
Paulina Ufnal - 2018-05-15 - Koby艂ka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮
IMPRESJE KUCHENNE Ma艂gorzata Bra艣 - 2017-07-17 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw wietnamskich i tajskich
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)