KUCHARZ Podlesice oferta pracy Zajazd Jurajski sp贸艂ka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: obs艂uga grup zorganizowanych oraz go艣ci indywidulanych, kreowanie menu oraz ofert promocyjnych, utrzymywanie wysokich standard贸w potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepis贸w HACCP
Data publikacji: 2016-12-27
Lokalizacja: Podlesice (艣l膮skie)
Pracodawca: Zajazd Jurajski sp贸艂ka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:42-425 Podlesice 1, powiat: zawiercia艅ski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
obs艂uga grup zorganizowanych oraz go艣ci indywidulanych, kreowanie menu oraz ofert promocyjnych, utrzymywanie wysokich standard贸w potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepis贸w HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w systemie dzie艅/dzie艅
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Podlesice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zawiercia艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Kroczyce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 15.01.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Prawo jazdy kat.B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: badania sanepidowskie
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie, znajomo艣膰 HACCP, komunikatywno艣膰, samodzielno艣膰, innowacyjno艣膰, zaanga偶owanie i determinacja w d膮偶eniu do celu, operatywno艣膰 i dobra organizacja pracy, wysoka kultura osobista, dyspozycyjno艣膰
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Zajazd Jurajski sp贸艂ka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
42-425 Podlesice 1, powiat: zawiercia艅ski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV+Podaniekontakt w sprawie pracy osobisty, telefoniczny lub mailowy: zajazd (at) zajazdjurajski.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: zawiercia艅ski
Gmina pracodawcy: Kroczyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Podlesice
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotele, ma艂a gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 26.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
Syn-Street Food Bartosz Tomkiewicz - 2017-05-29 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie potrwa wg recepty; nadz贸r na zam贸wionymi produktami, estetyczne podawanie potraw, ustalanie karty da艅; kontrola swie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w, przestrzeganie przepis贸w bhp, p.poz, sanepid,HACAP; udzielanie informacji na temat u偶ywanych sk艂adnik贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Smyczyna (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, przygotowanie wyrob贸w garma偶eryjnych, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, dbanie o sprz臋t, dbanie o estetyk臋 i jako艣膰 wydawanych potraw, przygotowywanie da艅 z kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej/ arabskiej/ pakista艅skiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - B艂onie (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸wUtrzymanie porz膮dku i czysto艣ci pomieszcze艅 produkcyjnych
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W NOWOGARDZIE - 2017-11-10 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie sniada艅. Wydawka ciep艂ych posi艂k贸w.
KATARINA-MG Marian Dariusz Gidzi艅ski - 2017-06-12 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
gotowanie, samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, zarz膮danie zespo艂em (oferta GCP Konoiecpol)
Firma Handlowa "ZAWISZA" Restauracja "CEZAR" Aleksandra Zawisza - 2016-12-05 - D膮browa Zielona (艣l膮skie)
wg. pr.
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Namys艂贸w (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych, wst臋pna obr贸bka surowc贸w, sporz膮dzanie przetwor贸w, przygotowywanie da艅 i deser贸w.Sta偶 w Hotelu 4 Pory Roku & SPA.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci i m艂odzie偶y, znajomo艣膰 proces贸w technologicznych zwi膮zanych z przygotowywaniem posi艂k贸w, nadzorowanie i realizowanie programu praktycznej nauki zawodu, znajomo艣膰 przepis贸w HACCP
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowawczy w Rydzynie - 2018-07-04 - Rydzyna (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Ma艂a Gastronomia "CYNAMON" Rafa艂 Gajos - 2016-08-08 - Zawiercie (艣l膮skie)
- Sprz膮tanie wyznaczonych pomieszcze艅 sypialnych (mycie i pastowanie pod艂贸g, czyszczenie wyk艂adzin, mycie parapet贸w i okien, wymiana firan, zas艂on, koc贸w, pokrowc贸w i poszewek) oraz pomieszcze艅 biurowych i 艣wietlicy.- Sprz膮tanie korytarzy i klatki schodowej (mycie pod艂贸g. lamperii, 艣cieranie kurzy).- Sprzatanie sanitariat贸w (mycie glazury, okien, luster, sedes贸w, kabin prysznicowych, stosowanie 艣rodk贸w odka偶aj膮cych).- Wynoszenie 艣mieci do pojemnik贸w.- Nadz贸r nad wyposa偶eniem schroniska w czasie pracy - zg艂aszanie w recepcji zauwa偶onych usterek i brak贸w.- Utrzymywanie w czysto艣ci pomieszczenia przydzielonego na przechowywanie 艣rodk贸w czysto艣ci, magazyn贸w i kuchni.- Przestrzeganie dyscypliny pracy i przepis贸w BHP.- Wykonywanie polece艅 dyrektora schroniska zgodnie z zajmowanym stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sprzatanie, obs艂uga klienta. Praca w godzinach 10:00-22:00, Niedziela 15:00-22:00. Praca w pe艂nym wymairze czasu pracy.
Szewczyk Damian KEBAB - 2018-09-12 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy,
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw i ich wydawanie utrzymywanie czysto艣ci w kuchni
NAD WIS艁膭 Danuta Iwa艅ska - 2017-09-06 - D臋blin (lubelskie)
Gotowanie i wydawanie posi艂k贸w kuchni gor膮cej.
CEPRY KUCZY艃SCY SP脫艁KA JAWNA - 2016-01-12 - Niepor臋t (mazowieckie)
Przygotowywanie gotowych posi艂k贸w i da艅, sprzeda偶.
PHU JOANNA AGNIESZKA DZIEDZIC - 2017-08-04 - Szprotawa (lubuskie)
Gotowanie barszczu, sernik贸w, sma偶enie plack贸w ziemniaczanychSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku, obs艂uga kasy fiskalnej
Sarmata International Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w ciep艂ych, pomoc w przygotowywaniu menu, dba艂o艣膰 o przestrzeganie przepis贸w BHP, sprz膮tanie.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Natolin (mazowieckie)
przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych
Mariola Woskowska - 2016-08-26 - Janiszewice (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie da艅 oraz kababu w tradycyjny turecki spos贸b wed艂ug tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony na 3 lata. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedzia艂ku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, pi膮tki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca r贸wnie偶 w 艣wi臋ta: 10:00-24:00 (praca r贸wnie偶 w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne. Wymagana znajomo艣膰 oryginalnych receptur da艅 tureckich. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tureckich w oryginalny turecki spos贸b. Wymagana umiej臋tno艣膰 formowania KEBABA z mi臋sa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Katowice (艣l膮skie)
- telefoniczna sprzeda偶 us艂ug mobilnych firmy Orange- doradztwo w zakresie us艂ug- utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami
REINFORCE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-05-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Praca w charakterze kucharza, przygotowywanie da艅 kuchni polskiej. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Kluczborska Kontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 507-011-320Oferta w sali: G
BAR MLECZNY MIKRUS MARCIN OWSIANNY - 2016-09-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- praca w kuchni, - obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego, - przygotowywanie potraw - m.in. wycinanie ozdobne owoc贸w i warzyw (carving), - mycie naczy艅 i garnk贸w. Praca w godz.: 8:00-16:00.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Damno (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)