KUCHARZ 呕arki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽017,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz
Data publikacji: 2018-06-25
Lokalizacja: 呕arki (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 呕arki, powiat: myszkowski, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽017,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 呕arki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: myszkowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽017,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 4
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2018
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Myszkowie
Adres pracodawcy:
Partyzant贸w 21, 42-300 Myszk贸w, powiat: myszkowski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: myszkowski
Gmina pracodawcy: Myszk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Myszk贸w
Ulica pracodawcy: Partyzant贸w
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Myszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 18.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 01.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.06.2018
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
kucharz zmianowy
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej z umiej臋tno艣ciami i wprowadzaniem produkt贸w lokalnych do oferty resturacji.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz w hotelu
Investpromotion, sp贸艂ka z o.o. - 2017-10-16 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowychna pocz膮tku umowa zlecenie, z czasem umowa o prac臋
L&P Sp. z o.o. - 2017-08-02 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i normami 偶ywno艣ciowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowod贸w magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji 偶ywno艣ci.5. Przygotowywanie miesi臋cznych sprawozda艅. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokument贸w potwierdzaj膮cych kwalifikacje oraz sta偶 pracyTermin i miejsce sk艂adania dokument贸w aplikacyjnych :Dokumenty nale偶y sk艂ada膰 w zamkni臋tych kopertach do 06.07.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gda艅sk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesy艂a膰 poczt膮 tradycyjn膮 na wskazany powy偶ej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko b臋dzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odb臋dzie si臋 weryfikacja nades艂anych dokument贸w pod wzgl臋dem formalnym ,dokumenty zawieraj膮ce braki formalne zostan膮 odrzucone a pozosta艂e osoby kt贸re przejd膮 pozytywnie wst臋pn膮 weryfikacj臋 dokument贸w aplikacyjnych zostan膮 zaproszone na test sprawdzaj膮cy ich wiedz臋 .W drugim etapie z kandydatami ,kt贸rych wynik testu b臋dzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udzia艂em Wojew贸dzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Z艂o偶onych dokument贸w nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji nast臋puj膮cej klauzuli:Zgodnie z ustaw膮 z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezb臋dnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorsk膮 Wojew贸dzk膮 Komend臋 Ochotniczych Hufc贸w Pracy. Administratorem Pa艅stwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w pracy ul. Uphagena 27. Pa艅stwa dane osobowe zbierane s膮 na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mog膮 by膰 udost臋pniane wy艂膮cznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przys艂uguje Pa艅stwu prawo dost臋pu do tre艣ci swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach okre艣lonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Pa艅stwa danych osobowych jest dobrowolne i niezb臋dne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostan膮 protokolarnie zniszczone po zako艅czonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY W GDA艃SKU - 2016-06-22 - Tczew (pomorskie)
Brak danych
Przedsi臋biorstwo Us艂ug komunalnych Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Juchnowiec Ko艣cielny (podlaskie)
- Przygotowanie da艅, menu, p贸艂produkt贸w.- Znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Gr贸jec (mazowieckie)
Praca w kuchni
Przedsi臋biorstwo Turystyczno-Us艂ugowe D.W. "Kaliszanka" - 2017-05-19 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i da艅 typowych dla kuchni ukrai艅skiej wg oryginalnych receptur. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej (sumusa-kuskus-kebab)kuchni tureckiej, zamawianie zakup贸w od os贸b, hurtownik贸w anglo-j臋zycznych.wymiar czasu pracy 1/2 etatu, umowa na czas okre艣lony min.3 lata.
"AMINITI KEBAB" Mahmoud El Gharib - 2017-09-27 - S艂upsk (pomorskie)
Praca w Restauracji Montanaro 47-330 Zdzieszowiceul. B. Chrobrego 10
Marek Ociepa Restauracja Aleksandra - 2018-02-28 - Zdzieszowice (opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
prowadzenie kuchni meksyka艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharz, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "Skorpion" - 2016-03-04 - Zawady (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Zarz膮dzanie zmian膮, gotowanie.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas okre艣lony 3 m-ceMiejsce wykonywania pracy: Miko艂贸wPraca w godzinach: 8-15, 15-23 pn-ndz. w tym dni wolne ( system r贸wnowa偶ny wg. grafiku)
SJESTA-Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo -Handlowe Alina Kalisz-Dunia - 2017-01-10 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w - catering, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Restauracja Marysie艅ka Maria Mleczak - 2017-05-27 - G贸ra Kalwaria (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w itp.
