KUCHARZ Wrocław oferta pracy PRZEDSZKOLE NR 35 Z ODZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI TĘCZOWY DOMEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne sporządzanie różnego roadzaju potraw, ciast, napojów i deserów przeznaczonych do spożycia przez dzieci w wieku przedszkolnym. Miejsce pracy: ul. PułaskiegoKontakt kandydatów z pracodawcą bezpośrednio lub e-mail: sekretariat.po35 (at) wroclawskaedukacja.plOferta znajduje się w sali: G
Data publikacji: 2016-07-21
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: PRZEDSZKOLE NR 35 Z ODZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI TĘCZOWY DOMEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Kazimierza Pułaskiego 20a, 50-446 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne sporządzanie różnego roadzaju potraw, ciast, napojów i deserów przeznaczonych do spożycia przez dzieci w wieku przedszkolnym. Miejsce pracy: ul. PułaskiegoKontakt kandydatów z pracodawcą bezpośrednio lub e-mail: sekretariat.po35 (at) wroclawskaedukacja.plOferta znajduje się w sali: G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, staż pracy 5 lat w zawodzie, kierowanie pracą zespołu, organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole, aktualna ksiazeczka zdrowia, kreatywność, obowiązkowość.
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSZKOLE NR 35 Z ODZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI TĘCZOWY DOMEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gen. Kazimierza Pułaskiego 20a, 50-446 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt elektroniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gen. Kazimierza Pułaskiego
Numer budynku pracodawcy: 20a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.07.2016
Oferta pracy ważna do: 21.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 21.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 21.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków dla dzieci, przestrzeganie przepisów BHP i ppoż,wykonywanie poleceń pracodawcy, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń, układanie jadłospisu, dbanie o czystość na stanowisku pracy
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "JEDYNECZKA" JOLANTA MROZIK - 2018-02-07 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Mońki (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
praca przy remontach torowisk kolejowych
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI" - 2018-07-25 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
przygotowywanie dań (kuchnia tradycyjna)
DEKO SMAKU Cezary Dębiec - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Kucharz- gotowanie przyrządzanie posiłków
P.P.U.H.REST S.J. - 2017-10-24 - Pszczew (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
obsługa grup zorganizowanych oraz gości indywidulanych, kreowanie menu oraz ofert promocyjnych, utrzymywanie wysokich standardów potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepisów HACCP
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-12-27 - Podlesice (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE Spółka Jawna - 2018-08-07 - Sosnowiec (śląskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków typu Fast Food w Planet Club
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-05-16 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Giełda pracy: 31.10.2017 r. godz. 10.00 (PUP Krapkowice, sala nr 1)
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Otmęt (opolskie)
Organizacja pracy kuchni Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni Nadzorowanie przygotowania i serwowania dań Zapewnienie wysokiej jakości potraw i dań Pieczenie cias
NA WIDELCU Joanna Stepnowska - 2017-02-23 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
Gliwicka Agencja Turystyczna S.A. Oddział Zamek w Lesku - 2017-11-17 - Lesko (podkarpackie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Nysa (opolskie)
sporządzanie posiłków, przygotowanie dań, sporządzanie listy zakupów brakujących składników, dbanie o porządekpraca na dwie zmainy
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Moszczenica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie dań A la carte,
Hampton By Hilton Gdańsk Aiport - 2017-04-03 - Gdańsk (pomorskie)
Wydawanie posiłków. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od środy do niedzieli.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-02-13 - Krępsko (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-03-21 - Modlnica (małopolskie)
wstępna obróbka warzyw, mięsa i ryb, przygotowanie potraw, utrzymanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Gniezno (wielkopolskie)
Produkcja, przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości oraz śniadań zgodnie z wymogami i standardami pracy w sieci QH przy jednoczesnym zachowaniu czystości. Przestrzeganie zasad GMP i GHP oraz HACCP.
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, gotowanie. Miejsce wykonywania pracy : Karpacz (pracodawca oferuje zakwaterowanie)
LOGO-LIFT S.C. - 2016-12-29 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków z półproduktów.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe GEBI Gabriela Ignaciuk - 2016-07-19 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn i MPM Robot kuchenny Oliwia MRK-10, GERLACH 323AP Szybkowar, urządzenie wielofunkcyjne RUSSELL HOBBS COOKPOT MULTICOOKER, możliwość pracy w godzinach nocnych/wieczornych, dbałość o wygląd przyrządzonych potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, wymagana znajomość tradycyjnych receptur kuchni tajwańskiej, przygotowywanie potraw kuchni tajwańskiej, min. 2 letnie doświadczenie w kuchni tajwańskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Puławy (lubelskie)