KUCHARZ Spytkowice oferta pracy Rybarczyk Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowa Cafe "KAMELEON"

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie 10 zł/godz.
Data publikacji: 2016-03-31
Lokalizacja: Spytkowice (małopolskie)
Pracodawca: Rybarczyk Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowa Cafe "KAMELEON"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana Pawła II 16, 34-116 Spytkowice, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie 10 zł/godz.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Spytkowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Spytkowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 31.03.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie gastronomiczne mile widziane, możliwość przyuczenia, zamiłowanie do gotowania, mile widziane osoby z okolic Spytkowic
Nazwa pracodawcy:
Rybarczyk Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowa Cafe "KAMELEON"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Jana Pawła II 16, 34-116 Spytkowice, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Spytkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Spytkowice
Ulica pracodawcy: Jana Pawła II
Numer budynku pracodawcy: 16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.03.2016
Oferta pracy ważna do: 29.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 31.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 31.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i wędzenie wędlin, nadzór nad jakością wydawanych dań, obsługa zakupianych maszyn i urządzeń, przestrzeganie zasad BHP
Szymon Szultka WESTA Nowa Energia - 2016-05-13 - Jastrowie (wielkopolskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej.
NATALIIA OLCHAK - 2016-02-26 - Otwock (mazowieckie)
praca jedna zmiana przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, tj. lepienie pierogów, klusek, gotowanie wyrobów, odważanie i pakowanie
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Chełm (lubelskie)
przygotowanie pizzy, innych dań, sałatek
AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel - 2019-02-27 - Tychy (śląskie)
Wyrabianie i przyrządzanie pizzy oraz przygotowywanie pozostałych dań z menu.
PIZZERIA LUCYFER Brenda Lis - 2017-02-07 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Produkcja,przygotowywanie i wydawanie posiłków,obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Przemyśl (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie kuchni, gotowanie i przygotowanie posiłków
Centrum Konferencyjno - Hotelowe Lech Godlewski - 2016-01-15 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Zarządzanie pracą personelu kuchni, współpraca z innymi kucharzami. Przygotowywanie sosów, dań i przekąsek również dań z grilla. Kontrola i zapewnienie higieny i porządku w kuchni oraz na zapleczu kuchennym.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Kuchnia polska , gotowanie potraw , wydawanie posiłków, imprezy okolicznościowe. Praca w Czechowicach-Dziedzicach w równoważnym systemie pracy. Umowa na okres próbny 3 m-ce.
Arch&Decor s.c - 2018-06-20 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej. Ocena surowców, półproduktów, wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne przygotowanie, podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
GROTA BOCHOTNICKA Monika Wiak - 2017-07-25 - Bochotnica (lubelskie)
• monitorowanie stanu zdrowia podopiecznego• toaleta ciała podopiecznego, zmiana bielizny osobistej i pościelowej, utrzymanie jej w czystości, pomoc w zaspokojeniu potrzeb fizjologicznych• podawanie leków, wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych• zapobieganie odleżynom i stanom zapalnym skóry• przygotowanie posiłków z uwzględnieniem diety chorego• utrzymanie pomieszczeń chorego w czystości• wspieranie psychiczno-pedagogiczne, edukacyjno-terapeutyczne, podtrzymywanie indywidualnych zainteresowań chorego• pomoc w czynnościach domowych takich jak: pranie, sprzątanie, odkurzanie, robienie zakupów, płaceniu rachunków• pomoc w sprawach urzędowych (ZUS, NFZ, Urząd Skarbowy, bank, poczta)• towarzyszenie podczas wizyt lekarskich
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW , NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Skierniewice (łódzkie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-11-02 - Tuszyn (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie przeglądów, napraw i konserwacji instalacji i urządzeń, zapewnienie prawidłowego działania wyposażenia technicznego hotelu, konserwacje sprzętu i mebli.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Kraków (małopolskie)
Aktywne pozyskiwanie klientów, sprzeważ produktów finansowych, realizacja planów sprzedażowych, obsługa kasowo-dysponencka
Spółdzielcza Kasa Oszczędnościowo-Kredytowa im. Unii Lubelskiej w Lublinie - 2017-01-12 - Kock (lubelskie)
- zarządzanioe kuchnią- planowanie wspólnie z intendentem jadłospisów- przygotowywanie 3 posiłków dziennie dla grupy 125 dzieci w wieku 3 - 7 lat- praca w godz. 07:00 - 15:00
Przedszkole Miejskie Nr 152 - 2018-06-13 - Łódź (łódzkie)
gotowanie,pratrzadzanie i wydawanie potraw, obróbka termiczna mięsa
Hotel "MARIA"-Maria Jurewicz /Strzelin - 2016-05-23 - Strzelin (dolnośląskie)
- pakowanie, sortowanie, kompletowanie produktów rybnych i przygotowywanie do wysyłki- wizualna kontrola jakości towarów przed uszkodzeniem- obsługiwanie specjalistycznego sprzętu do pakowania towarów- czyszczenie, mycie i dezynfekowanie obsługiwanych maszyn i urządzeń- ręczne prace transportowe- umowa zlecenie na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW
PHU PATRYK S.C. JAKUSZ ROBERT, JAKUSZ KAROL - 2016-03-16 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Samodzielny kucharz
FHU LEŚNA Bączek Zbigniew - 2016-04-01 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Jasło (podkarpackie)
obsługa piły formatowej, prace montażowe
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Grabonóg (wielkopolskie)
przygotowanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, porcjowanie i wydawania posiłów, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wysoka (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebapu i dań kuchni tureckiej
"CENPA" Sp. z o.o. - 2018-02-28 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, praca na samodzielnym stanowisku zmianowym
U Przewoźnika Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-05-17 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii tureckiej.
PPU SUŁTAN KEBAP - 2016-04-07 - Jaworzno (śląskie)
Przestrzeganie opracowanych procedur systemu analizy krytycznych punktów kontroli HACCP w kuchni i stołówce,zmywanie naczyń,właściwa obróbka surowców wydanych do produkcji,niedpopuszczenie do powstania ubytków,dbanie o porządek na stanowisku pracy.
31 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Zgierzu - 2018-10-23 - Kutno (łódzkie)