KUCHARZ Dańczów oferta pracy Przesiębiorstwo Usługowo-Marcetingowe Margo Mariusz Świtalski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla gości z rynku wschodniego oraz dla sportowców z obszaru Ukrainy ustalonych przez dietetyków ukraińskich
Data publikacji: 2016-06-17
Lokalizacja: Dańczów (dolnośląskie)
Pracodawca: Przesiębiorstwo Usługowo-Marcetingowe Margo Mariusz Świtalski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:57-350 Dańczów 4, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków dla gości z rynku wschodniego oraz dla sportowców z obszaru Ukrainy ustalonych przez dietetyków ukraińskich
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dańczów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lewin Kłodzki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.06.2016
Data zakończenia pracy: 20.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: angielski, w mowie - słaby, w piśmie - słaby
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchnii ukraińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Przesiębiorstwo Usługowo-Marcetingowe Margo Mariusz Świtalski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
57-350 Dańczów 4, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Lewin Kłodzki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dańczów
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Godziny oraz dni pracy do ustalenia z pracodawcą.
"POD GRUNWALDEM" Sp. z o.o. - 2018-06-14 - Brzesko (małopolskie)
Prowadzenie szkolenia funkcjonriuszy Straży Granicznej. Szczegółowe informacje na stronie internetowej Centrum Szkolenia Straży Granicznej www.cs.strazgraniczna.pl
Centrum Szkolenia Straży Granicznej - 2017-04-14 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA CHUDZIŃSKI PIOTR - 2018-06-28 - Tereszewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)
gotowanie obiadów w zbiorowym żywieniu ( do szkół, przedszkoli); 1 zmiana 6.00-14.00 - czasami praca w weekend
PPHU "KONKURENCJA" DARIUSZ LINIEWICZ - 2017-09-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Kontakt tel. 513-173-100
PHU " HURT-DETAL" ROBERT ŁUCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2016-09-07 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Stegna (pomorskie)
do uzgodnienia
ZOFIA PIŚKO HEBE - 2018-06-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Sprzątanie pokoi hotelowych w tym obsługa klienta zagranicznego
GLOBAL RA Sp. z o.o. - 2017-04-24 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
1. Bieżące uzupełnianie wiedzy o sprzęcie marki SHARPi jego cechach.2. Obsługa ofertowo-techniczno-handlowa klientów.3. Pozyskiwanie nowych klientów.4. sprzedaż urządzeń i materiałów eksploatacyjnych oraz serwis.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Poznań (wielkopolskie)
Reinspekcja wykonanej pracy przez innych pracowników, dokonywanie poprawek szlifierskich , ocena jakości spoiw. kontrolowanie i korygowanie przebiegu obróbki , frezowanie spoin po spawaniu sektorów i konstrukcji stalowych oraz montaż konstrukcji kadłubowych, praca jako pomocnik kowala.
PUT DAFEX GARUS MAŁGORZATA - 2016-09-06 - Gdynia (pomorskie)
sporządzanie posiłków zgodnie z recepturami, dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowywanych potraw, dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchni i jadalni, dbanie o prawidłową eksploatację maszyn, urządzeń i sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Pruszków (mazowieckie)
obsługa klienta, obróbka wstępna, ręczna i mechaniczna, przyrządzanie i wykonywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
-
Kaszubskie Centrum Sportowo - Rekreacyjne Sp. z o.o. - 2018-03-16 - Kościerzyna (pomorskie)
Gotowanie, obieranie i szatkowanie warzyw. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B. Wynagrodzenie do uzgodnienia.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2018-01-29 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, pieczenie bezy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Wiśniewo (mazowieckie)
Opracowywanie jadłospisów, przygotowanie produktów (obróbka wstępna), przygotowanie posiłków dla dzieci w wieku 3 do 7 lat, dbanie o stanowiska pracy oraz sprzęt, przestrzeganie zasad higieny i HACCP. Wymagana Książeczka zdrowia.Praca w godzinach 6:30-14:30.Kontakt z pracodawcą: sekretariat.p063 (at) wroclawskaedukacja.pl lub 71 7986806 lub osobisty.
Przedszkole nr 63 - 2017-03-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, sałatek z rejonu Gaziantep w restauracji Urfa Kebab
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Świebodzin (lubuskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Przygotowywanie steków. Przygotowywanie posiłków na bankiery, lunch-y, konferencje, śniadania. Wydawanie posiłków. Dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:30-23:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 9 lat na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 1 rok). Wymagane aktualna książeczka sanepidu. Wymagana znajomość kuchni polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Katowice (śląskie)
gotowanie ukraińskiej kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie produktów do potraw kuchni wietnamskiej, gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
P.P.H.U. PIKUN-VO Vo Danh Nam - 2016-02-10 - Gdynia (pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni włoskiej, wyrób pizzy, sprzątanie, realizacja planów sprzedażowychwymagania pracodawcy: wykształcenie min. zawodowe, umiejętność gotowania potraw kuchni włoskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, min. roczne doświadczenie w pracy w gastronomii, podstawowa znajomość języka angielskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Lublin (lubelskie)
sporządzanie posiłków w zależności od potrzeb pracodawcy
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
jw
English Pub Kotrys Kacper - 2017-11-28 - Skoczów (śląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Wschowa (lubuskie)
Kontakt z klientami i sprzedaż produktów ZPAS GROUP, pozyskiwanie nowych klientów oraz utrzymywanie relacji z obecnymi klientami, prowadzenie rozmów handlowych, negocjacji, przygotowanie ofert handlowych oraz innych działań marketingowych, profesjonalne doradztwo w zakresie sprzedawanych produktów, rozwój przedstawicielstwa we Francji
Zakład Produkcji Automatyki Sieciowej S.A. - 2016-03-03 - Przygórze (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), wydawanie posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, 3 lata doświadczenia na stanowisku kucharza kuchni wietnamskiej, umiejętność przyrządzania kuchni wietnamskiej orientalnej, biegła znajomość języka wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, surówek, przystawek, komponowanie menu.
"LAGUNA" CELINA PACHUCKA - 2018-02-27 - Suwałki (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych,4. organizacja pracy na kuchni,5. dbałość o wysoką jakość i smak serwowanych posiłków. Dyspozycyjność w godz.: 6:00-22:00, 40 godzin pracy w tygodniu, 160 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Wrocław (dolnośląskie)