KUCHARZ Natolin oferta pracy Dussmann Polska Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przyrz膮dzanie posi艂k贸w ciep艂ych, pomoc w przygotowywaniu menu, dba艂o艣膰 o przestrzeganie przepis贸w BHP, sprz膮tanie.
Data publikacji: 2017-08-04
Lokalizacja: Natolin (mazowieckie)
Pracodawca: Dussmann Polska Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Logistyczna 8, 05-825 Natolin, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w ciep艂ych, pomoc w przygotowywaniu menu, dba艂o艣膰 o przestrzeganie przepis贸w BHP, sprz膮tanie.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
system wynagradzania miesi臋czny praca od poniedza艂ku do soboty w godz. 6-14, 14-22,
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Natolin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: grodziski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Grodzisk Mazowiecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.08.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Uprawnienie 1] : ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 5
Nazwa pracodawcy: Dussmann Polska Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Logistyczna 8, 05-825 Natolin, powiat: grodziski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: grodziski
Gmina pracodawcy: Grodzisk Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Natolin
Ulica pracodawcy: Logistyczna
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: us艂ugi gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Grodzisku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 04.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 02.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, itd.
Damian Kuc - 2016-05-19 - Biecz (ma艂opolskie)
Obsluga wagi elektronicznej. prowadzenie ewidencji wa偶onych towar贸w, wystawianie dokument贸w zwi膮zanych z wazonym towarem, kontrolowanie materia艂贸w dostarczanych do wazenia, przygotowywanie raport贸w i zestawie艅 generowanych z programu wagowego
Arpol Sp. z o.o. - 2019-02-27 - Smolnica (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WYPIEKANIA I NAK艁ADANIA SK艁ADNIK脫W NA PIZZ臉, DBANIE O PORZ膭DEK MIEJSCA PRACY.
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Drzewica (艂贸dzkie)
Przygotowywanie dokumentacji budowlano - wykonawczej zgodnie z obowi膮zuj膮cym prawem budowlanym. Samodzielne wykonywanie projekt贸w instalacji elektrycznych i teletechnicznych zgodnie z przepisami obowi膮zuj膮cego prawa. Udzia艂 w opracowywaniu dokumentacji projektowej w zakresie instalacji elektrycznych i uzgodnie艅. Kosztorysowanie.
PHU "Tel-Bud" Jakub Pachacz - 2017-07-03 - Wa艂brzych (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - 呕arki (艣l膮skie)
wykonywanie demonta偶y, przeprowadzanie weryfikacji oraz dobieranie cz臋艣ci samochodowych, wymiana uszkodzonych podzespo艂贸w, wykonywanie konserwacji podzesol贸w samochodowych, praca przy samochodach zabytkowych
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
produkcja pizzy oraz utrzymywanie stanowiska w nale偶ytym porz膮dku
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Pawe艂 Jastrz膮b - 2017-01-25 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci z rynku wschodniego oraz dla sportowc贸w z obszaru Ukrainy ustalonych przez dietetyk贸w ukrai艅skich
Przesi臋biorstwo Us艂ugowo-Marcetingowe Margo Mariusz 艢witalski - 2016-06-17 - Da艅cz贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Przedsi臋biorstwo OVUM Sobczyk Maciej Drawsko Pom. - 2018-03-15 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- przyjmowanie i nale偶yte przechowywanie produkt贸w spo偶ywczych- utrzymanie higieny i czysto艣ciKontakt: telefon 603209-070, 605-120-050, e-mail: przystan.tczew (at) gmail.com
PRZYSTA艃 LATOCHA I WSP脫LNICY SP脫艁KA JAWNA - 2019-02-14 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie i produkcja wyrob贸w oraz p贸艂produkt贸w kulinarnych jak rownie偶 sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju ciasat , napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Prywatny Dom Opieki "Sielanka" Jaros艂aw Po艂e膰 - 2018-03-15 - Palmiry (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiemPraca w Krynicy MorskiejII zmiany wynagrodzenie 1850z艂 umowa zlecenie praca na 4 miesi膮ce.
FHU Coda K. Bonczkowski P. Laskowski sp. jawna - 2016-04-11 - Krynica Morska (pomorskie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2017-11-09 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej i bengalskiej, przygotowywanie kebab贸w, udzia艂 w opracowaniu karty menu, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszyn膮 do przygotowywania kebaba, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-09-01 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Lubin (dolno艣l膮skie)
1. Pobieranie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego2. Przygotowywanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu3. Przestrzeganie procedur HACCAP
44 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2018-04-24 - Sulech贸w (lubuskie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okoliczno艣ciowe, obr贸bka wst臋pna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mog膮 zosta膰 osoby m艂ode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzaj膮cego uko艅czenie 30 roku 偶ycia) zarejestrowane w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z okre艣lonym II profilem pomocy. W przypadku os贸b bezrobotnych do 25 roku 偶ycia do projektu przyst膮pi膰 mog膮 osoby pod warunkiem, i偶 od ostatniej rejestracji do czasu przyst膮pienia do projektu nie up艂yn膮艂 okres 4 miesi臋cy. CV prosz臋 przesy艂a膰 na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomo艣ci oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Wymagane wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe, 5 lat do艣wiadczenia na stanowisku kucharz. Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, prawidlowe przygotowywanie posi艂k贸w dietetycznych, praca pod presj膮.
" SEZAM " - Przedsi臋biorstwo Gastronomiczne - 2016-10-14 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 i potraw
D膮browski Zbigniew -PHU BLACK COFFEE - 2016-07-19 - Jaros艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porzadek w miejscu pracy, gotowanie posi艂k贸w
DARIA NOWAK - 2019-03-08 - Osiecznica (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Wojew贸dzki Szpital Neuropsychiatryczny im Oskara Bielawskiego w Ko艣cianie - 2017-09-13 - Ko艣cian (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej,
Tawerna Rafa Staszk贸w Sp贸艂ka Jawna - 2017-03-22 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Praca w kuchni w restauracji
FIRMA "MARLEJ" S.C. MARTA RZEPKA, S艁AWOMIR KULA - 2016-07-01 - Le偶ajsk (podkarpackie)
przygotowanie potraw azjatyckich
Restauracja - Bar "Van Tho" Dang Van Tho - 2015-11-26 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 w kuchni, nadz贸r nad pracownikami, Umowa od lipca 2019 r. do wrze艣nia 2019 r.
Centrum Us艂ug Logistycznych - OSW Morskie Uroczysko - 2019-03-20 - L臋dowo-Osiedle (pomorskie)
Kucharzsta偶 w godz. 6-14, 11-19
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych
"Pawelec - Galon" Sp贸艂ka Jawna - 2017-04-07 - Mrok贸w (mazowieckie)