KUCHARZ Ustka oferta pracy PUG UNI BAR ALBATROS S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-22; kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 11-15
Data publikacji: 2016-01-18
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: PUG UNI BAR ALBATROS S.C.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Promenada Nadmorska 3, 76-270 Ustka, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 10-22; kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 11-15
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂upski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
zami艂owanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualno艣c i rzetelno艣膰 w wykonywaniu swoich obowi膮zk贸w, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staz lub praca w gastronomii
Nazwa pracodawcy: PUG UNI BAR ALBATROS S.C.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy: 76-270 Ustka, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 11-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: s艂upski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ustka
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 16.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Tur贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie potraw wg przepis贸w kuchni tureckiej i azerbejd偶a艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Che艂m (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej, praca w dni powszednie, zmiany od 12-14h
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Warszawa (mazowieckie)
kelner/ob艂uga klienta
ZAJAZD DANKOSS Wojciech Kossakowski - 2017-09-11 - Brz贸ski-Gromki (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 8.00-16.00
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Kadyny (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie zaprawy murarskiej, murowanie 艣cian, dok艂adne wi膮zanie element贸w murowanych , wykonywanie szalunk贸w i zbroje艅, betonowanie.
Zak艂ad Budowlany "AWO" Andrzej Wo艂oszyn - 2016-08-26 - Bystrzyca K艂odzka (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw pochodz膮cych z r贸偶nych stron 艣wiata, w tym zw艂aszcza Indii. Dbanie o asortyment, sporz膮dzanie listy zapotrzebowania, tworzenie nowych kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Kompletowanie skladnik贸w do przygotowywania da艅, przygotowywanie da艅 zgodnie ze zleceniami.
JANG Janina Grzebielec - 2016-08-11 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej i azjatyckiej, znajomo艣膰 system贸w kontroli jako艣ci i czysto艣膰i, przestrzeganie higieny pracy, umiej臋tno艣膰 czytania chi艅skich przypraw
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
obowi膮zki kucharza
kontakt przez OHP - 2016-01-15 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z przepisami HACCP i zasadami zdrowego, racjonalnego 偶ywienia, pobieranie, pobieranie, oznakowanie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek 偶ywno艣ci z ka偶dego posi艂ku, utrzymanie w nale偶ytym porzadku maszyn i sprzetu kuchennego oraz innych przedmiot贸w s艂u偶膮cych do przygotowywania, podawania posi艂k贸w oraz utrzymanie w艂asciwego stanu sanitarnego pomieszcze艅 produkcyjnych zaplecza kuchennego. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. 艢w. marcina 10 Kontakt osobisty po telefonicznym um贸wieniu si臋 na spotkanie: 71 322-15-13Oferta w sali: G
Dom Pomocy Spo艂ecznej im. 艢wi臋tej Rodziny - 2016-12-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla szko艂y.
Przedsi臋biorstwo Handlowe Jan Kalinowski - 2018-09-18 - Suwa艂ki (podlaskie)
Przygotowywanie potraw cateringowych, do spo偶ycia na miejscu, oraz przygotowywanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe.
F.H.U Karczma Przywidzka Micha艂 Jasinski - 2018-01-12 - Przywidz (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, STA呕 PRACY 2 LATA, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w. Praca w restauracji Garden Bar wg grafik贸w mi臋dzy 7-19.00.
FALA S.C. BIELSKO-BIA艁A - 2016-03-23 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw dla klient贸w(kuchnia grecka i polska) , obs艂uga catering贸w. Praca w systemie 1 dzie艅 pracy/1 dzie艅 wolny. Restauracja jest czynna od poniedzia艂ku do niedzieli w godz. 12.00-22.00.
Restauracja U GREKA s.c. Anna Maciulewicz, Robert Maciulewicz - 2017-04-07 - Zabrze (艣l膮skie)
zarz膮dzanie kart膮 da艅, przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej i arabskiej, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Zapoznanie si臋 z przepisami BHP i P.po偶, HACCAP, zapoznanie wykorzystywanych narz臋dzi, przygotowywanie stanowiska pracy, nauka przechowywania 偶ywno艣ci, utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, obr贸bka artyku艂贸w, przygotowanie potraw, wydawania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i i deser贸w z zakresu kuchni orientalnej g艂贸wnie egipskiej
ASSALA,Ilona Krawczyk-Noureldeen - 2016-02-19 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni mi臋dzynarodowej (ukrai艅skiej, rosyjskiej, w艂oskiej), praca co drugi dzie艅 w godz. 11.00-23.00, kontakt osobisty w godz. 10.00-18.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-11-04 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZ臉CIEM WYDAWANIA POTRAWCu, Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
szeroko poj臋te prace biurowe, kompletowanie dokument贸w do transakcji sprzeda偶y/wynajmu nieruchomo艣ci, pozyskiwanie klient贸w/ofert z rynku wt贸rnego
NIERUCHOMO艢CI MICHEL-OKO艃 MA艁GORZATA - 2018-03-09 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury indyjskiej i chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Solina (podkarpackie)
Wykszta艂cenie gastronomiczne. Praca w hotelu Laskowo. Kontakt z pracodawca osobisty oraz telefoniczny.
HOTEL SPA LASKOWO KATARZYNA POKORSKA - 2017-04-13 - Jankowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw g艂ownie kuchni czeskiej
Penzion u Hor谩k暖 - 2017-05-04 - Czechy (Czechy)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-01-30 - G艂ucho艂azy (opolskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzeda偶 偶ywno艣ci
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "ELINET" MIROS艁AW SIEMASZKO - 2017-07-04 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Uczestniczenie w planowaniu jad艂ospis贸w wed艂ug nich posi艂k贸w, punktualne przygotowywanie zdrowych i higienicznych posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywieniowymi,, dbanie o najwy偶sza jako艣膰 i smak wydawanych posi艂k贸w. Pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, kwitowanie ich odbioru w raportach 偶ywieniowych, zabezpieczenie pobranych z magazynu produkt贸w przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zu偶ycie. Porcjowanie posi艂k贸w dla dzieci i personelu zgodnie z normami 偶ywieniowymi. Przestrzeganie w艂a艣ciwego podzia艂u pracy w kuchni i nadz贸r nad jej wykonaniem.Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w bhp, ppo偶., higieniczno- sanitarnych. Mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego z obowi膮zuj膮c膮 instrukcj膮. Utrzymanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzonego sprz臋tu kuchennego i ubra艅 ochronnych, natychmiastowe zg艂aszanie nieprawid艂owo艣ci kierownikowi gospodarczemu. Dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych. Pilnowanie, aby w kuchni nie przebywa艂y osoby nieupowa偶nione.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)