KUCHARZ Suwa艂ki oferta pracy Przedsi臋biorstwo Handlowe Jan Kalinowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla szko艂y.
Data publikacji: 2018-09-18
Lokalizacja: Suwa艂ki (podlaskie)
Pracodawca: Przedsi臋biorstwo Handlowe Jan Kalinowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Emila M艂ynarskiego 2, 16-400 Suwa艂ki, powiat: m. Suwa艂ki, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla szko艂y.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Suwa艂ki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Suwa艂ki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Suwa艂ki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.09.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie w bran偶y gastronomicznej (pomoc kuchenna/kucharz).
Nazwa pracodawcy: Przedsi臋biorstwo Handlowe Jan Kalinowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Suwa艂kach
Adres pracodawcy:
P贸艂wysep 1, 16-407 Wi偶ajny, powiat: suwalski, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 09:00 - 15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: suwalski
Gmina pracodawcy: Wi偶ajny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wi偶ajny
Ulica pracodawcy: P贸艂wysep
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
realizacja projekt贸w budowlanych;restauracja w Rutce Tartak
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Suwa艂kach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej oraz ukrai艅skiej, pomoc nowym pracownikom z ukrainy na podleg艂ych stanowiskach.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Zakopane (ma艂opolskie)
gotowanie specja艂贸w orientalnych, pieczenie chleba ormia艅skiego (lavash), umiej臋tno艣膰 gotowania potraw kuchni kaukazkiej, robienie potraw ormia艅skich dla kateringu,
YEGHOYAN GRUP GEVORG YEGHOYAN - 2017-09-15 - Z膮bki (mazowieckie)
* pomoc w u艂o偶eniu menu * sk艂adanie zapotrzebowania towar贸w spo偶ywczych* przygotowywanie posi艂k贸w Umiej臋tno艣ci i uprawnienia: umiej臋tno艣膰 pracy w zespole * komunikatywno艣膰 * kreatywno艣膰
"YRIA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-13 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
-przygotowywanie potraw, serwis, obs艂uga imprez masowych
P.H.U. "INWOD" ROMAN PACEK - 2017-06-13 - Lubart贸w (lubelskie)
obs艂uga paczek, roz艂adunek, za艂adunek kontener贸w, obs艂uga skanera, czynno艣ci porz膮dkowe
GLS-SPEDYCJA;PRZES艁KI KURIERSKIE - 2016-09-01 - Kliniska Wielkie (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
Fit Quchnia W贸jcik Agnieszka, Mr贸z Ilona - 2017-06-21 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Produkcja pizzy, praca w godz. 11-21
Fakt-Karafka - 2016-10-13 - Opole (opolskie)
Praca w restauracji- kuchnia w艂oska
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
bran偶a gastrobomiczna, profil blischowschodni, praca z rekrutowanym zespo艂em kucharzy obcoj臋czynym,Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad i kultury kuchni orientalnej, sporzadzanie list (w j臋z. hindi i urdu) potrzebnych zakup贸w orientalnych sk艂adnik贸w i przypraw sprowadzonych bezpo艣rednio z zagranicy
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w w zale偶no艣ci od potrzeb
MARKET ABC S.J. Bo偶ena Piekarz, W艂adys艂aw Piekarz - 2017-05-29 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
obs艂uga urz膮dze艅 na kuchniobr贸bka warzyw i owoc贸wobr贸bka mi臋sprzygotowywanie da艅prace porz膮dkowe na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
jw.
W TRAKCIE Marta Nowakowska - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Krak贸w, Pozna艅, Cz臋stochowa, Gda艅sk, Wroc艂aw, Bytom.- Wynagrodzenie: 1100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (艣l膮skie)
Rejestratorka medyczna
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Sulech贸w (lubuskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Praca w kuchni -mo偶liow艣膰 przyuczenia. Praca w godzinach 12:00 - 22:00. Miejsce wykonywania pracy Boles艂awiec ul. Dolne M艂yny 34.
Rados艂aw Hugeth - 2018-08-14 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie poraw i napoj贸w, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych, obr贸bka wst臋pna surowca, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji wyrob贸w kulinarnych, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw mi臋snych, p贸mi臋snych
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w: 艣niadania, obiady, kolacje.
SZKOLNE SCHRONISKO M艁ODZIE呕OWE W GDA艃SKU - 2017-06-28 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie potraw wed艂ug karty da艅, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
"KOPIENIEC" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-05 - Bia艂y Dunajec (ma艂opolskie)
Wymagana umiej臋tno艣膰 stylizacji paznokci. Kontakt e-mailowy salon.margaret (at) op.pl
SALON KOSMETYCZNY MARGARET MA艁GORZATA SUCHOWICZ - 2017-11-10 - Rybnik (艣l膮skie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 zgodnie z podanymi recepturami; dbanie o stanowisko pracy
EDIR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-09 - Warlity Ma艂e (warmi艅sko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Sporz膮dzanie potraw, ciast i deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 w restauracji, nadz贸r nad personelem kuchennym - pomoc, dbanie o estetyk臋 i smak wydawanych potraw. Nadz贸r nad czysto艣ci膮 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - 艁omianki (mazowieckie)
wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci gotowania tradycyjnych potraw kuchni azjatyckiej; uprawnienia aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; do艣wiadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie da艅 dost臋pnych w menu restauracji z powierzonych produkt贸w, przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty oraz pod grupy.
CH HOTELS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-12 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
- przygotowanie p贸艂produkt贸w do sma偶enia, - przygotowanie m.in burger贸w, zapiekanek, stek贸w, makaron贸w,- obs艂uga klienta,- obs艂uga terminala p艂atniczego- obs艂uga kasy fiskalnej
FIRMA HANDLOWA "MOON" GRZEGORZ GIERCZAK - 2018-03-30 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)