KUCHARZ Chrzanów oferta pracy IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
Data publikacji: 2017-07-17
Lokalizacja: Chrzanów (małopolskie)
Pracodawca: IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Woynarowskiej 1, 32-500 Chrzanów, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: jedna zmiana: 9-17 po-nd
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chrzanów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chrzanowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chrzanów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.07.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, kucharz z min. 1 rok doświadczenia, książeczka SANEPID-owska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Adres pracodawcy:
Woynarowskiej 1, 32-500 Chrzanów, powiat: chrzanowski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: chrzanowski
Gmina pracodawcy: Chrzanów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chrzanów
Ulica pracodawcy: Woynarowskiej
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: PUNKT GASTRONOMICZNY
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chrzanowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.07.2017
Data dodania oferty pracy: 17.07.2017
Oferta pracy ważna do: 16.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie i obróbka wstępna surowców, przygotowanie półproduktów, obróbka cieplna, wykończenie wyrobów garmażeryjnych
Wyroby Garmażeryjne produkcja-sprzedaż w Mławie - 2018-06-21 - Mława (mazowieckie)
kompletacja towaru, przygotowywanie dokumentacji w j. ukraińskim
FAST SERVICE GROUP SP. Z O.O. SP. K. - 2016-10-28 - Teresin-Gaj (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
Barbara Pawełczyk - 2016-01-25 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie i obróbka produktów do konsumpcji, smażenie ryb. Praca w systemie tydzień na tydzień. Praca w godzinach 10-20
ANDRZEJ SUROWIEC "KARP" - 2016-05-25 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Końskie (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY POTRZEBNE DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Kraków (małopolskie)
- przygotowanie posiłków wg receptur- wydawanie posiłków- pobieranie, opisywanie prób pokarmowych- wstępna obróbka jarzyn- przygotowanie jadłospisu- utrzymanie czystości stołówki oraz pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Ropica Polska (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-24 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
-podgrzewanie metali płomieniem palnika gazowego, -cięcie elementów stalowych palnikiem gazowym
Warsztaty Wagonów Kolejowych Stanisław Jacek Łupiński - 2017-08-10 - Łapy (podlaskie)
Przygotowywanie półproduktów, a także sporządzanie potraw z karty menu na zamówienie klientów, utrzymanie czystości w kuchni zgodnie z zasadami sanitarnymi oraz Księgą HACCP Firmy Łubu Dubu S.C., współpraca z personelem kuchennym.
ŁUBU DUBU S.C. - 2017-05-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przestrzeganie przepisów HACCP i sanitarnych, gotowanie. Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 8-18, 8-20 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Centrum Zdrowia i Wypoczynku "IKAR" Sp. z o.o. - 2017-11-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zarówno na bufety jak i z karty.
Aquila Hotele Sp.zo.o. - 2018-04-04 - Józefów (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe SANITAR Jan Kordacz - 2016-09-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Prace przy budowie dróg
Przedsiębiorstwo Usługowo Budowlane " BRUKPOL" S.C. - 2016-10-13 - Strzelce Wielkie (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań i deserów w restauracji
DELIKATESY MIĘSNE " PROSIACZEK" HALINA OLSZEWSKA - 2016-01-19 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej
S&M POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-13 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2017-08-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
jw.
Przedszkole nr 434 - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie krojenie warzyw, porcjowanie posiłków, sprawdzanie terminu, mycie i czyszczenie naczyń i urządzeń, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla 100 osób. Umowa o pracę na czas określony, poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym. Praca jednozmianowa: 5:30-17:30; system pracy/12/24; praca wg grafiku caly tydzień. Wcześniejszy kontakt telefoniczny: 71 336 70 07. Oferta dostępna w sali G
Towarzystwo Pomocy im. św. Brata Alberta Koło Wrocławskie - 2017-04-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie śniadań w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych gościom posiłków, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, zmywanie naczyń, dbanie nie porządek w kuchni.Praca w godzianch 11-21Miejsce pracy: Wrocław, ul. Strońska Pzrewidywany czas zatrudnienia 3 lata sala G
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
kontakt, obsługa klienta, przygotowanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Białystok (podlaskie)
-Praca w Restauracji Piaskowa,-Godziny pracy i wynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą,-Kontakt telefoniczny 58-531-44-74, 600-326-836-Adres e-mai: biuro (at) piaskowa.tczew.pl
RESTAURACJA PIASKOWA PIOTR REZMER - 2015-11-09 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Oleszyce (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Szczucin (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu dobrym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Lublin (lubelskie)
montaż mechanizmów w zespoły zgodne z dokumentacją technologiczną, kontrola parametrów montowanych elementów
Centrum Współpracy ze Wschodem LENEXPO Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Poznań (wielkopolskie)