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
praca pod okiem do艣wiadczonego Szefa Kuchni: - obs艂uga gastronomiczna restauracji/ baru hotelowego; - obs艂uga gastronomiczna konferencji/ bankiet贸w/ imprez
START TRAVEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-01 - Dos艂o艅ce (ma艂opolskie)
Znajomo艣膰 budowy i eksploatacji u偶ytkowego sprz臋tu. W艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przygotowywanych posi艂k贸w. W艂a艣ciwe zu偶ycie 艣rodk贸w spo偶ywczych przeznaczonych na potrawy. Przestrzeganie zasad higieny osobistej, stanu sanitarnohigienicznego oraz zasad bhp na stanowisku pracy. Dba艂o艣c o nale偶yte wykorzystaie sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Znajomo艣膰 stosowanych norm wy偶ywienia. Sta艂e podnoszenie kwalifikacji w dziedzinie kulinarnej. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w, zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. Niedopuszczanie do obr贸bki 艣rodk贸w spo偶ywczych o obni偶onej jako艣ci, nie艣wie偶ych, wskazuj膮cych na ich biologiczne lub chemiczne zanieczyszczenie.Pobieranie 艣rodk贸w spo偶ywczych z magazynu oddzia艂u gospodarczego zgodnie z asygnat膮 ze zwr贸ceniem uwagi na ich ilo艣膰 i jako艣膰. Utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych oraz sprz臋tu powszwchnego u偶ytku. Przestrzeganie procedur systemu analizy krytycznych punkt贸w kontroli HACCP w kuchni i sto艂贸wce oraz przestrzegania zasad GHP i GMP. Wykonywanie prac za艂adowczo - wy艂adowczych zwi膮zanych z funkcjonowaniem sto艂贸wki wojskowej.
24 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2017-01-12 - Bemowo Piskie (warmi艅sko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Handel detaliczny artyku艂ami spo偶ywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2018-07-06 - Nysa (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Gr贸jec (mazowieckie)
- przygotowywanie da艅, kompleksowa obs艂uga kuchni,- okres pr贸bny 2 miesi膮ce, nast臋pna umowa na czas nieokre艣lony.
Hotel BELFER Jacek Langner - 2018-03-02 - Zaniemy艣l (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie: kierunkowe; wymagana aktualna ks. sanitarno-epidemiologiczna; do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata; dwie zmiany (7:00-15:00 i 22:00-6:00); miejsce pracy: Gliwice;
AMB GASTRO SERWIS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-15 - Gliwice (艣l膮skie)
Obr贸bka warzyw, mi臋s,przygotowywanie potraw, przygotowywanie zam贸wie艅.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
ZAKRES OBOBWI膭ZK脫W: przygotowywanie i wydawanie 艣niada艅 zgodnie z przyj臋tymi standardami, sprz膮tanie kuchni, pomoc w obs艂udze imprez; WYMAGANIA: preferowane wykszta艂cenie jako kucharz, ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna
ZAMEK LUBLINIEC SP. ZO.O. - 2016-06-06 - Lubliniec (艣l膮skie)
przygotowywanie r贸znego rodzaju da艅 i przek膮sek, praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia lokalu 7-22 ( godziny pracy do indywidualnego ustalenia)
Zajazd "VENITE" Mariola Pa艂ka - 2018-03-13 - Zawada Pilicka (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni arabskiej: kebab doner, tortilla kebab, crepes, chakachouka.Przygotowtwanie sos贸w : czosnkowy, koperkowy, bazyliowy, mi臋towy.Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wst臋pna obr贸bka surowc贸w, , zapoznanie z maszynami i urz膮dzeniami oraz ich obs艂uga, przygotowywanie 艣niada艅, podwieczork贸w, sur贸wek, sa艂atek oraz nauka prostych technik kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Wynagrodzenie 10 z艂/godz.
Rybarczyk Arkadiusz Firma Handlowo-Us艂ugowa Cafe "KAMELEON" - 2016-03-31 - Spytkowice (ma艂opolskie)