KUCHARZ Biały Dunajec oferta pracy "KOPIENIEC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw według karty dań, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
Data publikacji: 2016-05-05
Lokalizacja: Biały Dunajec (małopolskie)
Pracodawca: "KOPIENIEC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Pawła II 207B, 34-425 Biały Dunajec, powiat: tatrzański, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw według karty dań, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Biały Dunajec
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tatrzański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Biały Dunajec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
"KOPIENIEC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Adres pracodawcy:
Jana Pawła II 207B, 34-425 Biały Dunajec, powiat: tatrzański, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: nie wymagane
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: tatrzański
Gmina pracodawcy: Biały Dunajec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Biały Dunajec
Ulica pracodawcy: Jana Pawła II
Numer budynku pracodawcy: 207B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zakopanem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.05.2016
Oferta pracy ważna do: 05.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań kuchni polskiej
Lokal Gastronomiczny "LARI" A.Toborek B. Jabłońska - 2017-10-03 - Mysłowice (śląskie)
OPERATOR WIERTNICY STEROWNEJ
FUHP "EL-MAR" MARIUSZ NIEZGODA - 2016-01-27 - Trzebuska (podkarpackie)
Pakowanie pasty do zębów lub niewielkich pólek z plastiku i metalu, układanie na palety, praca wymagająca wytrzymałości, wykonywanie pracy fizycznej cały czas na nogach, praca wymagająca koncentracji, zdolności do zmian nocnych. Praca w godz.: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00, 168 godzin miesięcznie, umowa zlecenie.Miejsce pracy: Wrocław, ul. Graniczna 8b, możliwość przemieszczania się do Wrocław, ul. Wojnowska 8.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni, pomoc przy cateringu, imprezy okolicznościowe.Wykonywanie zadań zleconych przez pracodawcę.
Spółdzielnia Socjalna "WSPÓLNA" - 2017-09-22 - Lubaczów (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków, porcjowanie, dekorowanie, wydawanie. Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych.
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy - 2017-10-31 - Dębe (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, praca w miejscowosci Skrybicze
EFEKT Sp. z o.o. - 2016-07-06 - Skrybicze (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie surowców.
Z.W.A.S. "BASTEK" Barbara Matus - 2016-03-18 - Humniska (podkarpackie)
Ochrona mienia na wskazanym obiekcie
Przedsiębiorstwo Usługowe JAREXS Sp. z o.o. - 2017-02-03 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Samodzielne sporządzanie różnego roadzaju potraw, ciast, napojów i deserów przeznaczonych do spożycia przez dzieci w wieku przedszkolnym. Miejsce pracy: ul. PułaskiegoKontakt kandydatów z pracodawcą bezpośrednio lub e-mail: sekretariat.po35 (at) wroclawskaedukacja.plOferta znajduje się w sali: G
PRZEDSZKOLE NR 35 Z ODZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI TĘCZOWY DOMEK - 2016-07-21 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 15.00- 23.00
PHU "EDEN" WALERIAN KASPERSKI - 2017-02-21 - Ustka (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-05-09 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowywanie dań głównie z ryb (smażalnia ryb) oraz dbanie o czystosć stanowiska pracy.
HANDEL I GASTRONOMIA Marek Siuda - 2018-03-14 - Okole (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta. Zamawianie towaru od dostawców z Ukrainy.
Handel Artykułami Spożywczo Przemysłowymi Wanke Joanna - 2016-01-29 - Gdańsk (pomorskie)
praca w kuchni (dom weselny), praca wg grafiku-głównie w weekendy
BIAŁA WILCZYCA Anna Osiakowska - 2017-04-10 - Wilków (małopolskie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Jerka (wielkopolskie)
cięcie produktu, przewijanie produktu (produkcja papieru toaletowego, ręczników papierowych)
MIKLAN-RYZA SPÓŁKA JAWNA MICHAŁ MICHALSKI, ŁUKASZ MICHALSKI - 2016-05-31 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
doświadczenie na ww stanowisku,prawo jazdy CE, trasy krajowe;wynagrodzenie do uzgodnienia
Usługi Transportowe Józef Sobolewski - 2017-01-09 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym zgodnie z zasadami dietetyki i wytycznymi odnośnie wagi posszczególnych porcji
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny Nr 2 - 2016-11-25 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowanie posiłków
ILUZJON ART CAFE Przemysław Gołębiowski - 2017-05-19 - Sandomierz (świętokrzyskie)
praca w godzinach od 07:00 do 15:00; prace porządkowe, koszenie terenów zielonych
WIR-MAR MARIOLA SUCHAŃSKA - 2018-03-24 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie potraw, porcjowanie i wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Drogomyśl (śląskie)
-Znajomość obowiązujących instrukcji i przepisów dotyczących powierzonego odcinka,pracy oraz umiejętność praktycznego ich stosowania,-Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłowa i terminowa realizację zadań,-Przestrzeganie przepisów w zakresie bhp i ppoż oraz sanitarnych określonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach,-Przestrzeganie dyscypliny pracy,-zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy,-Zabezpieczenie mienia przedsiębiorstwa przed zniszczeniem i kradzieżą,-Dbałość o należyty stan techniczny.zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, umiejętności: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; doświadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie i wypiek pizzy, wykonywanie makaronów, past z sosem;zatrudnienie w ramach umowy o pracę na 3/4 etatu na okres 15 miesięcy;
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Pabianice (łódzkie)
gotowanie, przygotowywanie pizzy, przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa klienta II zmiany 9-17/15-23 lub 2 dni pracy 2 dnia wolnego Wynagrodzenie od 1850zł brutto uwarunkowane od umiejętności i doświadczenia.
Pizzeria Primavera Krzysztof Juchniewicz - 2016-08-08 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)